59

do 61

преди 13 години

ami nie tuka si imame. i se nari4a GERB. i sq ko praim? are u levo.

58

ХРИСТО БОТЬОВ

преди 13 години

НАЙ-ХУБАВАТО НЕЩО В ЯПОНИЯ Е , ЧЕ ТАМ НЯМА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ , ДААА УМНИ СА ЯПОНЦИТЕ И ЗАТОВА СА СВРЪХ БОГАТИ .

57

Марк

преди 13 години

След това обръщение, може да сме абсолютно сигурни, че работещите в АЕЦ"Фукушима", ще останат на работните си места, дори да започнат да светят като крушки от радиация!В края на 2-та Св. война няколко хиляди военнослужещи се самоубиват ритуално пред императирския дворец, като по този начин поемат вината за загубата!И досега се откриват престарели японски войници из джунглите, които не са получили заповедта от Императора да сложат оръжие и са продължили да воюват 65г. след края на войната!

56

от двора

преди 13 години

Хората имат император...не цар крадец...Император Акихито. И го почитат не го кълнат.

55

!!!

преди 13 години

***

54

ХРИСТО БОТЬОВ

преди 13 години

АЕЦ-БЕЛЕНЕ , ЕВРОПЕЙСКИЯТ ФУКУШИМА-ЧЕРНОБИЛ , НАЙ-ПОСЛЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ УСПЕЯТ ДА ОБЕЗЛБЪЛГАРЯТ БЪЛГАРИЯ И ДА Я ЗАВЛАДЕЯТ БЕЗ ВОЙНА .

53

Апис

преди 13 години

Частта на Русия от към Япония е замърсена много отдавна от ядрените опити на мужиците така, че това не е проблема. Най големия проблем е Зоанта от 200-300 км радиус около централата.

52

gtf

преди 13 години

до 47 ти си луд бе ...При нормална работа АЕЦ дава почти най-чистата енергия. Ако друсне яко (недай Боже) някой ВЕЦ не ми се мисли що райони ще залее (пример). Соларните панели и вятърните турбини да не са безопасни ?? .. по-добре се консултирай с някой орнитолог, а що гора се изсече за теа паркове да не говорим - ходи виж Бузлуджа на кво прилича (пример).

51

пловдив

преди 13 години

др.кимбъл напълно съм съгласен стебе.

50

НЕМА СТРАШНО ...

преди 13 години

ВЕТЪРА ОТ ЯПОНИЯ , ДУХА КЪМ КОНТИНЕНТА---СЛЕД НЯКОЙ И ДРУГ ДЕН ...И РУСИЯ ЩЕ ИЗРЕВЕ ......ОТ ЯДРЕНО ЗАМЪРСЯВАНЕ!!!ГАРАНЦИЯ!

49

Др.Кимбъл

преди 13 години

Българската държава да разреши свободно заселване на японски граждани на наша територия,и да освободи директните стратегически японски инвестиции за 3 до 5 години,нека го направим първи и да се чуе нашето име ,това ще направят всички европейски държави след 2/3 седмици!!!!! Нека един път да бъдем първи!Шумно замразяване за момента на проекта Беляне!

48

Анонимен

преди 13 години

Западното ам крайбрежие е лакомо претъпкано със сладки аецове. Друсне ли ги (а там нещата са отдавна оценени като критични), отидЕ най-развитата демокрация. Барабар с хилядите й извратени опропастителни секти, разбира се, а Холивуд ще се снима с противогази. Там отдавна реват за по-як прът. Не че ще им се размине де. Бог не забравя.

47

Апис

преди 13 години

Абе фас или фес на мен ми е пределно ясно, че няма да стигне до тук или ако стигне ще е минмално бати *** има тука. А с какво се успокояват, че духа към океана ли? Там какво е космоса ли? Това е нашата планета бе *** на теб яснот ли ти е, че в 6 скапани реактора тече безконтролен процес, който ще унижощи или направи негодна за живот най-големия японски остов. После кво ще првят жълтите? *** помисли и после пиши!

46

LOLcat

преди 13 години

Това не трябваше ли да е един пожертвователен до безкрайност и склонен към самоубийствен героизъм народ? Ама избягаха като овци от още слабата радиация. Какво чакат- да излезе Годзила от дълбините, та да я преборят с мега-роботи, управлявани дистанционно от тийнейджърки с къси полички? Преди няколко месеца бях в Япония и на терен забелязах, че не са толкова умни, за колкото ги смята светът. Сега все повече ми идва да ги нарека *** и прости...

45

фас

преди 13 години

До 46 АписТи си ХИПЕР *** БРАТЛЕ!!! По *** и смотен коментар не бЕх чел! И изобщо що четете тия новини - руснаците дават най-актуалното инфо за сега! Няма такива подробни новини - вЕрвайте ми! Плюс това, облака докат стигне до нас нааш колко време ще мине? Блъскай йод тогава и си затваряй мордата! ИСТЕРИК! Недей да плашиш хората излишно, щото заради такива като тебе, в Бургас йод в аптеките вече нЕма, ще си изтровят децата от глупост!!!

44

АЕЦ-БЕЛЕНЕ....

преди 13 години

...Е СЪЩО В РИСКОВА И ЗЕМЕТРЪСНА ЗОНА!!!!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА И ПРЕДВИДИ СИЛАТА НА ЗЕМНИТЕ ТРУСОВЕ???ТОВА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИКОЙ В СВЕТА!ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИ ТОЗИ ПРОЕКТ В БЪЛГАРИЯ!ТОВА ЗАСЯГА ,ЦЕЛИЯ КОНТИНЕНТ-ЕВРОПА!РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРАЩА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ЕВРОПЕЙЦИ НА ГИБЕЛ!ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!

43

Анонимен

преди 13 години

Най-напредналата и дръзка техника се срива пред очите на всички величаещи я. Случайно ли се срива? Смайваща дисциплина, смайваща работоспособност, смайващи доходи, смайваща подреденост, плановост, тактики най-най и най. И в един миг - ефектът на Зорба гъркът. Природата дава знак - станало е критичоно напечено. Сеща ли се някой обаче за ПРОМЯНА. Дълбока, коренна, повсеместна планетарна промяна1 МИСЛЕНЕТО е ръждясало, а алчността е станала лидер на света. Нов чип, моля, НОВ! И скромно, смирено!

42

Apis

преди 13 години

Джапанците с всеки изминал ден олекват все повече пред света...това е факт. И аз в началото си мислех това онова, но в момента направо започвам да им се дразня. Заебаха кишящите реактори и се надяват на хубаво време *** идиоитите! Да си намерят начин, руснаците навремето цертваха маса войничета ама ограничиха аварията, а тия маймуни жълти ще отровят 20% от земното кълбо за да не преебат 2-3 хиляди войника, които ще си заминат ако отидат да бият бетон и тн. *** са тия японци!

41

Анонимен

преди 13 години

Сега ръкопляскаме на героичния японския народ?????? Не са ли знаели че земите им са земетръсни???Ти и твоите деца ще ядат радиациата. А печалбите къде са?

40

До 40

преди 13 години

Да, и губернаторът Уорлик това му е ключова задача - да пробута Уестингхауз на колониалната управа