197

до 188

преди 13 години

Абе ти ненормален ли си? Защо да раждаме,за да има мизеруващи данъкоплатци и да поддържат политическия елит ли?Не,мерси,няма вече такива наивни патриоти,готови на саможертва за да запазят уж нацията!Който се чувства българин,може да запази етноса си и в чужбина,така че по-добре е да живеем и раждаме в чужбина!

196

Циганин

преди 13 години

Е да като ни броите за българи може да се изкарате и много повече . Само ние *** по статистика която вие криете но скоро ще излезе истината сме над 1 милион . Но вие страх да си го признаете . Колко *** се пишат българи и не знам защо - Много им се иска да са *** но не виждат ли че им се смеят зад гърбовете им . Че са български граждани да вакт неоспорим но българи няма как да станат . А пък колко има малази от наште и от ваште просто не ми се коментира .

195

170 отново

преди 13 години

Откъде знам , че не сме били и 5 милиона ли? Една преподавателка университет, на който няма да споменавам името, лично сподели, че не им позволяват да издадат учебник с верни статистически данни и умишлено ги завишават за целите на стакмистиката. И че българите са били малко над 5 милиона, а официалната цифра беше около 7.

194

Анонимен

преди 13 години

balgaria ima kapazitet za ne poveche ot 3milona dushi za da jiveat normalno horata

193

ku4eto

преди 13 години

интересно мен защо никой не ме търси да ме брои

192

Анонимен

преди 13 години

Алоуууу, писалият статията....6 712 251 хил. българи се превежда все едно са 6 милиарда и 712 милиона българи. 6 хиляди милиона са 6 милиарда, 712 хиляди хиляди са 712 милиона...))))Айде поправете си грешката, молА!

191

Анонимен

преди 13 години

190

Анонимен

преди 13 години

ТОВА СА ОПЕРАТИВНИ ДАННИ - СБОР ОТ ПРЕБРОЕНИ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ И НА ХАРТИЕН НОСИТЕЛ! СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕ И ИЗЧИСТВАНЕ ( ИМА ПРЕБРОИЛИ СЕ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПО 2-3 ПЪТИ ЛИЦА РЕГИСТРИРАЛ СЕ МЪЖА ПРЕБРОИЛ ЖЕНАТ АИ ДЕТЕТО, РЕГИСТРИРАЛА СЕ ЖЕНАТ ПРЕБРОИЛА МЪЖА И ДЕТЕТО И ОТ 3 *** СТАВАТ 6) ВСИЧКИ ПРЕБРОЕНИ НА ХАРТИЯ КАТО СЕ ВЪВЕДАТ В СИСТЕМАТА И КАТО СЕ ОТСЕЯТ ДУБЛИРАНИТЕ ЕГН-ТА ТОГАВА СТАТИСТИКА щЕ КАЖЕ РЕЗУЛТАТА - ИМА ХОРА ДЕТО СА СЕ БРОИЛИ ПО ПОСТОЯНЕН АДРЕС - А ПРЕБРОИТЕЛЯ ГИ Е ПРЕБРОИЛ КЪДЕТО ГИ Е НАМ

189

Малииии

преди 13 години

Ние сме били 6млрд почти цялото земно кълбенце! Браво на броячите, ще получат премия за всеки преброен и ще станат милионери в стотинки! Това правописа е отживелица като българите, умрял език- ехо от отминали времена!

188

До 187

преди 13 години

Верно бе, 10 точки, ти ги уби. Ако сме 6 милиарда, че ние сме новата глобална световна сила. Бързо да обявим война на всички, щом сме 6 милиарда се трябва да победим, останалите 6 милиарда. Ще ни водия нашия фюрер Волен Сидеров. :)))))

187

Опълченеца до 192

преди 13 години

Абе нещастен къв си там,македонец, *** или *** ? Македонците са чисти българи, а това да се асоциирате с държавата на Александър Македонски, е все едно ние българите да имаме претенции върху целия Европейски съюз, като наследници на Римската империя, да искаме Румъния, части от Русия, Украйна, па дори от Афганистан,Узбекистан и другите стани, където е била Бактрия. Епаси палячьовците сте, обаче стане ли нещо пак при нас ще дойдете да ви спасяваме.Големи сте бахури.

186

до 187

преди 13 години

Хаххаа, Прав си! И на всичкото отгоре ти слагат минуси. Все едно ако имам 1 милион и 100 хиляди лева да кажа, че имам 1 100 000 хиляди лева. Хахахахаа!Господата от екипа, моля ви- поправете си грешката.

185

До 188

преди 13 години

Ще ги гледам ама с какво ще ги храня ? Не мога да ги пусна полуголи да просят като някои други "хора"...

184

:(

преди 13 години

20 години - 2 милиона по-малко. Браво на всички управлявали до сега.

183

Анонимен

преди 13 години

То пък голяма радост, че сме 6,7 милиона... По бай Тошово време бяхме станали на границата на 9 милиона! А сега 6,7, от които колко са чистите българи и колко *** и фесове е друг въпрос... Жална й майка на българската народност! Раждайте деца, хора! И ги гледайте!

182

~~

преди 13 години

Неграмотници, "6 712 251 хил." са 6 милиарда...

181

kkkk

преди 13 години

колко са чистите българи ааа,,,,,,,,,николко ,,,

180

Тишо

преди 13 години

Оплаквачите дето са присъствали на преброявания където преброителят е преброил и емигрантите, защото му се плаща на преброен човек, сигнализираха ли в НСИ за нередност при преброяването или предпочетоха вместо това да дойдат да се оплачат във форума?

179

Мартин

преди 13 години

до 170А ти как точно разбра, че преди 2 години не сме били и 5 млн. ?!?И много ми е интересно тия дето твърдят, че София е 2 млн. как точно разбраха?Никой от нас няма как да знае колко са достоверни тия данни...

178

демографъ

преди 13 години

Колкото повече стават ***, толкова по-добре, защото това би значело удължаване на живота, т.е. подобрена здравна и битова култура, т.е. повишена образованост, т.е. повишена заетост, т.е. "цивилизоване"!Тревожно е ако броят им е постоянен или намалява - значи са на ръба на оцеляването т.е. действат под диктата на ОТЧАЯНИЕТО, което е и причината за асоциалното им поведение днес.