98

тука сме

преди 13 години

не знам кой си е отишъл и кой не, ама ми се струва че още звучи по ТВ-то "Ние сме на всеки километър...." но вие си вервайте че тоя си отишъл или оня, или в каквото си искате,ама м....с..... земете се огледай те бе хора, абе отворете очите, ушите и тогава .......

97

za 90

преди 13 години

Мно'о си ***...........Рейгън и Тачър отърваха света от чумата на комунизма......бог да ги благослови!

96

Това е зората

преди 13 години

Той за Риган БОГ си каза тежката дума!Кой каквото е дробил, това и ще сърба.

95

Даола

преди 13 години

Каквито и резерви да имаме - а ги имаме за всеки президент на САЩ - Роналд Рейгън беше от големите политици на ХХ век. Заради Рейкиявик и още много други предприети и непредприети стъпки.

94

Ivan

преди 13 години

Leka mu pryst na Reigan, no toi be6e nai velikata MARIONETKA-PREZIDENT. Sys zabolqvaneto si ot AlcHeimer toi be6e tolkova lesen za manipulaciq.Bankerite ot Wall Street i FED go dyrjaha zdravo v rycete si,kakto sa pravili sys vsi4ki predi nego.Edinstveno J.F.Kenedy ne mojaha i zatova go ubiha! Mislete s glavite si i ne se podavaite na takiva propagandni statii kato tazi!!!!

93

мини-ми

преди 13 години

91, рейговия тъпизъм натрупа дефицит, който америка никога не беше виждала дотогава. малта беше всъщност обратното, горби признава, че са решили конртолирано да шътнат комунизна и америка трябва да знае за това. самия джейм бейкър в разговор каза, че са били изненадани от падането на комунизма през 89, мислели са, че ще стане в рамките на 20-50 години... рейгън е актьор средна категория.

92

ПАК ОТ МИТКО

преди 13 години

АМИ ДА! - ТОЧНО ТОВА ИМАМ ПРЕДВИД ПО-ДОЛУ...... ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!

91

До 90

преди 13 години

"Рейгън е кръгла нула."Заради това преобърна целия свят. Защото е "кръгла нула"?!И заради това американците го боготворят? Заради това кръстиха самолетоносач на негово име. Подписа договора с Горбачов в Малта и Рейкявик?През неговия мандат падна Берлинската стена. Помисли кой е кръглата нула - Роналд Рейгън или Анонимния номер 90.

90

Анонимен

преди 13 години

Рейгън е кръгла нула. Некадърен актьор, бездарен политик, зъл, *** и упорит като ***(кретенът гледал "Междузвездни войни" и се вдъхновил за военна програма, гълтаща огромна част от бюджета и останала етсествено нереализирана),той подготви почвата за днешния икономически упадък на САЩ с огромните дългове и финансов дефицит,които бяха запазена марка на малоумната му политика. И после "бил спечелил"...Да, на руснаците първи им свършиха парите, че си нямаха балами да ги кредитират. А УСА-то сега?

89

МИТКО

преди 13 години

НАПОСЛЕДЪК ИМАМ НОВО ЗАНИМАНИЕ: ЧЕТЕНЕ НА КОМЕНТАРИТЕ ПО ФОРУМИ И БЛОГОВЕ.... СТРАШНО ЗАБАВЛЕНИЕ ПАДА!! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КАКВА ОРИГИНАЛНА И НЕНАДМИНАТА ПРОСТОТИЯ ЦАРИ НАВСЯКЪДЕ! ЯН ХУС ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НАПЪЛНО ПРАВ.... А ТУК ПРОСТО СЕ УЧУДВАМ КАК НЕ ПРОЧЕТОХ НИКЪДЕ, КАКВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ *** БИЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ - ТВЪРДЕ ПОПУЛЯРЕН РЕФРЕН В ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ...

88

kyureto

преди 13 години

*** разбират единствено от тояга.Рейгън им я показа и светът спечели.

87

Питанко

преди 13 години

Аз си мисля, че комунизмЪт си отиде поради историята. Всеки неефективен строй си отива. Да се приписват заслуги за хода на историята само на едни, не е справедливо. Ако не бяха събитията в края на 80те, щяха да последват други събития, и пак комунизмЪт щеше да си отиде. За съжаление комунисти и капиталисти, от запада и източна Европа се оказаха не идеалисти и материалисти и затова се обединиха, а ние както винаги си чешим езика с приказки по форумите за успокоение.

86

NEMO

преди 13 години

Да си кажа не съм комунис нито фашис.Просто обичам истината която често бива изопачавана.Победителя пише историята.

85

NEMO

преди 13 години

Слепи сте освободил ни от комунистическо робство,а сега кои ни управлява да попитам.Маи са наследниците на комунистите а.Да ви кажа велики хора като Вапцаров,идиалисти загиват в операций и репреций от режима.Тези които вземат власта след това са бандити и разбоиници които стават партизани както беще вица'Тои се крие ама те не го търсят.

84

Astarot

преди 13 години

Абсолютно заслужава паметник! До паметника на свалените американски пилоти, бомбардирали София ще е идеалното място...Ако беше жив Алеко, нямаше да знае, от къде да започне само-ироничния образ на средния българин.

83

До 81

преди 13 години

Браво... вече си имаме и виновен и сме наплюли някого, а това, че мнението ни няма нищо общо с темата... няма значение.... важното е да не е Иванчовото а Драганчовото...

82

Марк до 63

преди 13 години

Бях решил да не се занимавам с глупости, но не издържах:Америка принадлежала на индианците...Ами по тази логика България е принадлежала първо на траките, после на славяните, след това на византийците, от които гадния Аспарух си я е присвоил.....

81

До Jiovanni /Иванчо/

преди 13 години

"Да.. глупав и неграмотен съм, но сравнен с други хора, а не точно с теб 75-ти... "Ние, в България, заради такова мислене сме на дъното на Европа. 'Щото от всичка "разбираме" и за всичко си имаме отговор, нали! Това, че хора като Рейгън променят света не е "важно", "важно" е мнението на Иванчо. "Браво" Иванчо!

80

Jiovanni до 75

преди 13 години

Да СЛУЧАЙНО знам, кога Рейгън е бил президент: 1981-1989. Също така СЛУЧАЙНО знам, какво е казал по време на предизборната кампания 1984, и какъф колосален гаф е направил. Съвсем СЛУЧАЙНО се поинтересувах и за еволюцията на ЦРУ по рейгъново време. Също СЛУЧАЙНО знам стадиите на развитието на Алцхаймер.Да.. глупав и неграмотен съм, но сравнен с други хора, а не точно с теб 75-ти...

79

Schweizer

преди 13 години

"Американският президент е описван като опасно глупав човек