16

ЗЗЗ

преди 13 години

ЕЙ *** ТОВА Е СВЕТОВЕН ПРОБЛЕМ ,И АКО НЕ ГО РАЗБИРАТЕ ЖАЛКО. ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА ПРОСТАШТИНА

15

Кифла с малко мозък

преди 13 години

Почвам бизнес!!!! Ще внасям в Япония портативни дозиметри за гражданска употреба. Естествено произведени в Китай. Нали знаете - Господ направил човека, а китайците всико останало.

14

Varg

преди 13 години

Яжте радиация

13

полудевам полечка

преди 13 години

Страх от Японци пълци сред радиацията

12

преди 13 години

Abre 12 kat ne znae56 q mal4i be *** takav *** neorientiran profan Qponiq e na svetkinni godini ot nas i tova sass tezi reaktori trqbva da pokaje kolko sa opasni i da ne se stroqt predstavi si ako stane tuk za kvo satt na vapros sas radiaciqta 6ega ne biva.

11

Анонимен

преди 13 години

абе да ги взривяват тея реактори,че ми писна да ги четаегати фалшивата стара технология, 10 дена не могат да ги охладят

10

четете

преди 13 години

2-ри и 3-ти реактори отново са подпушили и това е новина,защото се вижда от наблюдаващите централата.медиите се занимават с либия и защото им стига за хляба, за радиацията не пишат вече като новина..ако можеше да говори,радиацията щеше да им благодари.нашите мързели от бан и прочее спецове пак ще ни оставят да си ядем марулите на воля,хаха.

9

Анонимен

преди 13 години

Страшно ще им се отрази радиацията... Естествено, че положението е много зле и естествено, че няма да кажат, колко е зле, за да се предотврати паниката... Нищо не може да се направи за японците, но бедата няма да си остане само в Япония. Това е цената, която човечеството трябва да плати за прогреса... Жалко за хората :(

8

.

преди 13 години

Японците се разболяват от рак по-малко от всеки друг народ, защото се хранят обилно с морска храна. Ще я преживеят радиацията...

7

Анонимен

преди 13 години

Гледайте да не *** от шубе, преди да дочакате радиацията!

6

Стига лъжи

преди 13 години

Какво статукво на атмосферата, че радиацията е в поносими граници. На трети блок има взрив отново. Нещата с Фукушима отдавна са навлезли в опасен характер. Жалко за Японците и за населението в държавите, граничащи със Северен Тихи океан. Въздушни, морски течения ще разнасят радиацията и океана.

5

българин търговец

преди 13 години

Продавам йод. Ефтинко!

4

хахаха

преди 13 години

АЛООООООООООООЯпония е 130 милиона!!!!Я сега от 6 милиона българи земете да сметнете какъв процент всяка година се разболяват от рак. Колко $$$$ трябват за онкоболните.Колко хора млади и стари се самоубиват в селцата и малките градчета от отчаяние и мизерия. Колко не могат Аспирин да си купят?Каква храна ядем всеки ден блъскана с кво ли не? Еденици са тия дето ядът натурална храна!По тая логика в Кенефия всеки ден става земетресение и гръмва АЕЦ! Но за вас това са битовизми а не новини!!!!!

3

Анонимен

преди 13 години

Страхът от радиация ще бъде здраво раздухван от всички медии за да им се продават сензациите.

2

Анонимен

преди 13 години

Какъв е изводът за нас от японската ядрена трагедия? Рисковете са непредвидими, затова трябва въобще да се откажем от ядрената енергия. (21.03% = 94 гласа) Да се откажем от АЕЦ "Белене" проектът е рискован и ненужен, да развиваме "Козлодуй". (36.02% = 161 гласа) Да подсилим мерките за сигурност и да си продължим с "Белене". (19.69% = 88 гласа) Да се изчака и да се развиват ядрени мощности само с нова западна технология и изпълнители. (19.69% = 88 гласа) Няма никакъв извод3.13% 14гласа

1

АлисКупър

преди 13 години

Ужас .