246

alieno

преди 13 години

Напишете в Гугъл преводача "Президент" , преведете на японски и чуйте как се произнася.../Голям майтап!/

245

До 244

преди 13 години

Щом Костов е най-добрият политик, какво остава за другите?

244

знаещ

преди 13 години

Към написаното от 252 добавям:да си каже *** как така Грозното Ленче правеше сделки за милиони с ДЪРЖАВНАТА Плама -Плевен през 1993г.!!Тогава ние баламите седесари още вярвахме в илюзии,а тая *** гушна милион дойче марки от раз!Тогава там нищо не ставаше без разрешението на Карлович!Иван Костов си е продукт на червените бандити и е един от тях!Айде един от тези които го величаят да ми обясни този безспорен факт около тази сделка!

243

а

преди 13 години

Кажи си ти бе *** за БУЛБАНК,БАЛКАН,10%,ГАРАЖИТЕ НА НАДЕТО,Транспортните фирми на Краус, какво си преподавал бе ДСагент.Кажи си как предаде синята идея и 7 000 000 българи.Кажи как твоите хора сега са съветници на Гоце визирам ВЕНЦИ КОНЯ.Кажи за фондацията на жена ти,кажи си как си пради децата да учат в чужбина.После искай от Бойко да си каже първо ти си кажи на Петърчо,нали той те пита постояно КАЖИ СИ ИВАНЕ КАЖИ СИ.За това те мразят 7 000 000 ,защото се подигра с надеждите им.

242

весело

преди 13 години

А теб като те призоваваше Петър Стоянов ти каза ли си за Богомил Бонев?

241

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера как един министър-председател - и то Б. Борисов - може изобщо да допусне да бъде подслушван, пък и това да стане достояние на медиите без той да разбере - тук са нарушени сума ти закони, а никой не търси отговорност от тези, които подхвърлят флашките!

240

Анонимен

преди 13 години

Костов тиси *** вече каквиса тези условия които поставяш

239

Berliner

преди 13 години

Вие разкарахте Костов, за да изберете царя, Станишев и Бойко. Не желая да чувам никакви оплаквания, че сте зле! Заслужавате си беднотията, миризливата държава и безпътицата.

238

Анонимен

преди 13 години

А ти Иване кога ще си кажеш?. Чакаме вече 12год.

237

Онанимен

преди 13 години

Ще закипява ами, като е пълно с кьорави, болни от амнезия. Ако не беше се изср*л на СДС преди изборите, картинката щеше да е друга, нямаше да го има *** с бенката (вече без) и някои други и Костоф с ДСБ нямаше да го има, само че личното му его е най-важното. А и това не му е за първи път да съсипе и разцепи, та да кажеш че не го знаят.

236

Отговор

преди 13 години

ПЕТ ИЗРЕЧЕНИЯ ДА КАЖЕ КОСТОВ И ВСИЧКО ЗАКИПЯВА ... от ПСУВНИ И МИНУСИ ПО ФОРУМИТЕ! ДА НЯМА "ПО-ДОБЪР" *** *** ОТ НЕГО!

235

Дали

преди 13 години

Костов е най добрия български политик от настоящето.

234

Въпрос

преди 13 години

Костов това, Костов онова...Може ли някой да посочи име на друг политик който да предизвиква такава полемика. ПЕТ ИЗРЕЧЕНИЯ ДА КАЖЕ КОСТОВ И ВСИЧКО ЗАКИПЯВА. Май по-добър от него няма?

233

mmm

преди 13 години

voting.treeoftheyear.org/ За да отчетем вашия глас, моля, последвайте линка в писмото, което изпратихме до вашата електронна поща. ..гласувайте за българското дърво в конкурса : Европейско дърво на годината !

232

mmm

преди 13 години

voting.treeoftheyear.org/

231

Банго Василииии

преди 13 години

.... и особено за "триъгълника" Булбанк - Хампарцумян - следването на манговата щерка в Италия !!

230

Боце

преди 13 години

Агент "***" също да си каже - на кого докладва държавните дела и тайни.... За далаверите с Балкан, Лукоил,Кремиковци и т.н. също така!

229

Анонимен

преди 13 години

za 4erveni baroni samo prazna biuletina puskam

228

Бо

преди 13 години

Твърде много *** пишат коментари. Както и благодарение на твърде много имащи на право на глас *** имаме на главата си такъв премиер. Лошото е, че цървулите нямат памет за да си спомнят, че този, който плюят ги изведе от състояние на глад, режим на тока и хляб с купони. Но това е присъщо за цървула. Не помни, но много разбира и се въодушевява от силни личности.

227

Бай Мангал

преди 13 години

Костов да каже за Сапио, за Кремиковци, за "Балкан", за падналите американски ракети на българска територия по време на агресията на НАТО в Югославия....да каже и защо досега подкрепяше Тиквата! Иване, кажи си....