186

до186 и 187

преди 13 години

Точно така приятели.Това е тъжната истина .Тия мракобеси комунистите не се спират пред нищо.Тяхната максима е " след нас и потоп.Или ние или никой".Имах един колега в службата от Своге е ама е женен тук и на банкет все парадираше че е комунист, от стар партизански род и ми се отвращаваше всеки път като удари няколко ракии и да се пъчи и да вика: Я съм си комунист и такъв ке си умра.Ние тая власт с кръв сме я взели и без кръв няма да я дадеме.За съжаление само че без кръв няма да ги махнем май.

185

зоро

преди 13 години

И слепите и глухите разбраха,че става дума за постановка-искат да компрометират правителството и пред еврокомисарите и обществото.Виждам как Серго,Гоце и Доган си потриват доволно ръцете от цялата ситуация,вкл. и от подкрепата на Костов за искането на оставката на Цветанов,който уж не бил успешен министър.Да не би Р.Петков да беше по-Успешен,бе Ваньо?

184

Анонимен

преди 13 години

Явно не си запознат с история на БКП, родител на БСП, ДПС, РЗС, НДСВ и СДС. Първия бомбен атентат е дело на БКП, взривили са църква по време на погребение и са загинали стотици невинни, предимно деца и жени. Този гаден атентат беше най-голямата гордост на партията и се изучаваше задължително по история на БКП в университетите. Какво се е променило от тогава?? Нищо, народиха много партии с различни имена, които с помощта на ДС правят същото: Лъжи, кражби, убийства, компромати, бомби и т.н....

183

Анонимен

преди 13 години

Юбилей е - трябват и фоеверки.

182

Анонимен

преди 13 години

Бих предложил на западни антимафиоти да разследват всички случаи.За обучените от ДС кадри,чийто творения са последните събития с флашки,откраднати коли с "ценна"информация,взривове ,трябват професионалисти,разследвали и разбили мафиотски сртуктори,но не на родна почва.Чак тогава ще има разкрития.

181

Анонимен

преди 13 години

nqkoi hora si pravqt kakvotooooo si poiskat,a nie si byrkame s pras4e v ....tva e nekoi dyrjavi mahnaha komynista i vkaraha zakon komynistite da ne zastavat na visoki postove,a nie si byrkame s pra4e v ....xaxaxaxaxa

180

риалист

преди 13 години

Вече наистина започвам да искам предсрочни избори. ГЕРБ ще размаже всякакви *** и *** като Янка, СерГЕЙ, Гумен, Трактор и други подобни ***! Днес театърът вече се превърна във водевил. Кой си мислят, че ще им се хване на сценария - и за "откраднатия" джип със суперсекретната информация (смях, смах, смяяяяяях), и за инсценирания взрив на издателството на "вестник" (всъщност, партенка на ДС) Галерия. Смешници!!!

179

Анонимен

преди 13 години

petrov prezident

178

поля

преди 13 години

Не мога да повярвам колко са елементарни тия, звучат като *** виц за Иванчо и Марийка..и пеленачетата са наясно че са се самовзривили. Но е много обидно за нас -зрителите и слушателите- да ни разиграват такъв аматьорски театър..

177

Любо Кулезич

преди 13 години

Първото, което ми направи впечатление докато гледах репортажите и интервютата сутринта, беше нестествено нахилената Патрашкова. Четейки коментарите виждам, че не съм само аз с това съмнение. Нормално ли е да ти взривят работното място, вторият ти дом и ти да се радваш на това. Може ако си ненормален, неадекватен мазохист или ако това те удовлетворява по друга причина. Склонен съм да приема първото, но по-вероятното е второто. Няма ли кой да я посъветва, да не е толкова радостна от случилото се?

176

ай сиктир

преди 13 години

Днес Гоце, Ал. Петров и Сие. ДС-креатури изгубиха и последния си грамотен избирател! Това вече преля чашата! Да не сме *** бе, ей?!!! Сега чакаме Съргей Дмитриевич, Гоце фон Сирищник, Гаргамел, Янка и Румен Фонтана да ревнат "В защита на свободното слово!". Да искат оставки, да яхат червената кобила и да сънуват министерски съвет.... НЕ! НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРЖА!!! На изборите съм твърдо за ГЕРБ!

175

елф

преди 13 години

Защо са ни терористи като си имаме комунисти?!

174

МИТКО-КЪМ 166

преди 13 години

САМО С ЕДНО МАЛКО УТОЧНЕНИЕ - КОГАТО ЗАПАДНЯЦИТЕ КАЗВАТ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАФИЯТА,ТЕ НЯМАТ ПРЕДВИД ПРАВИТЕЛСТВОТО И МИНИСТРИТЕ... НЕ ЧЕ НЕЩАТА НЕ СА СВЪРЗАНИ.... ИМАТ ПРЕДВИД АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ,БРАТЯ ГАЛЕВИ,*** И Т.Н. - ЗАЩОТО ТЕ СА ТЕЗИ,КОИТО ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВАТ!! ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА СЕ НАЗОВАТ НЕЩАТА ОТКРИТО!

173

МИТКО

преди 13 години

НЯМА ПО-ДОБЪР НАЧИН ДА БЪДЕ ДИСКРЕДИТИРАНА ВЛАСТТА В ДЕНЯ НА ПОСЕЩЕНИЕТО НА ЕВРОКОМИСАРИТЕ! *** СА ТОЛКОВА ЖАЛКИ И ПЛОСКИ В НЕВЪЗМОЖНОСТТА СИ ДА ИЗМИСЛЯТ НИЩО НОВО И ОРИГИНАЛНО..... ПРОЗИРА ЯСНО ПОЧЕРКЪТ НА ХОРА КАТО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ - НЕИНТЕЛИГЕНТНИ,НО ИЗТЪКАНИ ОТ БЕЗКРАЙНО ЗЛО!!

172

ТИ

преди 13 години

Погледнете, кои ресорни еврокомисари идват, колко сме добре в техните области и оттам е лесен извода за бомбата....

171

БСП----МАФИЯ

преди 13 години

БСП-МАФИЯТА НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ ТЕРОРИСТИЧНОТО СИ МИНАЛО...ТАКОВА ЩЕ ИМ Е И БЪДЕЩЕТО-ТЕРОРИЗЪМ,ДОНОСИ,МРЪСОТИИ,КОМПРОМАТИ,МАНИПУЛАЦИИ,ЛЪЖИ,ПРОПАГАНДИ И Т.Н......НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА ОТ БПЛШЕВИШКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ

170

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"КОЙТО ПУБЛИКУВА ФЛАШКА,ОТ БАТ' РАЗБОЙКО ЩЕ ОТНЕСЕ БОМБАШКА"Народна Мъдрост

169

Анонимен

преди 13 години

BUILGARSKI HAIDUTIU KO OCAKVA6

168

jasemi

преди 13 години

Как може бе в България за първи път се случва подобно нещо,какво е това взривове ние не знаем....!!!!

167

до 166

преди 13 години

Западняците всичко лошо могат да ни припишат , ама да не забравяме , че те по лесно се манипулират.