34

охранител

преди 13 години

Сега тоз Рамбо като го излекуват,с вашите пари и го наградят пак от вашите данъци,поне да му удържът за леглото в болницата като на редовите граждани.

33

Невярващ

преди 13 години

С други думи - скриха го !

32

patron

преди 13 години

говоря за охранителя просто се уто4нявам от 30

31

patron

преди 13 години

да бе мирен седял не би 4удо видял

30

Казах

преди 13 години

Какво го жалите простреляния,бе?*** поредната ***!Кажете името на таз златна вулва!Така мисля!!!

29

jj

преди 13 години

Какво искаш да кажеш, бе, ***?!

28

никой си

преди 13 години

Добрата банка, взела заложници доживот, какво заслужава? Работещите в банки заслужават точно това - бой и стрелба по тях, защото помагат на една човекоубийствена машина да ни ограбва ежесекундно!!!

27

някой си

преди 13 години

Доброто момченце,взело заложници в банката,в затвора доживот,това заслужава.

26

Анонимен

преди 13 години

Надявам се всички ***, които защитават похитителя скоро да бъдат посетени от МВР психолози, защото са опасни за обществото!

25

до 5

преди 13 години

......много точно - български чип - с него нещата са си в ред...и бандити и политици - всички са с български чип - другите са аутсайдери..

24

до 21 и 22

преди 13 години

..не забравяйте че тези двамата са жертви на една и съща жена .....

23

Анонимен

преди 13 години

До всички,които защитават и оправдават действията на малоумния бодигард:Не забравяйте,че раненият човек(най-обикновен човек,с деца и семейство като повечето от вас, но които са явно по-маловажни за него от банката, за която се е жертвал) го лекуват в момента с парите и на вашите здравни осигуровки!А лечението хич не е евтино!

22

Анонимен

преди 13 години

До всички,които защитават и оправдават действията на малоумния похитител:Не забравяйте,че раненият човек(най-обикновен човек,с деца и семейство като повечето от вас) го лекуват в момента с парите и на вашите здравни осигуровки!А лечението хич не е евтино!

21

Анонимен

преди 13 години

До всички,които защитават и оправдават действията на малоумния бодигард:Не забравяйте,че раненият човек(дето просто е един *** човечец,български гражданин като вас, но по-мързелив, и затова е предпочел да дири на работата лекото и на хляба мекото) го лекуват в момента с парите и на вашите здравни осигуровки!А лечението хич не е евтино!

20

крадци

преди 13 години

долу всички крадливи банкери

19

Анонимен

преди 13 години

До всички,които защитават и оправдават действията на малоумния похитител:Не забравяйте,че раненият човек(дето просто е един обикновен човечец,български гражданин като вас) го лекуват в момента с парите и на вашите здравни осигуровки!А лечението хич не е евтино!

18

Анонимен

преди 13 години

До всички,които защитават и оправдават действията на малоумния бодигард:Не забравяйте,че раненият човек(дето го е мързяло да работи нещо друго, за да си вади хляба, та е приел да стане слуга на мошеници) го лекуват в момента с парите и на вашите здравни осигуровки!А лечението хич не е евтино!

17

аноним

преди 13 години

Дано наистина да е преместен само завади по-добрите условия,а не да е с влошено състояние и медиите да спестяват тази подробност.

16

Анонимен

преди 13 години

До всички,които защитават и оправдават действията на малоумния похитител:Не забравяйте,че раненият човек(дето просто си е изпълнявал служебните задължения,за да си вади хляба) го лекуват в момента с парите и на вашите здравни осигуровки!А лечението хич не е евтино!

15

Голям Праз

преди 13 години

За да си насрочите среща с Пример - министъра на Република България, моля влезте въоръжен в най-близкия банков клон.