13

angel

преди 12 години

po dobre az da go otkradna ot kolkoto boiko borisov neznam dali znaete no i boiko ima firmi za vadene na kabel

12

Анонимен

преди 13 години

Зщо най-сетне не затворят могобройните изкупвателни пунктове за вторични суровини Нали се кълняха,че ги затварят?Те са източника на проблеми.Може-би това ,което се говори е вярно-че са на депутати и политици.Нещата се намесват

11

boy

преди 13 години

***!!!

10

Българин

преди 13 години

3 - проблемът не е в изкупуването на вторични суровини, а в безнаказаността на ***-бандити !!! Ето и тия *** - щом са рецидивисти, защо са на свобода ?!?*** се дресира само с бой - за бандитите не затвор, където да лежат и да плюскат, а КАТОРГА - натиква се животното в някоя мина или каменоломна, където да работи по 12 часа на ден, докато пукне !!!

9

Това е решението!

преди 13 години

"... осъждани за различни престъпления?!?!" И продължават да вършат престъпления! Значи правосъдието е неефективно! И след като това наше правосъдие не е в състояние да ги промени чрез присъди, които предполагат рано или късно *** да бъде отново на свобода, какъв е тогава изводът?Изводът е, че влезе ли в затвора, *** не бива повече да излезе оттам! И не да "лежи" и *** за наша сметка, а да работи от сутрин до вечер!

8

Анонимен

преди 13 години

За съжаление в *** "махала" в Ямбол всички са такива. От Ямбол съм и знам какво могат да направят тия ***. Преди години в прослувутия 20 блок кон се обеси след като беше откраднат парапета на СЕДМИЯ етаж на блока. Според сганта ДЕЦАТА БИЛИ ВЗЕЛИ ПАРАПЕТИТЕ ДА СИ ИГРАЯТ. Ако искате да разберете още, гледайте "Хотел Рай", излъчен от HBO или филма на Мартин Карбовски за 20 блок в Ямбол. Добре, че го събориха в края на миналата година..

7

Анонимен

преди 13 години

*** ТОВА ЗВУЧИ ГАДНО

6

stanislav

преди 13 години

иска да реже ръценяма кражба

5

Даола

преди 13 години

За подобни престъпления трябда да има много сериозни наказания - това е престъпление срещу народа.Ако е необходимо да се промени наказателният кодекс или да се издадат специални разпоредби.

4

Ангел

преди 13 години

Ей бастунска държава сме, ей!***, простотии!Е*ах ти и правителството и намерата!

3

!!!

преди 13 години

Лобистката предателска *** в парламента да наложи монопол на търговията с метали! Докога ще гледаме как обезкостяват всичко в тая ***-държава! Време е управниците (и то не само последните) да почувстват народната любов!

2

RRR

преди 13 години

какви други да бъдат извършителите освен мръзни и мързеливи ***.

1

Анонимен

преди 13 години

"Те са жители на ромската махала в Ямбол"...Не може да са ***, те не крадат!