35

Епсилон

преди 13 години

Слабо ме интересува сватбата на хора, които са известни само заради потеклото си! Живея в Англия и не спряха да оревават за тази сватба по медиите, на кого му пука въобще! Това са хора родени с привилегии, над останалите, не им се налага да работят докато обикновените британци ги съдират от данъци....пълна трагедия.

34

Анонимен

преди 13 години

Бекъм става все по-грозен, до като Виктория се разхубавява, не знам на какво се дължи това, има една приказка за оня атрибут който оправя, но и разваля, да не е той причината.

33

Човек до Англия

преди 13 години

Очевидно не живееш в България-ок,твое право.Но нямаш право да говориш така за своя народ, да българите са хора,които само могат да се оплакват,но твоите обиди звучат много грозно,когато ти си се махнал и не си останал тук и плюеш по хората, които се борят в тази държава...И поне коментара ти да беше градивен,а ти само обиждаш и сипеш ругатни- това поведение също е жалко и мизерно! :)

32

USA

преди 13 години

Ти пък като си голямо нещо ходи си се кланяй там на принцовете и принцесите, дето нищо не са постигнали в живота, а се издържат на гърба на данъкоплатците. Егати демокрацията имате там 21 век.

31

Марк до Човек

преди 13 години

Абсолюткно не си прав!Винаги е имало и трябва да има примери за подражание, или еталони, както предпочиташ!Ако древните римски патрици се бяха занимавали с благотворителност, никога нямаше да могат да създадат Древния Рим, като първообраз на днешния свят!Благотворителността е против естествените природни закони - според тях само силния оцелява!

30

ЧОВЕК

преди 13 години

Мисля, че подобни събития са тотална глупост...живеем в 2011 год.-богати,известни,принцове,принцеси-много,пълно е.Уилям и Кейт можеха при цялата си известност да си докарат много по-големи и искрени позитиви, ако вместо помпозна сватба с 2000 гости бяха дарили всички тези милиони за благотворителност!Щяха да останат в историята с добро дело!Не смятам,че щастието се съдържа в грандоманията, а това, че са "със синя кръв" не означава, че задължително трябва да правят събитие от сватбата си...

29

Анонимен

преди 13 години

Това е сватба на някакви простосмърни, но мисля че все пак ще отида, то и без това няма кво да правя.

28

A

преди 13 години

I az njama sili za nishto sled tazi ugasno vagna novina..shte vzema da udarja edna uspokojavashta rakija i shte si ljagam da spja !!!

27

sako

преди 13 години

"..Мисля, че и двамата ще отидем", заяви Виктория Бекъм" . Алооо Виктория, тук няма нищо за мислене ***. Отговори че за такава простосмъртна новобогаташка като теб е огромен жест и чест да те поканят на сватбата в кралското семейство на Англия. Тя мислила..... божее колко е проста и за колко голяма работа си мисли че е това женско парвеню.

26

ВЪЗМУТЕНА

преди 13 години

СЕГА ВЕЧЕ ЗНАМ *ЩО НАПОСЛЕДЪК НЯМАХ АПЕТИТ.:))))) АМИ *ЩОТО СЕ ПРИТЕСНЯВАХ,ЧЕ ПРИНЦА В СУМАТОХАТА ЩЕ ПРОПУСНЕ БЕКЪМЧЕТАТА.....ОХ!!!!!!!ОЛЕКНА МИ:))))))))

25

Анонимен

преди 13 години

голям праз

24

Анонимен

преди 13 години

А Жорето Бекъма поканен ли е?

23

Евг. Минч. фон Бул

преди 13 години

А аз съм организаторът на сватбата и ще съм един от почетните гости!

22

Барон Мади дьо Пети

преди 13 години

И аз съм поканен, а защо сайта Днес.бг не пише!Сега се подготвяме с Баронесата и малките барбарончета за сватбата!!

21

Аргир

преди 13 години

Дреме ми на гегата за тая сватба, още по-малко за тези, които били поканени. Ама ще ни я натрапват по всички медий до втръсване.

20

Пух

преди 13 години

хах Били поканени на сватбата...кво от тва:D нали не са поканени на рд-то на Доби..кво избиват комплекси със тая сватба :DDD

19

Анонимен

преди 13 години

Къв е тоя Гуантанамо- талибан до Вики ?

18

Nobody

преди 13 години

А мама Божка?

17

Анонимен

преди 13 години

Tова е единствената, ама наистина единствената семейна двойка от известните, която може да бъде за пример! Виктория не изглежда умна, но явно има ценности.

16

Анонимен

преди 13 години

"Бившата певица от "Спайс гърлс" Виктория Бекъм потвърди, че тя и съпругът й, английският футболист Дейвид Бекъм, са поканени на сватбата на принц Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън, която ще се състои на 29 април"Е нема по-важна новина. Като в Япония има земетресения и гърми АЕЦ-а а България се рути. Най-важното е дали Бекъмови ще отидат на сватбата на принца. Още повече ме интересува дали Елтън Джон е забременял.