209

Нека аз те светна

преди 13 години

ЦРУ свалято със спец.обучени кадри Кадафи казваш?Добре,а после какво?Настава хаос в цяла сев.Африка и естествено арабите обвиняват,както винаги Израел.Съответно го и нападат.Израел е стратегически партньор на САЩ и те вкарват армия,за да го пазят.Конфликта се задълбочава,а американците не могат да си позволят още една война и те го знаят много добре!Значи по пътя на логиката те нямат интерес да създават хаос в района

208

234,233

преди 13 години

mi dai gi nasam......4e da izgonim komunetata deto 0t 44 ni e...t

207

Анонимен

преди 13 години

тези възстания в северна Африка са предизвикани от САЩ

206

Нека Обясня

преди 13 години

Ето как стоят нещата,има специално обучени хора в ЦРУ които да предизвикват бунтове. ДОКАЗАНОВ този случай тук всички бунтове и възстания които се вдигнаха в Африка са вдигнати именно от тях, при това УСПЕШНО. Има много доказателства как този отдел на ЦРУ сваля лидери и дори цели правителства в чужди държави.

205

абе

преди 13 години

той че не е в ред, то си му личи, само че и това,което се вижда по новинарски емисии, или се чете тук-там далеч не е реалността там... просто пропагандата е сериозен излишък... но насила "демокрация " просто не става, особено из арабските страни

204

Анонимен

преди 13 години

Не може един луд публично да се заканва да подожи собствения си народ на геноцид и цялата световна уж демократична общност да седи и да гледа сеир, като пише по някоя и друга резолюцийка (не можел да напуска страната, авоарите му в Европа били замразени и т.н.) Че той там, вътре в Либия е по - опасен, а Лондонските авоари не му трябват за момента, защото разполага с авоарите на цяла Либия.

203

Анонимен

преди 13 години

Този луд избива собствения си народ. Естествено е НАТО да се намеси. Опредлено няма да станя по-зле за обикновените либийци ако свалят Кадафи.

202

xx

преди 13 години

ако саборят кадафи и те ще станат като нас че и по зле америка ще сложи свои лидери и ще им отнеме всичко горките незнаят какво ги чака

201

Анонимен

преди 13 години

кадафи върви уверено към ужасния си край - смачкан от тълпата, като преди това са го заплюли и са го замеряли с камъни

200

1289

преди 13 години

Bravo na 215 Кои ше са следващите страни ?>. Но вече Западут не може да се бие. Въздушни удари -да, но не контрол на територия със СВ.

199

въпросителна

преди 13 години

221 и как според теб да решим проблема с 3-те лева ? Да излезем масово на протест или ? Да спрем да шофираме ?

198

Анонимен

преди 13 години

TRIPOLI CHE SE IZRAVNI S ZEMIATA SKORO

197

Кольо

преди 13 години

до 210:Сейф-ал-Ислам е големия синна Кадафи, дето служи за говорител на баща си.Еди от по-малките - Араб-ал-Ислам уж бил премиал на страната на бунтовниците.Ака Кадафито, явно толкова му е акъла, такива имена им дава, че не можеш разбра кой-кой е :)

196

до 219

преди 13 години

ДА, обесени от американските рейнджери, за да може САЩ спокойно да източва либийския нефт, както сега прави в ИРАК. Интереса клати феса бе ПИЧ, всичко останало като "демокрация","свобода","справедливост" си е демагогия, с която Лошите дето управляват света омайват простите овчици.При соца лозунга беше "равенство, братство, свобода". Всяко идиотско деяние им филосовско оправдание (справка Ж.М.Ж)

195

Анонимен

преди 13 години

до дни бензина става 3 лв., айде пишете за сърби, либийци, и НАТО. Ние нашите проблеми ги решихме та световните започнахме да решаваме

194

..

преди 13 години

Казусът е аналогичен на това - какво правите когато видите че съседа ви пребива жената и децата си и ги държи под ключ. И няма полиция. Така че или трябва да си затваряте очите и да си казвате "ама те си го заслужават", или да се намесите. Тук е малко по-особено защото един тоталитарен режим избива населението си. Напомня на революциите в Унгария и Чехословакия, и ми е трудно да разбера как някои си затварят очите от инфантилния си анти-американизъм и смеят да защитават убиеца Кадафи.

193

Справедливост

преди 13 години

Усещам как Сейф ал Ислам и баща му Муамар Кадафи, ще увиснат на бесилото, както Саддам Хюсеин

192

Акъл море

преди 13 години

Много по-лесно беше с Югославия.Тогава много хора смятаха САЩ за носител на свобода.Сега повечето мислят точно обратното.САЩ могат да продължат с унищожаването на държави,но в такъв случай трябва да обявят на света,че го искат за себе си,както Хитлер направи.Това е обаче най-невъзможното за тях,защото обичат да убиват,но не обичат да умират!

191

Анонимен

преди 13 години

Ясно е че САЩ и Франция се опитват да извлекат полза заради нефта на Либия. Но грешката на международната общественост е че не може да разбере едно единствено нещо, че ползата от тези бунтове имат единствено крайните ислямисти, които са организирали тези бунтове.

190

Анонимен

преди 13 години

Май сме пред война? Едните няма да отстъпят петролните си залежи за нищо на света, защото от тях живеят, другите ще направят всичко възможно да ги смажат и да ги завладеят. Ами ние с гайдите?