30

Анонимен

преди 13 години

и аз като видях, че се иска намер н ЛК, се отказах от интернет-преброяването

29

И. Иванов

преди 13 години

Защо в ел. преброителна карта се иска и намера на личната карта. ЕГН е достатъчен за идентификация на всеки отделен човек. В допълнение на това - в хартиената карта не се иска номера на л.к. Тази допълнителна информация за кого е предназначена? За хакерите ли, за МВР ли, за кого?

28

GM

преди 13 години

Bog da ni pazi...

27

Анонимен

преди 13 години

predi 10 godini obraha gilishteto mi...bjah v chugbina i mi prodadoha adresa vav Varna...dnes e oshte po -udobno za kradzite..prebrojavaneto im pokazva v koja staja e televizora mi i ..da ne gubjat vreme da go tarsjat !!!!P

26

дада

преди 13 години

и как ще гарантират сигурност на личните данни, като дори не могат да гарантират нормална работа на сайта си....в тая държавна администрация наемат най-смотаните ай ти-та

25

Име

преди 13 години

Ай честито:"Системата е спряна временно за поддръжка. Моля опитайте пак след 15 минути." Е това е типично по български.

24

Даола

преди 13 години

Току-що разбрах,че за да се рагистрираш и да попълваш електронна карта не става само с ЕГН, трябва и номер на личната карта.Пак ни слъгаха ченовниците от статистиката.

23

анонимен

преди 13 години

от какво е застрахован човек по принцип? от нищо...всичко може да му се случи...най малко пък да ти докопа някой личните данни...

22

галактика

преди 13 години

към заглавието ---Сигурност ли - такова животно у нас нема / говоря от личен опит /

21

нов виц

преди 13 години

НСИ гарантира сигурност на личните данни при преброяването :)))))))

20

Kozer

преди 13 години

Охо, ще изчакам преброителите пред входовете и ще ви взема всички лични данни, и ще ви ги използвам по моя преценка

19

Онази

преди 13 години

Вярно. Митева е профан ама е протеже на Коцева. Коцева и тя е същата, само медиен образ- работа нула. От Евростат са пропишели от нея, статистиците не я искат, ама .... Знам го защото аз работя в НСИ и видях как се гонят можещи и знаещи хора, хора с образование и се поставят НАШИ ХОРА със средно( повечето готвачи, перачи и т.н.). Последния случай е за психически оказан натиск на висшистка, която е колабирала на работа и сега е в лудницата, а те искат да я извадят от там за да не ги съди!!!!!

18

hack the planet

преди 13 години

CHALLENGE ACCEPTED !

17

Лили

преди 13 години

До всички драскачи тук!!!! Убедихте ме, че в България всеки разбира от всичко! Жалко, че повечето хора не са от пишещите тук и знаят за какво е необходимо преброяването на населението, а вие си пишете каквото искате! Много сте ***!!!

16

лошата

преди 13 години

В НСИ всичко е фарс, лъжа и измама. Те собствените си кадри съсипват, какво остава за нашите лични данни. Инересуват се само от парите. Досега само са си раздали по хиляди за преброяването. Само Митрева ( директор на финасовият им отдел- пълен икономически профан ) се е сдобила по няколко пъти с 8 000 лв без нищо да е свършила. Ще съсипят преброяването и на хората няма да могат да платят също както по програмите им ФАР, ГРАНД и т.н. Съсипаха ги, делнаха си парите, а хората КУЧЕТА ГИ ЯЛИ!!!!

15

1938

преди 13 години

Гаранция - Франция

14

ОГОРЧЕНА

преди 13 години

АЗ КАНДИДАТСТВАХ ЗА ПРЕБРОИТЕЛКА И МЕ ОДОБРИХА , НО КАКВО СЕ ОКАЗА .... ПРЕДИ ДА КАНДИДАСТВАМ БЯХ ПРОЧЕЛА , ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ТВЪДО ЗАПЛАЩАНЕТО ОТ 300ЛВ. СЕГА ИЗЛИЗА , ЧЕ НЯМА ТАКОВА НЕЩО И ПАРИТЕ КОИТО ЩЕ ВЗЕМА СЕ СФОРМИРАТ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПРЕБРОЕНИТЕ ЛИЦА КОЕТО НА ПРАКТИКА НЯМА ДА ВЗЕМА И 1/3 ОТ ТЕЯ 300ЛВ. ИЗМАМНИЦИ ....

13

Варна

преди 13 години

Всички работещи по преброяването сме подписали клетвена декларация за опазване на личните данни, която е в сила и след приключване на преброяването", допълни доц. Коцева.Като хипократовата ли?Смешници!

12

социопатолог

преди 13 години

"... след като...", Мариана, СЛЕД КАТО... А до КАТО? Вчера обраха комшийски апартамент във входа. Преди 4 месеца - друг. Бандюгите имат нужда от информация, а по-добра от тази в анкетните карти - здраве му кажи - накуп, достоверна, обширна, документална. Трябва да имаме право да отказваме да даваме информация, която считаме за лично конфиденциална. Не вярваме вече в нищо и в никого. Имаме основания!

11

Реклама

преди 13 години

Очаквайте ИЗНЕНАДА.Вие спечелихте Бърз кредит.....КРЕДИТБАНК