827

veskosk8

преди 12 години

eiiiiiiiiii dartaci Gerb chte specheli sas sigornost ia gledaite niakoi miting na bsp ta tam samo dartaci be tova kvo oznachava do niakolko godini bsp e istoria

826

lUser

преди 13 години

Най-вероятно тия 25% са онези, които са си продали гласа :)))))

825

Владо

преди 13 години

Къде па на Кунева и дадоха такива проценти. С какво стана известна ,че май съм го пропуснал ,може би с поста си на първи български еврокомисар в ЕС не ,че е от значение защото всяка държава е длъжна да излъчи свой кандидат за даден пост. Същата си изгради нарицателното име YES MAN на европейския парламент защото приемаше всичко което и се каже.Аз такъв президент не искам.

824

Анонимен

преди 13 години

Надявайте се !!!!!!!!!!!!!

823

Асанж

преди 13 години

Какъв ви е проблема.Ако днес съм на власт и медиите са мои утре ще имам 100% прогнози за изборите.*** народ слаба държава отивайте да копате компира не се занимавайте с неща които не разбирате.

822

Зак

преди 13 години

Всичките ми познати и приятели са зад ГЕРБ. И тях и колеги, колкото мога ще заведа да гласуват пък да видим дали ще са 27.7%. А пък, ако Плевнелиев е кандидата за президент, което силно се съмнявам при чудесната му работа в момента, съм сигурен, че ще спечели още на първи тур.

821

xx

преди 13 години

жалко че тия проучвания се правят само в софия на изборите някой ще се изненада крайно неприятно и после има да вика видяхме си грешката няма да я повторим но щее късно както за царя за сдс и други подобни а мандатите бързо свършват заграбеното също да ви преседне дано

820

Анонимен

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА

819

ние

преди 13 години

Герб са олицетворение на 20 годищната шизофрения на нацията - фолк певици,мутри, футболисти и никакво образование. И все по лошо ще става защото хората които ще ни управляват ще бъдат с некачествено образование,полуграмотнино в същото време всезнаещи и с самочувствие че всичко могат и знаят.това ще бъде пагубно за нацията ни .Трябва да се спаси качественото образование.

818

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ е единствената партия,която се зае да размести старите пластове ! Е,как няма да им е трудно и да не са долюбвани !

817

TAZI

преди 13 години

TAZI STATISTIKA E FALWIVA --------------- HORATA MASOVO PSUVAT GERB , ZAWTOTO GI IZMAMIHA !

816

TOVA

преди 13 години

TOVA E FALWIFIKAZIA -----HORATA MASOVO RUGAIAT GERB ZA PREDATELSTVOTO I LAJITE !!!!

815

Goce

преди 13 години

Държавният глава изрази желание да запази неутралитет до изборите и да не бъде принуждавам да се изказва в полза или срещу някоя от кандидатурите. Той обаче не се въздържа да коментира, че въпреки социологическите проучвания, огласени вчера, според които ГЕРБ ще спечели изборите за президент в съотношение 2:1, има и други проучвания. Две социологически агенции са представили точно обратния резултат - 2:1 в полза на БСП. Това е политологичен анализ, дистанцира се Първанов.

814

за

преди 13 години

тоз букет от хубостници-калфин.плевнелиев,сидеров,к. георгиева и г-жа Йес сър кунева ще гласувам Юлий знайш ли кога-кат цъфнат налъмите у тур. баня.

813

Анонимен

преди 13 години

"единственият заявил участието си в президентските избори - Волен Сидеров"И Светльо Витков също!Хиподилски - Президент!

812

възмутен

преди 13 години

Такива платени "проучвания" вече сме ги слушали! Хора, трябва да се гласува, за да прекратим некадърното управлене на сегашните така наречени политици! Гласувайте!

811

Анонимен

преди 13 години

От всичките ми познати и съседи само тези, които работят на държавно (засега) ще гласуват за ГЕРБ. Другите (а те са много повече ) не искат да чуят за тях.

810

Анонимен

преди 13 години

Да не стане като със СДС през 2001 година ? Анкетата вдясно на този сайт ми говори друго.

809

Анонимен

преди 13 години

......

808

реалист

преди 13 години

НИКОГА ГЕРБ-НИ- КО- ГА !