18

АМИ , ТАКА Е.....

преди 13 години

...СЕКСА Е НАЧИН НА РАЗТОВАРВАНЕ И .....УТЕХА В ЖИВОТА!!!СЕКСА С РУСКИТЕ ПИЯНИЦИ Е НЕВЪЗМОЖЕН-ВЕСТНИКА ,ЯВНО ЗЛОБЕЕ...!ТИПИЧНО, СЛАВЯНСКА ЧЕРТА....!!!!!!!!!!!

17

.......

преди 13 години

И, ако може да види положителна страна на това и да извлече нужни ползи от това да изглежда добре, да си отпочине и хиляди други в негов плюс, тогава, това не може да му се случи! Депресията е състояние на духа!

16

........

преди 13 години

Зависи как гледа на нещата! Вариант първи: Ужасно е да си безработен, пристигат сметки работа от никъде пари от никъде! Вариант втори : Много добре, ще си отпочина междувременно ще си търся работа,през това време ще отделя повече време на близки приятели, ще си оправя дома, ще си променя гардероба, визията и прочие!Всичко е до човек и неговата нагласа, спрямо случващото се около него.Ако, гледа негативно ще изпадне в депресия.Но, ако гледа позитивно, няма да изпадне в депресия.

15

в перспектива

преди 13 години

до социоантрополог :Това е така на първо време през което индивидът е раздразнителен и се тъпче за да си набави допамин , който се изчерпва от стреса , но по късно , когато индивидът изпадне в депресия и отчаяние в следствие липсата на доходи , започва да отслабва , защото губи мотивация дори да се храни , става апатичен и се разболява .

14

социоантрополог

преди 13 години

Това са АБСОЛЮТНИ глупости. Доказано е, че при перспективата за гладен период човекът (като всяко здравомислещо животно:) започва да трупа, за да оцелее. Дори и модата се променя, за да пазим ценните си калории: в благополучни времена жените са по-разголени/ мини-поли и др., а в трудни се опаковаме и тъпчем въглехидрати. Днес.бг, вече ми е неудобно да ви правя забележки, а на вас не ви ли е неудобно да пишете само глупости?

13

До 11

преди 13 години

Ти сигурно си от тези нашите черничките емигранти дето ги ектрадираха. Ама теб са те пропуснали.

12

Анонимен

преди 13 години

"***" звучи много гадно,...ще приведа един пример,като написана на стена думата"***"...чете се,но има гадни асоциации...(ако не знаеш какво е асоциации,потърси в гугъл)

11

Емигрант

преди 13 години

В *** доходите са най ниски от цяла Европа дори по ниски от страните извън ЕС,защото народа е страхлив и покорен като овче стадо,не протестира за нищо което му налагат политиците и правителството на Опита за държава ***...

10

lilly alex

преди 13 години

e da normalno e wom namaleqt parite i kilata da namaleqt no kat svarwat parite we svarwat i zenite.ha svqt bez zeni.

9

мама

преди 13 години

Как няма да отслабнат,като имат да се грижат за децата си.Полудяват от обръча на простотиите,които ни съпровождат от изгрев до залез слънце:)))Въпреки всичко пожелавам един усмихнат и различен ден:)))

8

...

преди 13 години

*** е ,че парите не стигат за елементарни неща като храна , всичко е толкова скъпо и се налага човек да гладува . После как да не отслабне.

7

в криза

преди 13 години

Само колко мъдро твърдение. Аз откакто съм се омъжила 94 год. сме все в криза. Но не съм се превърнала на вейка :-))). Появяват се други по-сериозни странични ефекти, като неспокоен сън, всекидневни притеснения, високо кръвно налягане, чести мигрени и т.н. Прибягване до пазаруване на недостатъчна храна, дрехи, обувки. Гледам да издържам детето си, да му дам добро образование и да се чувства спокойно. Защото само спокойствието удължава живота. Пожелавам на всички любов и душевен мир!

6

Анонимен

преди 13 години

"По-малко пари за тънка талия"Чу ли го това, Фидосова?

5

слаба

преди 13 години

Също така и косата ти почва да капе и се разболяваш , особено ако се чудиш как ще изкараш месеца , ама това тактично не са го споменали .

4

до 3

преди 13 години

Причината е ясна.Жените живеят по-дълго защото се омъжват, а мъжете живеят по-кратко защото се женят.За обяснението на факта се сещай самахахахаха

3

до 2

преди 13 години

Мъжете умират по рано от жените и това е научно доказан факт.За причините сами се сещайте.

2

Анонимен

преди 13 години

Ако умирахме директно,нямаше да има нито един женен мъж:))))

1

Анонимен

преди 13 години

А мъжете директно умират от инфаркт.