13

Анонимен

преди 13 години

Много ме е яд! Моноспектакълът на Мариус си е чиста излагация. Толкова беше зле, че едва не заспах! Да не може да ми задържи вниманието 60 минути... Ужас! Това споделят всички, които са гледали постановката. Безспорно Марус е име в театралните среди, но тази постановка си е само за пари според мен. Пълни салоните заради името си. Не заслужава наградата!

12

актриса

преди 13 години

"Икар" - какво представлява наградата и защо е създадено това събитие, може да прочетете или попитате САБ, създателите му. Приходите отиват към здравния фонд на САБ, който е за подпомагане на хора на изкуството колеги в нужда, лечение на доказали се БГ артисти вече е осъществявано или подпомагано с такива средства. Предполагам и за поддържане на имуществото на САБ, пода, стените, тавана, мебелировката са доста стари и окаяни, ако сте забелязали. Незнам дали финансират проекти.

11

...............

преди 13 години

Гледах церемонията - наистина стегната , не бих употребил думата "семпла4, защото творчеството не е семпло...Не съм гледал всичко за да имам точно мнение, но от откъсите наистина ме впечатли шантавия/вероятно и талантлив/ Иван Бърнев в "Полет над...." Сцената беше изискана, водещите - семпли, наградите са си признание - дали точно Манева, харесвам я, но тук не ми се струва да е точно тя за Икар-а, имаше една млада актриса - аз бих я предпочел....А Тодор Колев не заслужава да го хулите....

10

още

преди 13 години

Тоз пяндурник кой ли още го гледа?

9

Пак

преди 13 години

Тодор Колев е толкова преекспониран, имам чувството, че социалистическото кино е правено за него. Срам ме е, че е представлявал България в Канада. Доносчик, на всички времена, от който човек може да се отърве само след смъртта.Цинична, но вярна е фразата на негов герой- роднина-милиционер..

8

дог

преди 13 години

Цветана Манева е некадърница.Конюнктурна актриса.

7

56

преди 13 години

Аз съм почитател на Москов, защото слушам какво говори, ако го покажат по телевизията. Много се радвам, че все пак си изкривиха завистливите души, за да го наградят. Приказката за "Хорското мнение " не е българска и няма нищо общо със Славейков- зная я от сборник на издателство Гема от 1989, , свободно разказани приказки от Колоди, Бокачо, Лафонтен, Братя Грим.Желая Ви най-хубавото-здравето!

6

аз

преди 13 години

Тв'а икар е клош ' вариянт на оскар за неуспели пропаднали бездарници от българската сцена, нали ?

5

Данко

преди 13 години

Гледах церемонията отчасти и наистина нищо не ме подразни за разлика от друг път. Браво на организаторите и честито на призьорите!

4

кондьо

преди 13 години

потомственните дс агенти и червени синове,внуци и всякакви там *** пак са си спретнали частно парти,смешници

3

Анонимен

преди 13 години

Тодор Колев е много талантлив актьор,много съм се смял на негови филми.Надявам се наградата му за творчество да има и парична страна

2

Даола

преди 13 години

Между другото Цветана Манева в " Електра " беше ужасно тривиална.В този спектакъл правеше впечатение единствено Калин Врачански.

1

ФЕЛИНИ

преди 13 години

ЛАИНар 2011: семпло, стегнато, в стихове