38

Анонимен

преди 13 години

Къде са коментарите на *** от Варна - ВТОРИЯТ по големина град?

37

MP42

преди 13 години

Благодаря на всички !

36

Анонимен

преди 13 години

За да избегна срещата с такива "грамотни" преброяващи като МР42 се преброих онлайн. Бързо, лесно и не се налага да обясняваш как се пише името ти.

35

Анонимен

преди 13 години

при мен дойде една да ми се моли да не се преброявам онлайн..понеже щяла да загуби пари!!!!!!!каза ми че тя щяла да ме преброява...ей алчана жена бря...:)))

34

MP42

преди 13 години

Правописен речник на съвременния българския книжовен език..изд.БАН стр.380корИгИрам..

33

MP42

преди 13 години

Препоръчвам Ви правописния речник на БАН и спрете да се излагате..

32

Анонимен

преди 13 години

Думата корекция не е като ерекция. Вади речниците, че и ти си от образУваните.

31

MP42

преди 13 години

до 29..Правилно,Вие не можете да четете непознат текст...

30

Я

преди 13 години

КорЕкция,КорЕкция!

29

до MP42

преди 13 години

Хахаха!Уважаема, ненапразно е ползвано "У", главно "У". Но четенето не е като разбирането, мдаааа

28

MP42

преди 13 години

ДО 26..образОвание от образовам т.е уча се..образУвание когато се използва при болест..например,че някой има злокачествено образУвание..и продължавам.....преброителЯТ ще корИгира..Надявам се,че сте доволен/а..

27

ДО ВСИЧКИ ОТВОРКОВЦИ

преди 13 години

ВИЕ ПЪК КАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ХВАЛИТЕ КАК ЩЕ ПРЕЦАКАТЕ ВСИЧКО И ВСЕКИ НАПРАВО ПОБЕСНЯВАМ.ЕДИНИЯ НЯМАЛО ДА СИ ДАДЕ КОДА,ДРУГИЯ ПЪК ЩЯЛ ДА СЕ КРИЕ.И ОТ КОГО ЩЕ СЕ КРИЕТЕ И КОГО ЩЕ ПРЕЦАКАТЕ,ОСВЕН ВАС САМИТЕ.ХУБАВО,ЧЕ СА ФОРУМИТЕ,ЧЕ ДА ВИ ОБЪРНЕ НЯКОЙ ВНИМАНИЕ ИНАЧЕ СТЕ СИ ВСЕ ТАМ..НИКОИ В НИЩОТО..ЩОМ В ЗАКОНА ПИШЕ КАК СЕ ИЗВЪРШИ ПРЕБРОЯВАНЕТО ЗНАЧИ Е ТАКА..

26

до MP42

преди 13 години

и съм с образованиe........Преброителя ще корегира.....====================Просто е покъртително, уважаема! Три думи, две грешки. И претенции с декларации. Ей на това му се вика образУвание

25

До злобаря 15

преди 13 години

Преброителите според тебе са "не много умни безработни хора", 12 е "***", защото благодари за помощта. Интересно на какво ли се дължи твоето самочувствие на изключително умен човек? Впрочем, срещу безработицата никой не е застрахован!

24

до 20

преди 13 години

Пич преди да проявиш селяндурския си манталитет малко помисли. Един преброител губи 25 минути за да те преброи четейки ти въпросите си обяснявайки на вратата кой и какъв е и давайки ти разяснения. За тия 25 минути той взима пари. Внета като се преброиш той не взима пари за 25 минути.Сметни 2 милиона по 25 миути и сам помисли колко са спестените пари. Те отдавна призовават навсякъде да се броим електронно щото е по евтино ама червените тикви като теб още не са зацепили.

23

дядо

преди 13 години

@15 абсолютно прав !! Най-ме кефят като започнат да се фукат как работят в полза на обществото хахаха

22

до MP42

преди 13 години

Преброителите и полицаи ли са станали, ще гледат кой код е верен коя данна е вярна ще сравняват ще анализират. Очаквате да хвана рулетка и да си меря тераста и банята ли ?! От сега ти казвам, че списъка който носиш в себе си далеч няма да отговаря на истината, а ти като преброител истината ли ще търсиш или ще броиш хората не могли да се регистрират по интернет. Мен няма да ме открият в къщи, да видим как ще ме глобят при положение, че съм се преброил, но не са ме намерили да ми вземат кода.

21

Азъ

преди 13 години

Бре хапчетата,бре!Нищо общо няма,ама ще се курдиса:-))

20

До шамандурата 7

преди 13 години

Do 7 , кое му е по-евтиното? Да не би като дойде човек от НСИ да ти иска пари бе? Главоч и ти не знаеш , какво пишеш , чул си нещо от някъде си / като фраза/ и за да изпъкваш в собствените си очи я прилагаш навсякъде...*** си със З....

19

Гочето

преди 13 години

На 10.02.2011г., сутринта, ще залепя на вратата генерирания от системата код за електронното ни преброяване. Който иска да го преписва, сравнява, проверява, обработва, снима и т.н. Бих могъл да преброя и близките ми възрастни хора от провинцията и да им продиктувам кода, но нека малко да се поизпотят преброителите.