27

ас

преди 13 години

Ей на тоя влак най интереснто нещо му е *** явно .... поне според автора!

26

nt

преди 13 години

в мойта дипломна работа имаше същото предложение само, че атрактивния влак да е поне от гара Пионер до Банкя :)) значи поне част от нея може да стане реалност :))

25

мадафака

преди 13 години

до 26Я виж последната снимка, нея коментирам. А относно тегленето и бутането съм достатъчно наясно, предвид, че работя в този сектор.

24

ор

преди 13 години

До 25, няма нужда, да го обръщат, локомотива. Той както можа да тегли, еднакво добре и тласка, бута композицията.

23

мадафака

преди 13 години

Само немога да разбера, как локомотива на връщане към София е пак с предната си част, като в Банкя няма обръщало да го завъртят?!?

22

Анонимен

преди 13 години

Това е чудесно,но нека да има повече такива исторически атракциони а и да са ако не постоянни то поне за по-дълъг период/туристически/.иначе това е си е безценно.

21

Един Българин

преди 13 години

Сложете пак ретро вагона. Нека влакът да тръгва сутрин в 8 или 9 и да се връща вечер в 18 - 19 в София. Билетът трябва да струва и повече от 20 лв както беше отбелязал "инатът" , за да се избегне качване на *** и опостушаване на целия влак! При положение че имаме целия ден ще можем да се насладим и на ретро разходка из планината, а не на днешните по интернет. А ако отворят и едно-две ретро кафенета и ретро кръчми е тогава вече можем да говорим за истински туризъм.

20

Анонимен

преди 13 години

ЦиркХляб и зрелища ... абе що немаше резане на лента? Смеееех

19

аноним

преди 13 години

БДЖ както забрани пушенето във влаковете дали би разрешило към тази атракция и по една ароматна цигара "ориент експрес"?-помни ли ги някой-в кафевите кутии с аромат на шоколад?Тогава кефа ще е пълен.

18

inatut

преди 13 години

Само не разбрах защо билетът е 0,8, а не поне 20 лв.Колко още реттро вагони могат да възстановят и да направят атракционни пътувания с цел събиране на пари.. за да може все пак и някой лев да влезе в БДЖ, а не всеки да ми се вози за без пари..

17

Анонимен

преди 13 години

Някой от отрицателно коментиращите имат ли представа, колко пари плаща един британец примерно за да се вози 1 седмица с подобен влак в БГ или която и да е друга държава по света. Сумите са от 4 до 5 цифрени. До този момент такива пътувания за обикновенни БГ граждане не бяха позволени основно за да могат да пътуват чужденците. Но както винаги, все ще се намерят разбиращи от всичко политиканстващи комплексари, които да развалят прекрасното начинание!

16

4587

преди 13 години

Снимка N: 6Още 1935 година какви обществени тоалетни са правили хората.Българинът през 21 век още не може да се научи, че се ака в дупката, а не от страни, когато посещава обществени тоалетни.

15

Много добра идея

преди 13 години

Децата много се радваха.

14

ZNS

преди 13 години

А , ами то управата на БДЖ май се базика с нас...ами то всеки който се вози на влак ще каже че ние всеки ден се возим на Ориент Експрес...с тези 40 годишни локомотиви и вагони.... и особенно когато трябва да пътуваш до Варна , Добрич и т.н. направо си като в дивия Запад :)

13

Jolly Roger

преди 13 години

Измислен е от Джеимс Уат.

12

галактика

преди 13 години

Прекрасна идея и дано атракцията не остане само за хората от Банкя, а и за други *дестинации* --- Никой не спъва развитието на българина/както се споменава в нечий коментар/, защото това не е ежедневие, а атракция --- Пък както виждаме и за хората е интересно, щом правят толкова много снимки ---- Аз бих постъпила по същия начин, и бих се радвала като тях ---- Избран е и прекрасен ден - обичайният първи ден на Пролетта - честита да е за всички ни

11

Jolly Roger

преди 13 години

Щом не ви харесва това защо го четете.

10

до 9

преди 13 години

ами тогава серго да се запише...че май скоро няма да се хване на друга работа :)

9

Анонимен

преди 13 години

Никаква предизборна кампания - провежда се курс за парни машинисти, това е истината!

8

Анонимен

преди 13 години

Добре ве, можете само на политика да го обръщате, да клепате и мрънкате ли? Баси ***....