18

пак от мен

преди 13 години

и btw (в американски стил :)), много често точно българските емигранти са такива "хейтъри" по отношение на родината си. Но какво се изненадвам, то "хамериканизацията" бързо завладява сърца и души :))))

17

мен

преди 13 години

Драги ми, Младеж, може би не си пътувал достатъчно в Европа, за да знаеш, че в държави като Италия, Испания, че дори и Гърция (като цяло в по-топлите страни), хората действително си почиват повече, излизат до късно, дори през седмицата (в Испания например е ок да излезеш в понеделник през нощта на бар, нищо, че си на работа на следвашия ден). А като човек, живял в САЩ мога да ти кажа, че съм се нагледала на доста по-потресаващи неща, от това да си в кафенето през слънчевия ден.

16

Nasty

преди 13 години

Искам само снимки 2 и 8...да са около мен:)

15

Младеж

преди 13 години

До всички!Не пребивавам ,а имам гражданство и смятам,че не Ви бива за анализатор и/или да давате такива смехотворни ,бих ги нарекал предположения,защото анализ е съвсем друго.Друго,което ще добавя е,че освен да се гримират,труфят и кипрят,с цигарите в уста,нищо полезно не ще да свършат през тези дни.Тоест,колкото по-слънчево,толкова повече такива ще са снимките в Бълг. в ежедневието ни/ви.

14

Анонимен

преди 13 години

Елизабет Хърли е жестока мацка.

13

DO 10

преди 13 години

Kade nqma kafeneta,po kolejite i universitetite li? Po ulicite li? Ima6 si hal haber i ti,ama haide. Mai ti ne pravi6 razlika m/u prebivavane i jiveene.....no ina4e si profesor/ka. Nito znae polojenieto na horata,nito ni6to,no da se izkaje-parvo,vtoro....

12

бизнес

преди 13 години

Да си имаш кафене на централната улица на Пловдив си е чиста далавера, очевидно :)

11

Re: отговор

преди 13 години

Извинение ...до N5 e част от поста ми.

10

Отговор

преди 13 години

До N 2 и N 4 Първо N 2 сладко, ТИ не живееш, ти Пребиваваш на територията на Хамерика. Дано се научиш да правиш разлика . До следващото дете.Ти моето дете , като драскаш какво е тук, ами драсни за *** и за това ,че НИКОЙ НЯМА ПО КАФЕНЕТАТА,ЗАЩОТО ТУК НЯМА КАФЕНЕТА. Не гледайте лампичките които мигат и светят .Това не е ЖИВОТА. Ще го осъзнаете /надявам се да имате с какво/ след години.

9

Чета

преди 13 години

Моето мнение е ,че тези ученици от Пловдив са свършили часовете и пият по кафе.Коментарът ми за това е ,че някои хора просто искат да имат приятели

8

Тракийски

преди 13 години

Те там , спят живеят и общуват така ли ? Ти в кой кампус по-точно си завършила ? Не ни е проблема, че сме мързеливи , завистливи или лоши . Просто сме *** и комплексирани . Все си мислим , че по-голям резил няма и светлината на знанието и добрината свети от чужбина . Докато е така в България ще властват измекярите, защото останалите отдавна ще са я предали

7

хах

преди 13 години

западноевропейска*

6

хах

преди 13 години

steffха-ха, добре се посмях. Оправи ми деня.Ако го беше казал за западно-европейска държава, щях да се съглася.

5

steff

преди 13 години

в който и кампус да отидеш в САЩ толкова хора "на кафе" няма да видиш. Ако търсиш млади хора ще ги намериш в библиотеката и в класните стаи.

4

Анонимен

преди 13 години

По същият здрав начин се бачка яко и в Бургас.И след това пари нема,бедни кавали сме.!

3

Tракийски

преди 13 години

Кво ти пука , нали живееш в САЩ ? Има работещи да . Представи си и в България хората работят . Ако отида в някой кампус в САЩ и направя няколко снимки сигурен ли си, че няма да попадна на подобна ситуация .

2

Младеж

преди 13 години

Живея в САЩ в момента.Забележете снимка номер 4,какъв лежерен живот водят моите набори.Ама работещи има ли там?

1

хипобирец

преди 13 години

Искам Елизабет Хърли, нищо друго не ща...