223

Анонимен

преди 13 години

В този случай МВР е спасило много обикновени хора.Знаете ли,че на метри от бомбата е най-голямото основно училище.Знаете ли,че този път е супер натоварен.Там се провеждат и шофьорските изпити.Така,че престанете с *** коментари,защото,ако беше станала белята,тогава щяхте да викате,къде е МВР.И тоя бандита между другото е в затвора.

222

Анонимен

преди 13 години

Много хубаво, че МВР-то спасява бандити..Сега, ако започне и обикновените хора да спасява....

221

христо ботев

преди 13 години

Я надуй, дядо, кавала,след теб да викна - запеяпесни юнашки, хайдушки,песни за стари рекетьори -за Боко страшен хайдутин,за Боко вехт сикаджия -синът на таз пуста демокрация...Кой не знай Боко войвода,кой не е слушал за него?Бизнесмен ли изедник,или пустите митничари?Овчар ли по планината,или пък клети сюрмаси!Водил бе Боко дружина все стари рекетьори...и страшен беше Бокоза клети сюрмаси ,ала за чорбаджии и банкерки,крило бе Боко войвода!

220

Цветан Цветанов

преди 13 години

Естествено, че ще спасим от бомба един наркотрафикант, а не редакцията на някакво си вестниче, ние, бандитите, трябва да се поддържаме.

219

Анонимен

преди 13 години

*** и малоумният *** герберист дето има в тоя форум

218

Анонимен

преди 13 години

Слабо, слабо копи-пейст, 250, ниска оценка ще получиш от Боко :)) Поне някоя своя рима да беше направил!

217

Анонимен

преди 13 години

Дори Малкият Сергей беше наречен Мистър Клийн:))А големият Бос - "Ди Велт" : Борисов използва мафиотски методи:)Хората дори отвън го видяха:)

216

Анонимен

преди 13 години

По П.СлавейковМАЛЪК СерГейСерГей бре, чети!СерГей не чете.СерГей, работи!СерГей пак не ще.СерГей патки пасе.Що пък да чета?Винету го четох2+2 го сметахС рекет ще се хванаи премиер ще станаСерГей го мързи,гледа и слухти,вечно все се ежи,и клонинги си реди.Време се мина,СерГей порасна,иска да яде,и почна да краде.И България пропищя отсганта комунистическа!

215

harakiri

преди 13 години

още ли има хора, които вярват на нещо в тази държава?! на нещо казано от управляващите?! прах в очите на хората.

214

Анонимен

преди 13 години

246 - Дори твърдят, че са "хакери":)))))))))))))))Явно за тях да натискаш пръстчето и триъгълничето отдясно е признак на "хакерски" възможности:))))))))))))

213

Анонимен

преди 13 години

Що е гербер? Ми това е ембрион, прекъснал своето развитие в утробата на майка си:) Още там е закърмен с омраза и затова ББ твърди, че трябва да се мразят:)

212

Анонимен

преди 13 години

"Ей! Още не са скрити коментарите и не..."И гейберът е човек, трябва му време за почивка.

211

до 242

преди 13 години

ягоДка, колега, ягоДка, а не ягоТка.

210

Анонимен

преди 13 години

Ей! Още не са скрити коментарите и не са с отрицателен баланс на вота:)Марш миризливи некадърни гербери:) Марш мутри смотани:)

209

Светнах се

преди 13 години

Явно МВР е трябвало да избира (ако е вярно, че са обезвредили бомба в Пазарджик), дали да предотврати взрив пред дома на пазарджишкия престъпник със звучния прякор Тото, или пред офиса на Милениум и Галерия. Очевидно "ресурсът" им стига само за едно действие. И очевидно са избрали да защитят престъпника. Защо ли?

208

до 239

преди 13 години

ИДОЛЪТ ТИ Е КОМУНИСТ И ИМА ПАРТИЙНА КНИЖКА.А НАВСИЧКО ОТГОРЕ Е И МАФИОТ,СТАНИШЕВ Е БИТА КАРТА ОТБОР ЧЕРЕШКА И ОТБОР ЯГОТКА,КАКВО НИ ЗАНИМАВАШ С ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ???ОСОБЕНО ТВОЯТ ИДОЛ БОРИСОВ...

207

олимпиец

преди 13 години

Наречи го гербераст и повече не го обиждай...

206

Анонимен

преди 13 години

Статията е за отвличане на вниманието от предния взрив пред Галерия , и други по важни неща от случващото се в скоро време.

205

tarikatcki

преди 13 години

*** комунисти пишат тука.Абе я да ви попитам вас искате от Бойко бееее?

204

h

преди 13 години

я сега напишете заглавието още веднъж.... колко сте неграмотни!!!