146

Jane

преди 13 години

Вземете порастнете, че като ви чета простотиите и ме срам. Странно как тракийци и прабългари са смятали жените за подходящи да бранят земята, пък нашите велики мъже дето като чуят взрив и се разплакват, смятат, че жените могат само да се червят. Как ли в другите страни жените завършват наравно с мъжете военните академии и участват във военни действия с тях, пък само българките са кифли. Мъжете ни са кифли, не ние. И ако някъде в армията ни жени кръшкат, то е заради мъжете, които го позволяват.

145

Jane

преди 13 години

Не мога да повярвам какви *** трябва да българските мъже, ако коментиращите тук са представителна извадка. И от кога да сменяш превръзки е нещо лошо, срамно или обидно? Вие наред ли сте изобщо?! Как точно сте се родили мърльовци такива и кой ви е родил? Да не мислите, че една бременност е по-лека от това да виснеш н-часа пред президентството и да те снимат. Това ли ви е най-голямото постижение? А какво да говорим изобщо за роботизирането на армията и за това че сраженията се водят с дронове.

144

.

преди 13 години

И в израелската армия има много жени

143

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Тия вече се чудят къде още може да си назначават роднините и любовниците.

142

Ту Пийпъл

преди 13 години

Само да попитам, кому е необходимо тия да кибичат там ...

141

Анонимен

преди 13 години

Ама то е ясно че: когато са в цикъл-няма да "работят"; когато е под 5 и над 25 градуса- няма да работят; когато вали-няма да работят; и когато работят ще е по 2 часа на ден през 3 дни. Всичко е само заигравка.

140

....

преди 13 години

Не виждам какъв е проблемът армията да си носи червило, ако си върши работата. Още повече, че ако днес искаш да презвемеш нещо, ти трябват високи технологии, наука, висококвалифицирани кадри.. и все по-често войникът стои на стол пред компютър и управлява нещо радиоуправляемо...

139

Анонимен

преди 13 години

Ще бъдат снабдени със специални памперси.

138

Аз

преди 13 години

Леле,къде останаха истинските мъже,бре???Свършиха се май...щом т.нар.българска армия се напълни с...гейове и жени...УЖАС!!!Къде са днес славните ни пълководци и смели войни???Ще се обърнат в гроба,ако видят в какво се е превърнала българската армия,армия която "на нож" превземаше непревземаеми крепости...А днес сменя превръзки и носи огледалца и червила в джобовете...Какъв резил,какъв срам...Наистина ли всичко е свършило завинаги???БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

137

boza

преди 13 години

sega gvardeiki,utre travestiti,transsexuali,***,chalgari---prezidenstvoto tova zasluzhava

136

Анонимен

преди 13 години

Мдааа- женщина тракторист, женшина летчик, женщина космонавт, женщина человек

135

Parcuc

преди 13 години

По-добре гвардейки, отколкото фолкфурии :)

134

Анонимен

преди 13 години

Армия нямаме ,ама сега ще станем за торлиу гиувеч,щом жени ще могат да правят всичко аман,абати армията ,*** чудото.

133

leko iznerven

преди 13 години

жени караул ;) Пред Президентстовото? Аууу, че гледка ще е:)представям си как някоя караулка изведнъж се сеща, че и *** цикала и хуква зарязла сичко към WC то;) или пък притичва за смяна на тампонче;) Ей Ангелов! министрчето:), а ко ша праим през онея 7-10 дни дето са в цикло или си го чекат;) ами пишкането? ами стоенето под слънце, дъжд и студ;)ами МАНИКУРАААА...треби им отпуснеш вредни:) ми така де то косата не държи на сланце и други хатмосферни явления;)Умен си Хангелов;) ставаш за...:)

132

за кво ли?

преди 13 години

защо млади и здрави мъже не са в армията, и защо ли търсят толкова много жено в армията?

131

Ник

преди 13 години

137-Лизистрата! Г-жо/це/,представяте ли си "щом може и защо да не може".. гвардеец, елитен войник на нацията, със закръглен ханш,хубаво дупе,добре оформени гърди и нега в погледа.Представяте ли си какви чувства /и желания/ ще предизвика в чужденците,дошли у нас и спрели се да погледат свещения ритуал!?

130

Ник

преди 13 години

СРАМ,СРАМ и пак СРАМ! В България няма мъже! Това не е равноправие,това пълна *** на властимащите!И самото участие на жените,чиито основно предназначение е да дават живот, в армията-инструмент за убиване,е против всякакви човешки и Божии закони! Няма оправдание за това!

129

outsider

преди 13 години

Жени гвардейци ще бъдат жалка картинка. Гвардеецът трябва да е елитен войник. Нека жените да си доказват еманципацията на друго място.

128

Лизистрата

преди 13 години

Що се чудите бе? Европейските приумици и изгъзици, да обезличат и лишат Жената от женският и чар, край нямат, но жалкото е че ги налагат и у нас! Щом може жената да е полицайка или военнослужеща, защо да не може да бъде и гвардейка?

127

браво

преди 13 години

То в армията стана една женска работа Да не тие работа