38

До Baas от някоя

преди 13 години

Не предлагам такава длъжност, защото нямам образование, възпитание, и сърце за това.Но ще ти кажа друго.Когато вируса се е превърнал в пандемия, едва ли убиването на малките вирусчета ще ни помогне.Раковите заболявания се лекуват с ранна превенция и профилактика, щото после е късно.Народа е вдигнал ръце от тия гадини ***, но малтретирането на деца по този начин, ни сваля на тяхното ниво.А дори не знаем това дете *** ли е или не.

37

ДО 37

преди 13 години

По принцип си прав, но до сега не съм чула да има осъдени.

36

нк

преди 13 години

Чл.138. (изм.,ДВ,бр.103 от 2004 г.) Който съзнателно не окаже помощ на лице, за което е длъжен да се грижи и което се намира в опасност за живота си и няма възможност да се самозапази поради малолетство, престарялост, болест или изобщо поради своята безпомощност, в случаите, когато е могъл да окаже помощ, се наказва с лишаване от свобода до една година или с пробация.

35

baas

преди 13 години

32, предлагаш ли такава длъжност? щото смятам, че ще се намерят доста желаещи. и стига с това "деца". те няма да са вечно деца - те са бъдещи **клуци. когато се заразиш с вирус и почнеш антибиотична терапия, пука ли ти на каква възраст са вирусите, които убиваш? едва ли - млади или стари, те са вируси, и ако искаш организмът ти да се излекува, трябва да се отървеш от тях.

34

do 34 She

преди 13 години

само да те светна,че подобно нещо преживах...уви- беше българин- да ги намразя ли всички?????да им желая ли смъртта? не слагай под общ знаменател и недей да съдиш и да пожелаваш- ти си никой!моли се теб или близките ти да не ви сполети нещо такова,защото след това е страшно!няма да падам да нивото ВИ и да се обяснявам повече...а мутрата ми- няма да имаш този шанс да я видиш,бъди сигурен :)

33

Мен

преди 13 години

Заклевам се, че нито 32 нито 33 са имали проблеми с ***. Никога не сте се доближавали до тях нито те до вас. Искам да ви видя мутрите примерно когато някой *** ви ограби труда на целия живот, после може и да ви набие малко, да ви понамушка, после може и в детската стая да мине и да изнасили 5 годишната ви дъщера пред очите.. кво още да ви пожелая... а - посред зима да ви откраднат жиците и дървата. Разбира се с тях да водят чаветата да ги учат на нещата от живота. Вие ще го играете плячката.И да не съм чул някоя от вас после да се оплаква - човека просто си храни *** !!!

32

до Някоя/ She

преди 13 години

много на място казано, напълно те подкрепям. Гнус ме е от подобни твари и ме е срам,че изобщо са от "нашата порода"...думи нямам- толкова ограничени и безмозъчни креатури на едно място не бях срещала- *** и турци само те са ви в устата...ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА...ако изобщо сте такива?!Повръща ми се от вас,гнус ме е да си помисля,че изобщо съществувате...беттер то стоп :)Lasciate ogni speranza voi ch'entrate!!!...

31

До Мен от някоя

преди 13 години

А ти съгласен ли си да те назначат на длъжност убиец в някой родилен дом, та да ги убиваш *** докато са малки???Корените са мнооого дълбоко на тая помия с ***, ама едно дете не се ражда крадец и убиец.Родителите и обществото го възпитават.И е изродско едно бебе, пък било и *** да бъде изгорено и държано с дни без лечение.Хитлер ли ще преекспонираме....срам...

30

нервна

преди 13 години

Никой не ти иска мнението...Под никой,визираш себе си,предполагам...На това му се казва изразен нарцисизъм,прихванал си от управляващите , предполагам..Хайде,пий си хапчето,и си лягай...Ти също не си ми интересен,предполагам,не само на мене..

29

до нервната

преди 13 години

Никой не ти иска мнението.......Пари...данъци......хайде изпуши цигара на балкона и си лягай...не си ми интерестна.....

28

нервна до 28

преди 13 години

Първо,научи се да се изразяваш правилно на български,да не си от "контингента"?Второ,не желая да отглеждам чужди деца/чрез данъци/,това е задължение на родители им.Трето,всеки нает в публичната или общинска администрация,трябва съвестно да изпълнява задълженията,вменени му по трудова характеристика,а не да го кара през пръсти.Аз,/като данъкоплатец/,затова му плащам.С какво не си съгласен? Имам познати на 4 километър......

27

до нервната

преди 13 години

Не е лошо да се прегледаш.....е.....си откачалката си...ама честно....

26

нервна

преди 13 години

Я сега затвор за сестрата.Защото си е дърпала престилката,и си е претупала работата,за която данъкоплатците и плащат.Без значение *** ли е,или не.И затвор за ***/дето се води майка/,която го е родила.И принудителен труд с удръжки,да си плати издръжката на детето си,до 18 год.Мен като данъкоплатец никой не ме пита ,искам ли да издържам чаавето,или не.Аз не задължавам финансово никого,щото не съм си подхвърлила децата в дом.

25

Мен

преди 13 години

18, няма да се случи на него такова нещо защото той не е безотговорен *** и няма да си остави детето в социален дом. Колко случая си чувал за изгорено дете от отговорни родители ? Разбра ли сега разликата малоумно *** ?

24

Мен

преди 13 години

Пак някой не си е свършил работата съвестно - *** трябва да бъде убивано докато е малко, защото после е доказано, че става голям *** и тогава ще ви се е искало да е умряло...

23

Анонимен

преди 13 години

за "***" детето ми няма да стигне до тези домове, но майка Ви може да попадне като работник там и да посети ареста без да е виновна, тогава да видим кой ще ви гледа децата??

22

Анонимен

преди 13 години

ейй тия хора плямпат ли плямпат на гърба на другиго...някой знае ли изобщо какво е станало че да коментира????????

21

до 21

преди 13 години

Ще ги затварят домовете.С приемните семейства ще е по добре за децата.Работя в тази сфера..ето днес има още две молби за приемни семейства...но има и върнати деца.Децата не са виновни.

20

Анонимен

преди 13 години

Абе хора, я си помислете: тези"бебенца", които се отглеждат по домовете от нашите данъци и за тях се дават дневно повече пари от тези, които можем да отделим за нашите деца, след 10 години може да ни убият, ограбят, изнасилят и т.н. и ще продължават да живеят на гърба ни, както и на гърба на децата ни. Трябва да се затворят всички такива домове, те са развъдници на престъпници. А служителите там, често стават като питомците си.

19

някоя

преди 13 години

Мамицата им стара и гадове бездушни...Пушат цигари и пият кафе по цял ден и третират децата по-зле от животни...Какво сърце трябва да имаш, за да тормозиш и без това наказаните дечица...Строги наказания за тия *** по домовете..Да отидат сега БТВ или Нова да правят шоута там...Думи нямам...