593

Бък

преди 13 години

Пишете "ГЕРБ" да се маха. Добре,но какво предлагате.???? КОЙ да дойде.???????? И каква е неговата програма???? Но не популиски изречехия от рода на ВИЕ МЕ ИЗБЕРЕТЕ, А АЗ ЩЕ БИ ОПРАВЯ. Аз ще гласувам за всеки, който има смислена икономическа програма с конкретни мероприятия. А не като Костов дето направи една приватизация от която 700 се облажиха, а 7000000 останаха с пръст в устата. Не и като М.Велчев дето смени дългът ни от в евро от което народа има да плаща мн >. Не и като СтаниШеф и Доган.

592

ха

преди 13 години

Златев е престъпник Лукоил е престъпник при всяко покачване на световните цени цената се покачва при падането обаче пада но в пъти по по малко и така от под левче за литър преди няколко години сега сме на 2,50

591

избирател

преди 13 години

ГЕРБ трябва да се маха веднага.Това е болката на хората.Всеки миг с Боко и Цвък означава засилване на тази болка. Тази *** милиционерска трябва да се маха!

590

вафладжия ;)

преди 13 години

Глупости, "либийски вариант" - египетски ! Сядат милион по кръстовищата, изяждат по една вафла и се разбират как да изметат горния етаж. Другата седмица - още по една вафла.

589

сайбията

преди 13 години

А вие записахте ли му номера на това пернишко шефче?

588

Анонимен

преди 13 години

Трябва да стане 3-5 лева бензина... Защо протестирате?? Сега е само 2 и нещо. Направо не я разбирам тая *** дето живее по тия земи. Какво толкова станало бензина им бил скъп. Не ви е скъп бензина. Щом още съгласувате "протестите" си с хората, които са ви го направили толкоз значи не ви е скъп бензина. Ако ви беше скъп щяхте да ги бесите по дърветата не да съгласувате протестите си с тях.

587

Анонимен

преди 13 години

Иначе за Добрич ми пишат! хаха

586

Анонимен

преди 13 години

Тези са много зле! И за Варна няма нищо написано!

585

COPY :::))))))))))

преди 13 години

BIG AL ::))))) 13.03.2011 @ 17:16 | Докладвай.Днес , Тикво, Южният парк беше пълен с млади хора, с деца и без ..Имаще може би над 100 000 души..Карали колите си на лизинг- САМО до парка , без да излизат от София..Почакай още малко , тикво ..Скоро ТЕ ще ти еб.. майка..:))))Няма да търпят вечно простаци на власт, тикви , вифаджии или правешки волове ))))

584

дасдодемнаприказката

преди 13 години

Протест СРЕЩУ "жълтите стотинки" - подаянията и кьор-фишеците на Боко и "големите лафове" - пак на Боко. Защо от нас ще свалят пак десета кожа! Защо не вземат от крадците, от всички рушили и грабили България до сега! Защото са от тях! Защото пазят и перат ограбеното, източеното, олапаното чрез властта за 65 години, а защо не 100 години? Протест за власт на всички равноправно с всички необходими права във всички власти - законодателна, изпълнителна, съдебна, медийна. Не власт на 5% продажници.

583

Бесен

преди 13 години

Авера на Бойко - Златев веднага да свали цените на 1.50 според стандарта на живот . Защо ги сравнявате със западните . Там стандарта е 10 пъти по - голям. Да се намали акциза и ДДс - неща да плащам екскурзиите на Цветанов и да пълня сметките на Цвети Винетката

582

Ибан Костов

преди 13 години

Либия Либия!!!!

581

недоволен

преди 13 години

Дали пък не се задава "ЛИБИЙСКИ ВАРИАНТ" на народните протести у нас. Браво на провинцията, много по-голяма активност по сравнение със София, то това е може би от факта, че софиянци са си ходили по родните места и там са протестирали. Мисля, че властта е притеснена силно и затова и реакциите са неадекватни. Ще бъде лошо ако се допусне заради алчността на монополистите в България да се разиграе "ЛИБИЙСКИ СЦЕНАРИЙ". Дано да съм лош пророк.

580

недоволен

преди 13 години

Най после този народ да направи нещо смислено и както винаги когато няма партийна окраска нещата се получават. Едва ли това правителство ще направи нещо за една седмица, след като почти две години спа и ни лъжеше че нещата се оправят и излизаме от кризата. Най-добре е народът силово да застави своите избранници да направят нещо по въпроса, защото съгласете се най-бедната нация с най-скъпите горива не става.Мисля, че Цветанов ще се подготви добре за предстоящите народни недоволства след седмица.

579

ддт

преди 13 години

Треа ги преебеме нещо тиа монополисти бре , дебеш и бензина скапан, треа си фотосолар

578

ааш

преди 13 години

Яко в Неделя 17 ч е супер

577

Анонимен

преди 13 години

да става 5 лв ако ще литъра... аз притежавам десетки левове!!

576

ДР

преди 13 години

Добре . Хубаво изразена гражданска позиция и тъи нататък . Обаче е важен ефекта . Ефект няма . Защо ами защото монополиста ЛУКОИЛ продължава да си *** . Как ще ги накараме да променят нещата . Просто . Боикот . ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ЗАРЕЖДАИТЕ

575

Анонимен

преди 13 години

Абе хора, къде се организирахте за този протест - аз днес случайно видях, че някой протестира, как се намерихте, та тръгнахте заедно?!

574

ОТ ПЕРНИК

преди 13 години

Предлагам,ако не свалят цените на горивата,следващата неделя де блокираме всички входно-изходни артерии на областните градове. НЕДЕЛЯ 17 Ч. И ГОСПОД С НАС!