130

Анонимен

преди 13 години

Съдия или човек! Не мога друго да кажа!

129

РАЗНОСВАЧА

преди 13 години

Всички съдии и прокурори да бъдат и арестувани и съдени.За съдии ще сложим продавачите на сергии от женския пазар.Обзалагам се че эфектът ще е 100% в полза на обществото.

128

Анонимен

преди 13 години

Тези съдии се нас.аха от лакомия. Думата "съдия" придобива смрадливо звучене.

127

Ива

преди 13 години

И ние чакаме правосъдие !! То не бяха имоти по морето за крайно нуждаещи се съдии,направо социално слаби !Сега пък този !Нямам думи ,отвратителни са в лакомията си !

126

Ивелина

преди 13 години

Аз съм сигурна че акцията по залавянето му е в следствие на това, че той не е платил достатъчно пари на някой за да си затвори очите за деянията му, а не че някой си е свършил работата като са го заловили

125

стоян

преди 13 години

Вичо,с дваисе, трийсе не става, трябва поне двеста от тях сто в панделатабез право на обжалване да им се порадват старите пандизчии,зер нали и те са хора,другите като излезнат, на борсата за безработни да получава по двеста лева на месец,и без право да упражнява професията си до живот,тоя наглец не краде пет шест хиляди лева,тоя опрвя десет поколения напред,най добре бесило с много мъки.

124

Венелин

преди 13 години

И какво правим, ако прокуратурата после не може да повдигне обвинение 8 месеца?

123

вичо

преди 13 години

Кто вкарат 20-30 съдии в пандиза...и те да видят закво иде реч...току-виж системата се самореформирала...от страх...щото като сме в точги и под закрилата на държавата сме много важни...*** като останем без чадър и се наакваме...до петите.Само така,ай стига сме търпели плюнки с политически назначения,на всичкото отгоре много алчни,ама прекалено нагло алчни !

122

Аксиома

преди 13 години

Червените са крадци.

121

за 130

преди 13 години

Преди точно година отговорен червен другар почина внезапно след скандал с Гоце............помните ли .....................всяко чудо за 3 дни

120

Наивен

преди 13 години

Поредната глупост от безбройните такива на Мухобойко и бандата му. Вижте колко бързо смъртта на Мишо Бирата ще бъде забравена, въпреки че в Дойче Веле написаха как се е споминал човека. БАНДИТСКА ДЪРЖАВА!

119

edison

преди 13 години

Ste mi preporu4ash li?

118

от 126

преди 13 години

става дума за 112

117

Анонимен

преди 13 години

Ти определено си за психиатър.

116

edison

преди 13 години

Atanasov e posledniq 4ovek deto ima za kakvo da go pipnat ot kurdjaliiskite sudilishta.

115

недоволен

преди 13 години

Какъвто председателя такъв и съда. Ха сега да ви видя, ще има ли един осъден престъпник в тога или пак ще се измъкне сух от водата. За съставяне на документ с невярно съдържение се полага срок, за няколко такива, за съжаление не е както в САЩ да се събират провиненията,колко ще му дадат само можем да гадаем. 2200000 евро,добра сума и е направен опит да бъдат откраднати, така се получава на практика. В някои страни за такъв размер разстрелват, но тук е *** - условна присъда и жив и здрав.

114

несебьр

преди 13 години

в несебьр тази измама се вьрти поне от 10 години.издирват се имоти без наследници и се подправят документите им.участва почти цялата администрация ,хора от архива подменят оригиналите.имотките са скьпи и има пари за всички.

113

DO 81

преди 13 години

RAZBIRASH LI ,CHE VECHE NE VI MINAVAT NOMERATA!SLEDVASHTIAT MANDAT PAK E NA BOIKO!!

112

анонимен

преди 13 години

А кога се хванат и заловят и председателя на кърджалииския административен съд-Виктор Атанасов?

111

DO 93

преди 13 години

NE ZAOBIKALIAI TEMATA!!