584

Браво

преди 13 години

Това от Бойко на е шега нито глупост а дипломатически сигнал че не мачкаме араби за да знаят че не си струва да ни атакуват нас. Ама *** му обяснявай на тъпия закостенял комунистически мозък как се общува на тънък политически език. Аз лично ако съм арабин би ми било грях на душата да направя мръсотия в Бг след такова изказване на примиера-щото тогава ще излезе че не се защитавам а че съм агресор.От всички бг политици съм забелязал че само Бойко и Доганя го умеят това общуване.

583

Анонимен

преди 13 години

Човека се е пошегувал, престанете да се заяждате.

582

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

ДО 594 И ти ми кажи защо да го прилагам спрямо себе си? Никога не давам мнение за неща, които не разбирам.Да не би да съм се оакал пред целият свят? Обаче и дете ще разбере, че нашият Клоун премиер постоянно се излага, какъв е извода? Че най-добре да не дава мнение, защото от нищо не разбира. И се пише "трябвало".

581

за 589

преди 13 години

Ако приложиш собствения си съвет към тебе самия, не би трябвао да даваш мнение за друго освен за дюнерите :))

580

STOON

преди 13 години

БАТ БОЙКО, КАК МОЖА ДА КАЖЕШ ПОРЕДНАТА ТЪПНЯ ВЕ,*** СИ РАСЪЖДЕНИЯТА.

579

Азъ

преди 13 години

Епохално!Дюнерна политика?

578

левскар

преди 13 години

Предлагам да съберем на едно живо предаване при Ани Тролова ,Бойко,Батето,Пената и Сашо Диков,в състезание за най-големият бисер.Повярвайте ми това предаване ще бие по рейтинг Супербол.

577

Анонимен

преди 13 години

дай на простака власт и му гледай сеира

576

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

"С арабите сме близки, на всеки ъгъл има дюнер". Тъкмо си мисля, че вече чух всички глупости от Тиквобойко и той сутрешно ме изненадва с поредната. Намери с какво да се хвали с Дюнерите. Не вярвам просто колко е *** тоя. Мълчи бе Тикво мълчи като не можеш да кажеш нещо умно. Повечето, които правят дюнери тук не са араби. И между впрочем повечето дюнери не струват тук. За това не се хвали с неща които не разбираш. Всъщност като се замисля с нищо не се хвали.

575

Анонимен

преди 13 години

България трябва да даде своя принос в борбата с тероризма - от утре никакви дюнери, да се присъединим към братята американци -от утре само хамбургери.

574

Анонимен

преди 13 години

Този няма ли да си седне на ***,стига е ходил по света да ни прави за посмешище,срам ,ме е ,не абсолютна низост е това негово поведение,не подхожда не обикновен човек,а камо ли на мин-председател!Така и ще спести някой лев,и без това в чужбина само вреди на имиджа на България,а полза не носи никаква!

573

Три в едно

преди 13 години

Бойко нема да остане,нито гласен,нито жаден-приятел с арабите,приятел с Мишо бирата,а пурите ще са му от Танов.

572

ISTINATA

преди 13 години

BOIKO E EVREIN .... KOITO ISKA DA PROVERI 4E E ISTINA .... VOB6TE BG NE S UPRAVLQVA OT NAS TAM IMA MASONI BIV6I KOMUNISTI PREDATELI NO NE I BULGARI .... AKO TAM IMA6E OT NAS DO SQ VSI4KI TIQ BOKLUCI DA SA EKZEKUTIRANI ...... NAI LESNO KOMANDVA6 EDIN ROB KAT TOI SI MISLI 4E E SVOBODEN .... E PRI NAS SU6TO E TAKA

571

НЕ

преди 13 години

НЕ ДУРГАР,БОИКО ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ МНОГО ГОДИНИ,ЗАЩОТО ХОРАТА МУ ВЯРВАТ -ПЪРВИЯ ЧИСТ БЪЛГАРИН,А НЕ СЕР-ГЕИЧО,НЕ ДЕДО САКСОФОН,НЕ ДОГАНОГЛУ -ЧОРБАДЖИ,БАШХИДРОЛОГ. БОИКО МОЖЕ И ДА ИМА ГРЕШКИ НО Е ПОЧТЕН НЕ ВИЖДАЛИ ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД КАК СЕ НАГУШИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПРЕДИ БОИКО,БАРАБАР ДОГАНОГЛУ ,ПРЕДАДЕ НАИ-БЕДНИТЕ МИРНИ И РАБОТЛИВИ ТУРЦИ.

570

при

преди 13 години

ДА АМА НЕ,КОИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА СИНИТЕ *** И ТЕ СА КАТО ЧЕРВЕНИТЕ ,И КАТО ДОГАН И КАТО ДЕДО САКСИФОН И ПРИЛИЧАТ НА ГОЦЕ,ЗАЩО ПРЕДАДОХА БОИКО,ОТ ТУК НАТАТЪК НЯМА ДА ВЛЕЗНАТ В ПАРЛАМЕНТА.

569

Анонимен

преди 13 години

НАДЕЖДАТА Е ОТНОВО В СИНИТЕ! Те поне се прочистистиха от ДС агенти...))

568

ДО №582

преди 13 години

Лъжеш се.В момента ни "управлява" БИВШ КОМУНИСТ(ДС),а Предс.на нар.с-ие е бивша комунистка и партийна секретарка и много фуражки от ГЕРБ!?

567

Прост народ,прости п

преди 13 години

Г-н премиер,много сте ***,бе...Такива изказвания,в този момент са характерни само за мутри,ченгета,пожарникари и бивши комунистически телохранители.Вие от кои сте?А,май сте от всичките...

566

ппанцхо

преди 13 години

Много е забавно,как бат Боко използва същия език и във Столипиново и в императорския двор на Япония...пак добре,че не изяде някоя катана по тиквата...ее не знам дали е добре

565

ппанцхо

преди 13 години

Ако пишеш на кирилица,ще е по-възпитано.Ние не сме задния ти двор или к.олзета ти