36

фифи

преди 13 години

Аз пък питамКой е с приоритет, човека или животното?

35

alice_in_wonderland

преди 13 години

До 32То на нас българите все някой ни пречи и все другите са ни виновни за всичко!!!

34

до 33

преди 13 години

Няма как да покажат,защото там гражданите са си кастрирали кучките и кучетата ама не щото ги глобяват или ги е страх от закона,а защото са хуманни и достатъчно досетливи за да предположат с колко ще нарастнат бройките на бездомниците ако полколението се изхвърли на улицата.На всяко действие съответства равно по сила противодействие.Основен физичен закон,който важи с пълна сила и в този случай.

33

Анонимен

преди 13 години

ОТ ЧЕТРИ ЛАПИ ДА ПОКАЖАТ ПОДОБНА СНИМКА ОТ Великобритания, Холандия, Германия, Швейцария, Унгария???

32

merc

преди 13 години

Браво,Алис !Хората и кучетата са заедно от 30 хиляди години , но *** създания от форума едва ли знаят това. Те могат само да хленчат и мрънкат ,че всичко и всички им пречат да станат това,което никога няма да могат. Сега за всичко са виновни кучетата, вчера беше виновно международното положение, а сигурно утре ще са им виновни марсианците...

31

alice_in_wonderland

преди 13 години

Кучетата не са ви виновни,идиотизма ви пречи!!От къде идват тези кучета?!От вашите кучета!!Тъпчете се от селата в без това претъпкана София,всеки втори гледа пес в апартамента си(без да съзнава ,че на това животно не му е добре на тези 40-50кв.)и като му омръзне да го гледа или като животинчето се чифтоса с друго и се народят малките ги изхвърля по кофите!!Или може би общината не си върши работата-ако всички улични са кастрирани защо продължават да се множат?!

30

mima

преди 13 години

И аз това питам,Дани

29

Дани

преди 13 години

А за хората на колко бездомни помогнаха,страната в която хората живеят по зле от кучета.

28

az

преди 13 години

яяяяя...тия топки на тротоара са производство на предприятието за полимербетонови изделия "Орвитекс Индустри " гр Сливен

27

Анонимен

преди 13 години

za6toto ne te e uhapalo ku4e 4e da razbere6

26

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера, защо 90% от населението смята че човека е най- важното същество на земята, и всичко друго е просто някакав *** който им се мота из краката и няма право на живот.

25

кака

преди 13 години

И кучетата са хора.....а...хората са кучета

24

Анонимен

преди 13 години

Само го казаха:фиктивна дейност! Навсякъде е пълно с бездомни кучета,които от една страна биват малтретирани от хората,а от друга ги нападат поради навлизане в "територията" им! Хората са прости,а власт имащите не се интересуват от положението!! И спрете да мрънкате за бездомните хора! Прав,здрав-да ходи да работи-да носи каси,да чисти улици,входове на блокове,работа има,не сме ние виновни ,че алкохолът или наркотиците са им съсипали живота!

23

val4o

преди 13 години

Питам се в кой западноевропейски град (нали взимаме пример от Запада)биха могли да се видят толкова бездомни кучета (да не говорим за столица).И какво ли си мисли западноевропейския гражданин, когато дойде в България и се окаже обграден от бездомни кучета?.....

22

До 17-ти !

преди 13 години

Ако ти имаш лопата,аз имам багер ....и обмяната на опит е 100% ! Останалото е фъндъковщина !!!

21

darcas

преди 13 години

На над 2600 животни е помогнато, благодарение на виетнамската неправителствена организация "С приятел на маса":)))

20

Анонимен

преди 13 години

А къде да прочетем статистиката ,за помощ оказана на бездомните хора??

19

възмутен гражданин

преди 13 години

Тия от четири лапи е крайно време да застанат на двете си лапи и да разберат, че кучетата не ни е--т, а ни хапят.И какво от това, че ги кастрират и пак ги въщат, те пак продължават да ни хапят.Нямам обяснение за такава грижа към животните, а не към хората.Когата става въпрос за много пари, нищо друго няма значение.

18

Анонимен

преди 13 години

Предлагам убииците да бъдат също кастрирани и пуснати на свобода.Все пак НЕ СА ТЕ ВИНОВНИ.

17

ddt

преди 13 години

Да обменим опит как да хуманно,да се отървем от агресивните ***..