156

Избирател

преди 13 години

Дреме ми на флашката дали ще се кандидатира доцента за президент! Трябва да сме мноого ***, за да гласуваме за такива екземпляри!

155

XXL

преди 13 години

За този кандидат президент си виновен ти Станишев и ортака ти Първанов. Апропо още ли сте в една "групировка"? Защо не минеш Петров, като партизанин, току що слязъл от гората, все още не е късно ?

154

Анонимен

преди 13 години

Ще ме накефи да го осъдят до тогава,че е срам бандит от най-висока проба да се явява за кандидат за президент.Ако не смеят да го осъдят ,то поне да му пуснат един два гранатомета и това си е.И много интересно ще да е ,кой ще му финансира кампанията,и ДАНС тогава да ги подхване здраво.Или най-добре ще се реши проблема с гранатомета и толкова.Няма да ставаме за смях на света с тоя бандит,с Янето и с Гоцето.

153

Анонимен

преди 13 години

В Абсурдистан всеки бандит може да се кандидатира за какво ли не.Тоя *** Алексейчо и на челото му е изписано ,че е закоравял престъпник,бандит от класата на Сретен Йосич.Като е бистър като сълза ,защо го стреляха с гранатомет до басейна Спартак.Да не би Цецо или Бойко да са го гърмели.Хе хе.Ако беше знаел ,че ще дойдат на власт,щеше да им нагоди някой сглобен компромат на флашка.Ама тюх -как не е съобразил тогава?Наглостта няма граници.***.Отвратени сме от тоя бандит,а той за президент

152

rumen221

преди 13 години

Приятели,- Сега научихме, че преди 1989г. А.П., е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на ислямското му имеВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва А.Петров с ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е иметоВ същност за кого е работил и работи А.Петров - За Българските или за Турските тайни служби??? 1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДС! А връзката между тези три субекта дали не е Тайната Буново!!!

151

Анонимен

преди 13 години

Сега се управлява като групировка, а преди като бардак на гейове серГея, МеликГея и т.н.

150

Анонимен

преди 13 години

НЕ виждам разлика между Трактор и Физкултурник за президент. 49% от българите са неграмотни по европейска статистика. Кого от двамата ще изберат тези хора...? ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМ !!!

149

George

преди 13 години

Альоша, как да разбирам: че в БГ демокрацията се крепи на флашки? И че на БГ й трябва президент-бивш милиционерски старшина?

148

Анонимен

преди 13 години

Уважаваната дама да не е Патрашкова? Или Т.Дончева? И двете ще му отиват на трактора:)

147

Анонимен

преди 13 години

Серго ЧЕСТИТ ПРАЗНИК а за изборите несе претиснявай народа вече видя каквиги надробихте с ГОЦЕ и А Петров

146

STOON

преди 13 години

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ВИЖДА НЕНОРМАЛНО НА МНОГО ХОРА, НО АЛЕКСЕЙ ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ.

145

Анонимен

преди 13 години

Ще бъде интересна надпреварата, ако Бойко Борисов и Алексей Петров бъдат кандидати за президент. Добре ще стоят един до друг на дебат, заяде се Станишев. Нека припомниме, че Трактора беше сътрудник на ДАНС по времето на Станишев.

144

Анонимен

преди 13 години

Е защо не, бе другарю Станишев? Нали твърдяхте, че Трактора е невинен и акциата срещу него е била показна? Ако е невинна жертва на властта тогава подкрепете го! Хем трактора е невинен в повдигнатите срещу него обвинения, хем гледате да се разграничите от него.

143

Анонимен

преди 13 години

ТРАКТОРА КАТО ИЗВАДИ ФЛАШКИ И ЗА ТЯХ, ЩЕ ПОЧНАТ ДА МУ ЛИЖАТ ***

142

Анонимен

преди 13 години

"уважаваната дама" СИГУРНО Е ЯНЕТО

141

В Русия, съм в Ру..

преди 13 години

Глупости, а как си избрахте мутра за министър - председател и банда крадливи и неграмотни дупета за парламентарна доминация? А, извинете, забравих - и фашисти за да имате парламентарно мнозинство. Като се замисля, какво му е на Трактора?

140

Анонимен

преди 13 години

ДО СЕГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ПРЕЗИДЕНТ - *** - МУТРА - КОМУНИСТ - УБИЕЦ - ИЗВРАТЕНЯК!

139

до серГЕЯ

преди 13 години

Трактора си е от вашето червено котило бре серГЕЙ!?Има си хас ШАРАНИТЕ да изберат ЕДИН УБИЕЦ-МУТРА и СЪДЪРЖАТЕЛ НА ПУБЛИЧНИ ДОМОВЕ за ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!Това си е комунистическа работа - нали им е СВОЙ!

138

Дани

преди 13 години

Поне днес си мислех, 4е политактивистите от Позитано ще замълчат- ама друг път. Преди всичко - активност, трябва да си заслужат заплатите. А че хората отбелязват техните погроми в миналото в цял свят, кой го е еня. Жалко за вас - с малка буква.

137

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ Е ЛУД!