113

баба

преди 13 години

посетете :evreite.blog.bg и ще разберете доста неща за ционистите!

112

бг - 114

преди 13 години

Брааат.. вземи се образовай малко :)

111

Мамантос

преди 13 години

Чифутска ***!

110

бг

преди 13 години

Тези,които плюят по евреите според мен не са християни а мюсюлмани или атеисти! Не може да се плюе народа,в който се е родил Божия син! Гордея се ,че България е защитила евреите по времето на холокоста и не е участвала в този гнусен геноцид

109

Анонимен

преди 13 години

До112. какво значение има каква техника имаме,след като имаме географско полужение? като сме част от тази военна и политическа организазия закакво са ни самолети, танкове и т.н., да стане още по бедни защото те струват много пари а не носят нищо. Срещу кого да се бием с тези танкове, остаряла работа? Както казваше един чужд дипломат, ние трябва да сме най-щасливи защото нямаме и един враг, освен нас самите....!!

108

Анонимен

преди 13 години

Боже,кой написа по-долу че сме част от Великите сили?Бате-пий си лекарствата-имаме няколко самолета и ни една подводницаПо темата-няколоко сезмици ,във време на война не са измерение-кажете колко убити?

107

Ринго

преди 13 години

ей тоя *** е убивал като командос мирни хора няма право да си показва пред света мръсната муцуна.

106

чифути

преди 13 години

смърт чифутската *** която е най-големия трън в очите на бялата раса

105

Карина

преди 13 години

Болни душички все евреи ги гонят :))))

104

ok

преди 13 години

HRISTIANSTVOTO E SAZDADENO NA BAZATA NA YUDEISTVOTO.TE NARI4AT B-G YAHVE A NIE YEHOVA.ISUS OT NAZARET NE E BIL RUSNAK ILI HAMERIKANEC.A YUDEI I TO OT NAI-RELIGIOZNITE ORTODOXI.NIKOGA ISUS NE E KAZVAL,,AZ SAM B-G,A VSEKOGA TVARDI SLUGA SAM NA B-GA,,.PORADI TOVA HRISTIANSTVOTO E BILO S4ITANO ZA SEKTANTSVO.DA NE MRAZIM EVREITE,ISUS DRUG ZAVET NI E DAL,,OBI4AI BLIJNIA SI KATO SEBE SI,,ISRAEL SPASI OT ZAKOLENIE 8 HILJDI LIVANSKI HRISTIANI.4 HIL.IRAKSKI HRISTIANI I MN.DRUGI.ISRAEL NE E VRAGA,A ISLAMA.

103

мммммммм

преди 13 години

Евреите в чужда война не влизат ако нямат лична изгода, Те си имат техните проблеми. Сега хванаха подводница с иранско оръжие от Турция посока Египет и от там по тунелите в ивицата Газа. сега комшу турчулю, кърши пръсти вдига гамене, кокори очи и се чеди как да обясни случката

102

BG

преди 13 години

До 104.Даааа, последният ти коментар е като "тайфун", излязъл из между долните ти бузи.Беше толкова силен, че чак кучето ми излезе на балкона за да се освежи.

101

Хитър-Петър

преди 13 години

По време на войната с Ирак "пустинна буря"91 Садам хвърли 39 бомби в Израел и след всяка бомба евреите изкарваха нов виц за Садам. Просто не беше тяхна война и сега с Либия пак не е война на евреите. Те в чужди войни не се месят, ако лично не печелят малко като наш Първанов.

100

Анонимен

преди 13 години

До 98. Долнобузисто човече е баща ти, та си се пръкнал прос като градинска лейка, че и дървен философ. Ако незнаеш коя година сме, 2011г и сме част от тея Велики сили ***, а не сме някоя арабска или *** страна от третия свят. Що не се преселиш при любимия ти *** да се биеш за него,а? А тоя Ньойски договор какъв искаш да бъде, като сме се *** и победени, да ни дадът земи на 3 морета ли,а?

99

до-Карина 89

преди 13 години

Карина, Израел "знае" или сега са времена на парите. Израел винаги е знаел, от вавилонското нападение до фашисткото, а сега ще ти кажа и аз нещо за да знаеш и ти. Обиколих доста по света 60 г,и срещнах много хора , но по хитри, нахални, измамни и недостойни от евреите няма.Ще те накара да работиш вместо него и накрая парите ще ти вземеЗапомни го това от мен и не показвай никога пред евреин че имаш пари и ако уговаряш нещо поставяй условия и незабравяй 4 въпроса Колко,Къде, Кога, Как,

98

Анонимен

преди 13 години

попрочетете малко за клането в дейр ясин (бежански лагер)на палестинци там еврейските военни си спретнаха направо клане на безащитни жени и деца ,по страшното е ,че в последствие тези обииства се оказаха ,че са извършени с ритуална цел проливането на кръв за мадам йехова не е от вчера ,а от древни времена и да поясня ,че тези избити палестинци са били християни.

97

Анонимен

преди 13 години

Сигурен съм,че след още ден два и арабският свят и мюсюлманският, ще се обединят с него, против САЩ и тяхната дясна ръка Израел.----------------- Като си толкова сигурен, що не си напишеш името, за да знаеме на кого да ссе смееме след 2 дни?

96

GO GADDAFI!

преди 13 години

Кръстоносците трябва да бъдат унищожени!!!

95

БГ

преди 13 години

ДО 91!Ти май мислиш с веществото си между долните ти бузи.....!Първо си спомни историята на България-Ньойският мирен договор, орязването на две терите от България, Великите сили, които сега са в операцията срещу Либия, и др.Ха сега ми кажи, долнобузесто човече, кое е по-голямото зло за нас?

94

Всички губят

преди 13 години

Евреите страдат от самите евреи. Тяхната фундаменталистка религия създава Юдейския фундаментализъм, който е мразен от Човечеството, затова че си бърка гагата навсякъде. Омразата към Юдейския фундаментализъм създава противоборрство като Хитлер, като Ислямския фундаментализъм. Кадафи може да е всякакъв, но поне смазваше фундаменталистите. В минути на опасност, арабите ще се обединят. Директен сблъсък е пагубен за тях, но чрез камикадзетата сигурноста на Европейските граждани е под въпрос.