65

Да са само те....

преди 13 години

Има и такива жени говорят и нищо не казват или нищо не им се разбира!

64

:)))

преди 13 години

И кому са нужни тези "Златни думички?!"Що, за изкривено самосъзнание?!64 поне ги казвай, тези работи за кой се отнасят, тези "Неприлични предложения."

63

ts

преди 13 години

da i tezi 2 zlatni dumi4ki sa "shta e*a"?

62

Тих скромен работлив

преди 13 години

Не е важно колко дълго ще говориш а какво ще кажеш.... някои неща могат да се изразят само с две думи , даже и само с поглед .... мразя плямпалат дето ти надуват главата с празни приказки .....

61

Томов

преди 13 години

Абе учените се учат да редят атоми и да поправят ДНК структури, тия ни пишат за такива *** изследвания. После защо е нисък бюджета за наука. Журналисти, бъдете малко по-отговорни, не всичко е пари.

60

:)))

преди 13 години

Кой е по приказлив мъжа или жената?!Още не е установено.

59

:)))

преди 13 години

Малко, като един познат: " Моя е цели 28 см." ! Е, и!?

58

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ИСТИНСКИЯТ МЪЖ ТРЯБВА ДА МЪЛЧИ...НО ПОЛОВИНАТА ГРАД ИМА ИНФОРМАЦИЯЗА НЕЯ..

57

иф

преди 13 години

дали не е умирали някоя *** скоро около вас та сам се хвалишКакто няма жена която да не си и вторият така по думите на мажете нямя маж да не е бил по-по наи и да не е бил с минимум100

56

:)))

преди 13 години

Сигурно и е било за първи път!

55

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ТАКА Е....СНОЩИ ТЯ....СВЪРШИХ МИЛИ...ТИ СИ БОЖЕСТВЕН....НИКОГА НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛА ТАКА С ДРУГ...

54

tyo

преди 13 години

Звъни телефона. Вдига жената и започва разговор. Цели 45 минути. Затваря и мъжа й я пита "Кой беше?". А жената отговаря "Не знам". Ами това е :)))

53

Може...

преди 13 години

При изперкалите и изкуфяли от дрога и алкохол англичани може.... Може и още по-зле да са в действителност отколкото показва проучването.Но всичко това е само за Великобритания.Иначе на всякъде другаде жените са по-приказливите без значение какво казват и колко смисъл влагат в думите си.Жената е винаги била по-приказлива от мъжа,още от древността до сега !

52

ххххх

преди 13 години

То какво ли могат да кажат освен с коя са били,колко са изпили,с кои са се сбили този разговор се води 5 до 10 минути

51

Nobody

преди 13 години

Англета, какво да коментирам повече?

50

така си е....

преди 13 години

На някои хора, трябва да им се отнемат телефоните. Пристрастени са!

49

Анонимен

преди 13 години

Така е - за 1 час говорене е нормално да получиш и между другото цялата информация за червените обувки, които е видяла в молЪ или какво е направила колежката й днес (за едно деяние става въпрос, чието времетраене е около 5-10 мин). Изследователи в Великобритания - от това само получаваш достатъчно информация за надеждността за проучването. Тея хора се раждат с умението да продадат майка си и баща си, заедно с жената и децата си, ако това ще им донесе полза.

48

Анонимен

преди 13 години

Три *** си говорят:- Вчера бях с един, с 20 см!- Това е нищо - казала втората - Аз бях с един с 25см!- А аз бях с един със 7 см - казала третата.Другите две се засмели:- Хи-хи-хи!- Не хи, а Фи! - казала пак третата.(разяснение - "Фи" е знака за диаметър)

47

ръП

преди 13 години

Телефонните сметки най-точно показват кой говори повече и кой говори по-малко. Псевдокачествения анализа, който се опитва да пробута, някой си току-що завършил "психолог", нямат никава достовернотст. Едва ли има по-калпав начин, някой да си пробута "вижданията" по темата, за което да му плащат.

46

:)))

преди 13 години

Има два вида жени :Темерут!Приказливка!