96

Pin

преди 13 години

Чета коментарите до тук и се чудя има ли друг народ който така просташки да си мрази страната ?!! ... с реване и оплакване няма никога да се оправите. Я се стегнете и вземете пример от Япония. Там живеят на най-шибаното място на света и без никакви природни богатства са си уредили държавата.

95

Анонимен

преди 13 години

Друго си е дъщерите ти да лапат дребни жълти, ъъъъъ атрибути. Дано не се върнат повече.

94

anonimen

преди 13 години

Над мен живеят семейство "катъри" - денонощно трполене, държане на безкрайни речи и изтупване на одеалца от прозореца на спалнята ежедневно.Детето им е в Япония. От една седмица в къщи не става за спане. Да вземат да си я прибират и да мирясят. Сутринта в 4.00 ч. се бяха развихрили.

93

Темерут

преди 13 години

А, бе може и да има такова нещо, като консумиране на абортиран зародиш, нооо... Изродщини има навсякъде, едва ли е масова практика точно в Япония. Явно влиза в сила максимата, прекалено хубаво, не е на хубаво, та за това сега се сещате и за тия гадости, демек... а, бе дайте да не ги прехвалваме японците.

92

шуши

преди 13 години

А аз го четох някъде.....не си спомням къде.....има поверие който яде човешки зародиш ще се подмлади и други подобни глупости.Позволяват си го най богатите........а бе БОГ знае защо ги наказва......-

91

бате Пенко

преди 13 години

Момчета, ще ме откажете да ида на ресторант вече? Ще си пазаря от молла? какви ги дрънкате, бе хора? Ако е вярно това си е людоедство? А аз се чудя на ония в Унда дето казват, че президента им бил людоед? Да не сте посмели да искате да ни карат тука такива бежанци, че ще трялбва да ходя с автомат по улиците? Че тия ако ядат хора, не се знае кога ще ни изядат бре? То и авнтомат не дават нашите от МВР? Абе скапана държава станахме - след Иван Шишман, насетне.

90

мадафака

преди 13 години

до Джоли РоджърАко си със здрави нерви и стомах посети rotten и поразтърси малко, че отдавна го гледах и ще видиш в паницата на дръпнатия крачета, торс, главичка, абе си е...о м.......а. После бях ровил някъде и се оказа, че е снимано в Япония. Абе *** всякакви навсякъде.

89

Jolly Roger

преди 13 години

Въпрос до мадафака? Това вярно ли е?

88

мадафака

преди 13 години

Не, че имам нещо против японците, ама що за извратена психика трябва да имаш, че да считаш за голям деликатес сварен абортиран човешки ембрион. И то не 10 седмичен, ами направо оформено дете на около 20 седмици.

87

Jolly Roger

преди 13 години

Хаха. Баси гордостта ***. Да си женен за Дарт Вейдър. Турчино алкохола е забранен от алах. Сещай се за това преди да пишеш.

86

вихърът

преди 13 години

ей брикет,що не си го навреш,*** с ***

85

негър

преди 13 години

Ох тея булки, свикнали само малки *** да ги жулят, как ли ще им дойде аз ако ги опъна

84

Стига

преди 13 години

Стига с тези Японци. Стига глупости. Японците са противни - един пример, единствената страна която продължава да избива китове, независимо от световната забрана. Даже и руснаците я спазват.Имат цяла флотилия, която избива китове, но са написали на корабите и RESEARCH LAB -- демек за научни цели което е позволено.Това е друга култура, знаете ли как стачкуват -- отиват на работа един час по-рано и пеят тъжни песни да покажат че са недоволни. След това си почват да работят навреме. ЕЕЕ.....

83

TURCHIN

преди 13 години

BALGARKITE SA STRAHONI NO V BG NQMA MAJE DA GI CENQT DA DARJAT NAJENITE SI I DA SI GI PRISVOQT........ V BG JENITE SE OBIJDAT 4E BILI TAKIVA ONAKIVA... ABE ZA6TO TOGAVA DOPUSKATE DA SE STIGNE DO TOVA POLOJENIE ? NAY GOLQMATA GORDOST ZA MAJA E JENATA DO SEBE SI.

82

Sabrax

преди 13 години

Единственото по-смешно от тая статия са коментарите под нея!!!!

81

xaxxa до 67

преди 13 години

Да... Сигурно обаче баща ти е едно от изключенията или и той е като този описания от тел?

80

Анонимен

преди 13 години

Хората предпочитат да останат там където земетресенията са ежедневие и има опастност от радиационно заразяване отколкото да дойдат в слънчева и спокойна България. Трябва да сме егати *** за да ги плашим повече от земетресенията и радияцията.

79

ванко

преди 13 години

"Едно нещо не можах да разбера в тоя живот,защо мама му стара българските мъже умират да се женят за рускини и украинки!хахаххаа

78

Анонимен

преди 13 години

разбира се 4е ще се женят за рускини-то останаха ли питам аз нормални жени?95 процента са ЧАЛГАРКИ-как да живееш до такова ЧУДО?! А и рускините са много по всеотдайни в леглото,а и до голяма степен по секси...

77

Deborah

преди 13 години

до-Българин 78Българските мъже се женят за рускини и украинки защото са глупави! Това което могат да получат от една рускиня с брак ще го получат и без брак. Заради една чаша мляко, крава не се купува ?