36

Анонимен

преди 13 години

Пред моя блок простронството е много по- голямо. Има посадени дръвчета и елхички . Има люляк ,който страхотно мирише като цъфне и красиви вечнозелени храсти. Всички е на достатъчно разстояние и наоколо е трева. От общината два- три пъти годишно косят и пръскат против кърлежи и други гадинки.Въпросната градинка за мен е селска простотия! Надали се и пръска защото няма как. Като добавим и кучето скоро ще запищите от бълхи.

35

Пак Цвети

преди 13 години

А, между другото градинката е поне отпреди 2-3 години, поне там, където е къщичката на джуджето. ;)

34

Цвети

преди 13 години

Това на истина е най-хубавата градинка във Варна. :) На път ни е към поликлиниката и всеки път я надничаме, когато ходим натам, и всеки път има нещо ново. Най- ни харесва къщичката на джуджето с портичката, пътечката и стихчето от детската приказка. Поздравления към хората, сътворили тази красота! :)

33

Анонимен

преди 13 години

то и тук от google maps не се виждат хартийки или фасове

32

Анонимен

преди 13 години

тамерете снимки на гугъл от някой европейски град или в САЩ и ще видите хората как си гледат градинките около къщите, че са и без огради! (и никой не краде)и забележете, ще видите ли хвърлена хартийка или фас...

31

до 37

преди 13 години

Човече само така, щом не ти харесва, покажи ни твоята дизайнерска градинка.Покажи им как се први, забий ги в *** г_з.Нали това правят повечето от нас, гледат че някои прави нещо и за другите и веднага го правим на луд или му правим мръсно.Само така, смажи ги, *** им запали градинката, хвърли си *** там.Покажи, че си истински българин и унищожи всичко нормално и добро!!! ПРОСОТИЯ ФОРЕВЪР, ЧАЛГА И МАЗНОТИЯ, ИСКАМ СВИНЩИНА...НАПРЕД!

30

Анонимен

преди 13 години

Защо,такива злобни коментари има?Вместо да плюете по кучето и керамичните"простотии",снимайте и покажете вашата градинка или двор-може пък наистина да са по-хубави,тогава критикувайте....окото за "красивото"на всеки е различно-важно е,че градинката е чиста иподредена,прекопана и приветлива...кучето е с маркер.. и хората проявявят "обществено мислене"-само лошото виждаме....

29

Анонимен

преди 13 години

Браво на хората от блока.А на тези, които критикуват не им прави чест. Дори и от една седмица да е , какво от това - красивото си е красиво!

28

poohy

преди 13 години

Браво! Прекрасно!

27

Анонимен

преди 13 години

НЕ МИ ХАРЕСВА!!!Нито глинените простотии разположени къде ли не , нито лошото оформление ...Отвращава ме ,че гледат улично куче! Това не е човеколюбие! То е пак ничие ! Няма паспорт и платен данък ,както и законен собственник. Заради такива са глутниците от нападащи кучета.Грозна картинка ...

26

Васил Петров

преди 13 години

Може да си от Варна ама кога си идвал към нас за да видиш откога е градинката?От седмица ми била. Глупусти на таркалета. Може да си идвал и скоро, ама си бил с черните си очила и нищо не си видял.

25

Анонимен

преди 13 години

браво

24

Анонимен

преди 13 години

НАПРАВИ СИ САМ, ЗА ДА НЕ ТИ ГО НАПРАВИ ДРУГ!хахахаа:)))))тъпизмите на журналистите

23

Анонимен

преди 13 години

Браво!А ние, щото нали сме столичани, и сме все много отворени!Миналия уикенд уж се събрахме да чистим пред блока... няма братче! Ние чистим - от горе летят найлонови торби с ***. Бяхме като на бомбардировка.

22

varnenec:

преди 13 години

MM birata, naj-dobrata bira...

21

от Варна

преди 13 години

Това , за да сме точни , е в "Чайка", а като гледам и отзад на блок 22 не е толкова зле...Като се разходите в центъра, например в градинката до Медицинския университет, ще видите на какво се казва "градинка" - счупени пейки, никакви детски занимавки, никаква зелена пло, да не говорим за цветенца, една чешмичка, правена по повод някаква годишнина, но сега безводна и безтръбна, само *** - три големи кофи винаги препълнени и разпилени - а майки с деца - дал Бог !Та така и там е Приморски но в кметството не знаят на кого е градинката !А вместо в този елитен център да има нещо елитно, няма кой да погледне и да направи нещо, кавмо ли да чакат майки, бащи или други да се хванат придошлите от провинцията и напълнили квартала не им е до това !Нали са станали варненци.... Чайка е друго нещо.....нищо,че до малкият параклис все още всичко тъне в кал....и се намира до голям магазин ....

20

mikey

преди 13 години

Много ви е хубава градинката,да не ви е уроки.И дано някой изперкал *** да не го захапе кучето да сезира РДНСК,че онези *** веднага ще дойдат и ще ви я съборят като незаконен строеж,щото те могат само да събарят.

19

Хм

преди 13 години

браво на варненци! живи и здрави!

18

DaBe

преди 13 години

От Варна съм. Това място до миналата седмица беше пълно сметище, чак хората се възмущаваха. 15 години не го погледнаха, сега малко го стегнаха и веднага викат медиите. Елате след месец, *** си остава *** докато не подмениш прасетата с други животни! Елате!

17

Desito

преди 13 години

Искрено ме радва,когато виждам ,че все още има такива съвести,трудолюбиви и добри хора :) Страхотно! Пожелавам ви дълги години да и се радвате и дано и други хора вземат пример от вас! :)