97

JJ

преди 13 години

39 жени и 94 деца от тях + 1 мъж = 134!тая вечеря за 134 души 100 кела ориз , айде афтора на статията да изяде за вечеря 1 кело ориз и полвин кело картофи хахахах може и да му остане място за 1 копанче

96

стария хъш

преди 13 години

Ааа това е нищо я вижте при комшиите как е в Анадола наскоро пишеше някъде че един ага имал 3 жени и от тях 55 деца и като го попитали знае ли имената им той казал не ,а като го попитали работи ли нещо той казал: Ееее малка работа ли е да направиш толкова деца те нали работят !!!! :)

95

rkud

преди 13 години

*** му работа !

94

lilly alex

преди 13 години

ma tozi 4ovek koga e spal sam za otmora?maleeeeeeeeeee.....hahaha.na men e mnogo smewno a na vas?

93

mell

преди 13 години

Ineteresno naistina ...v Bg horata s normalna zaplata trudno otglejdat dve dechica...

92

kireza

преди 13 години

до 92Магиии,ти май сънуваш приказки от 1001 нощ?????*** да носи багаж,ами то да го видя няма да го повярвам!!!Хииии :))))))))))))))))))))))))

91

lipsky

преди 13 години

Тези 47 оставащи са бабите и дядото!!!!

90

Маги

преди 13 години

*** не са били изгонени от Индия. Когато Александър Македонски е завладял много територии и е заграбил много богатства, е взел най-долната каста на Индия тъй да се каже, за да му носи багажа.

89

4i4o 6tyrkel

преди 13 години

ei bratq ***,toq vi zakopa...vie se gordeete 4e se vydite kato zaici,a toq pi4 ot prarodintavi gi cyka kato bylhi! zasramete se i mar6 vsi4ki tam za prekvalifikaciq.p.pi ne se vry6taite!

88

ifkooo

преди 13 години

Той има 39 жени и 94 деца от тях + 1 мъж = 134!Семейството, състоящо се от 181 души

87

до Марк

преди 13 години

То пък едно бъдеще-е-е-е - да се храниш два пъти в седмицата, кравата (при цялото ми уважение към тази мила и полезна животинка) да ти с.ере в луксозен магазин, да си двайстото недохранено и затова глуповато отроче в семейството, да нямаш телевизор, компютър, книги, да не виждаш лекар, да си продаваш бъбреците от глад. Такова бъдеще ли искаш за твоите деца, Марк? Апропо, ти колко бройки деца имаш? И с какво ги храниш? Защото Изтокът не е цивилизованият от англичаните Делхи. И не е екзотика.

86

goro

преди 13 години

ами ............. да са живи и здрави най- вече .Ама какъв е този изщах , какава е тая работа незнам.Дали обаче ще оцелеят и дали това е правилната форма за оцеляване ?Това не може да стане в една цивилизована страна , където всеки има ангажимент и роля в семейството .

85

уф, користници

преди 13 години

Майя, защо бе, майка, не живееш при "духовно чистите, работливи и морални", където пият вода от там, където вършат естествените нужди, къпят се и си погребват умрелите, хора са впрегатни животни, други цял ден седят и си гледат пъпа за "духовна храна", върлува и проказа, кожните болести са като пот лятно време ... Стига, лицемери, не помагате така на тези нещастни, непросветени и гладни хора. Вие перфидни расисти, заблуждавате невежите, че материалният свят е без значение, така е за вас изгодно

84

европеец

преди 13 години

Гнусотия! После реват - "развитите страни, дайте помощи". Първобитняци!

83

До 83

преди 13 години

Колкото и да са чисти-миришат.Мирише им въздишаката,мирише им тялото.Някаква гадна миризма.УУУУУУУУУУУ да не са близо от 10 метра.

82

Анонимен

преди 13 години

После що наште *** се размножават като ***... то си им е в гена...

81

Майа

преди 13 години

Писна ми да чета, че индиец=***. *** са дошли от Индия, защото са били изгонени от там. Не че не са и останали все пак някой-друг милион, но все пак - далеч не всички индийци са ***! Обикновените индийци се отличават от тези, които познавате тук като *** по това, че са чисти, работливи и морални хора. Около тях наистина е доста мръсно и това е така, защото това е без значение за тях - това е материалния свят. Но сами по себе си са чисти и духом и телом.

80

онбашията

преди 13 години

респект към ***, бъдещето е на такива като него, проста аритметика :) за белокожите задръстеняци остава само панически да *** "трябва нещо да се направи, тия се плодят като зайци"

79

asi

преди 13 години

Тази статия колко пъти ще я четем???????????????

78

Анонимен

преди 13 години

То добре си ги гледа,ама с какво ги храни :)