40

АНОНИМЕН

преди 13 години

ДЯДОТО НЕ ГИ Е ИЗТОЧИЛ НЯКОЙ МУ ГИ Е ДАЛ НА СЪХРАНЕНИЕ КОЙ ЩЕ ДАДЕ НА СТАРЕЦ ЕВРОФОНДОВЕ БЕ ХОРА ТЕ НА НАС ЗАЕМ ОТ БАНКИТЕ НЕ НИ ДАВАТ НА ДЯДОТО ЩЕ МУ ДАДЪТ

39

da

преди 13 години

Недейте с лошо-човекът е видял от тъстовете на Цветанов и пожелал и той да "подпомогне" децата си :)))))

38

VALYO NL

преди 13 години

TOVAE DASI BALGARIN KRADES HILYADI OT DARJAVATA GOLYAM ***

37

Анонимен

преди 13 години

Нека си има дядката ,че да има какво да даде на телефонните измамници ,като му се обадят по някое време.

36

Stealth

преди 13 години

Жив да го пожалиш тоз пенсионер.

35

Ivory

преди 13 години

Total: Българска му работа.

34

муню

преди 13 години

до 35:аиде сега преведи какво точно написа или по-скоро какво искаше да напишеш?само за пример -знаеш ли кои са на първо място в европа по кражби на европари,и на кое е българия?

33

кло6ар

преди 13 години

33 , аххаахах, не ни било в кръвта, аххахаха. Тия дет ги е страх да се занимават с далавери, по цел ден ги мислят... ахахах. Не че сме добри крадци, просто щото ни е в кървта и не осъзнаваме какво правим....

32

Анонимен

преди 13 години

ЕВАЛА МУ НА СТАРЕЦА АКО БЯХ НА НЕГОВО МЯСТО И АЗ ТАКА ЩЯХ ДА ПОСТЪПЯ

31

муню

преди 13 години

Българите далеч не сме наи крадливото племе,запомнете го веднъж завинаги,че ми писна всеки път едно и също да чета.Явно не виждате по далеч от носовете си,щом повтаряте едно и също нещо като папагали.аман от тупани.нещо дребно се появи и аиде"то ни било в кръвта".А и съвсем не сме наи добри в краденето,примердосега не съм видял някои да открадне без да лъсне дори по пресата,друг въпрос е че след това остават безнаказани

30

1488

преди 13 години

ТЕ източиха милиони а се хванаха за дядката .... като са баламурници и никой не си върши работата мноо ясно че и народа ше краде, няма само управляващите да намамазват големите пари .

29

За кокошка

преди 13 години

За кокошка няма прошка! А какво стана с онези източили милиони-Николов, Стайков, онези от Варна и т.н. Само прах в очите на хората и за пред Евросъюза, но тарикатските им номера не минават вече и не е далеч времето когато членството на България ще ре съспендирано!

28

анонимен

преди 13 години

30000 са у дядото, а къде са останалите милиони?

27

бай Петко

преди 13 години

Браво на дядото !

26

jmi4ko

преди 13 години

за кокошка няма прошка , за милиони ..без закони.....;)

25

Lovec na kradci.

преди 13 години

Ima 2 vida kradci. Ednite sa razresheni za hvashtane, a drugi sa zabraneni pod rashtita na prirodata.

24

вЕРА

преди 13 години

А какво ще направят на ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ?

23

марти

преди 13 години

Дядо,дядо,така ще е,ако се беше родил консултант по хидрология или поне...политик друго щеше да бъде!!!Ама то такива тук не се раждат-те се...назначават!!!

22

Анонимен

преди 13 години

Фонд Земеделие, 2006-2007 година. Оставете дядовците, разследвайте ДПС! Защо потъна в мълчание всичко около ДПС и тяхното управление на земеделието и горите? То е ясно защо, но докога ще се покриват всичките злоупотреби на управляващите.

21

марти

преди 13 години

Ей,тези направо да се нареждат пред кабинета на Гоце,че да им връчи...тиквените медали за заслуги!!!Смешните сте бре,слагачи мамини,хората на Гоце източиха милиони от Еврофондовете и дори публично порицание нямаше за тях,а за дядо,който неправомерно усвоил 30 000 лева сте сковали вече бесилката???Плюя на такива долни слагачи като тези,плюя и на такава държава,в която закони има само за...кокошкарите!!!