123

Дякона

преди 12 години

Време е господата : Иван Костов,Ахмед Доган,Р.Овч. Р.Петков, лакеите им и вси4ки други такива гадове да бъдат публично линчувани! Помнете! Държавата е наша а не тяхна!

122

каскадьорка

преди 13 години

Това с пощальона и обратната разписка го разбрах , че няма да се случи щото всички работим и не сме си в къщи, ама що не вземат от КАТ да обучат пощенски гълъби да ни чакат до прозореца и като връчат фиша да маркират..........А пък после Бойко да минава с хеликоптер и да ги заснема. Тогава вече отърване няма!!!

121

каскадьорка

преди 13 години

Бързай народе да хванеш поредната прИмоция до изчерпване на количествата - само 70% от цената на фиша!

120

прекаран

преди 13 години

Платил съм винетка а на главен път скъсах гума и изкривих джанта в дупка. Викнах КАТ да се жалвам а ми направиха акт - 100лв. за шофиране с несъобразена скорост. Живея в България и "обичам" политиците

119

Анонимен

преди 13 години

Снимки да се правят и на дупките - не само да плащаш данаци и Винетки ! Пак българска работа !

118

Бай Тошо

преди 13 години

Супер, най после се направи.

117

haho

преди 13 години

То всичко много добре,ама аз да си взема отпуска та да чакам пощальона да дойде,защото след 8 часа и преди 18:30 ч. няма как да му се разпиша!!Пак "клатена ***".Тия явно главите има са само за закачалки на шапките.

116

5kov

преди 13 години

Настоявам снимката да е цветна. Ако ще е гарга да е рошава! Имаше една народна..."Всичко Мара втасала..."

115

Джигит

преди 13 години

На територията южно от Дунава на Балканския п-ов в момента, в който седнеш зад волана вече си виновен най-малко за фиш. Затова изобщо не е нужно да се слагат камери да се пращат пощальони и пр. Всеки ден КАТ да разиграва лотария с рег. номера на колите за планираните за деня нарушения. Печелившите след като платят глобата, се освобождават за срок от една година от участие в лотарията. За по-големите печалби до 3 години. Всеки глобен си знае защо. А пък ако му е кеф може и да си заснеме някое нарушение сам.

114

Анонимен

преди 13 години

Тази екзотика да се брои за връчен фиша, въпреки че пощальонът не ме е намерил да подпиша обратната разписка, много ще зарадва родният административен съд. Ако не него, то поне този на Европейския съюз. Стратиев може и да се надява, че е законно, ама скоро пак ще се гризне по мършавия дупар!

113

до111 от ЖЕНА

преди 13 години

Колкото можеш правилно да пишеш,толкова и добре караш!Пише се ШОФЬОР,неграмотнико!!!Не съм си купила книжката и съм поне сто класи над такива въздухари като теб!!!

112

Анонимен

преди 13 години

Дишаш - плащаш и живот и данъци и глоби, не дишаш - нe плащаш !

111

пътен знак

преди 13 години

Ами карай си кротко и няма да плащаш глоби. Аз така правя и винаги стигам там закъдето съм трагнал жив и здрав и навреме. Много е просто.

110

дзвер

преди 13 години

110 Ти жено май си си купила книжката.Основното в ЗДП е, че "участници в движението" са всички пешеходци и водачи на ППС.Ама то жена шофиор и *** скиор-такова животно нема.

109

ЖЕНА

преди 13 години

Повечето пешеходци пресичат като овце през платното или нарочно се "влачат" по пешеходното пътека.В такива случаи давам газ и те забравят ,че нещо ги боли или накуцват.Да не говорим за колоездачите рано сутрин или на смрачаване!Много от тях са пияни,но от тях отговорност не се търси.Същото се отнася и за *** с каруци.Но за бай *** няма закони!!!

108

До 103

преди 13 години

За такива като теб е казано:"***, *** та вдлъбнат!"

107

и аз от народа

преди 13 години

До 106Това , че пътищата са лоши е вярно! но това не означава, че трябва да се нарушават ограниченията за скорост!Защото всяка година загиват около 1000 души и 10 пъто повече са осакатени, така че правилно е да се хващат *** , които рискуват и собствения си живат и живота на другите!по този въпрос не може да има две мнения, защото да не ти дава господ да се "срещнеш челно" с подобен ***!

106

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

НАЙ МИ Е ГОТ...КОГАТО ПОЩАТА МИ Е ПРАЗНА..

105

един от народа

преди 13 години

добре, камери ще поставят! ще ни глобяват според "съвременната система за контрол на пътя". а кой ще въведе в ред безобразните ни пътища?! кой ще премахне местата с необосновани и ненужни ограничения на скоростта?! Т.е. кой ще даде на шофьорите добри пътища и организация на движението, които няма да го принуждават да нарушава правилата?! но в българия всичко се върши по обратния начин! явно бюджета е така отънял, че се налага да го пълнят с глоби.

104

до 102

преди 13 години

Пробвай да обидиш президента Първанов и ще разбереш защо.