23

Kaedn

преди 13 години

ThatВs not just logic. ThatВs really sensilbe.

22

antikom

преди 13 години

втарата чеченска война беше именно заради атентатите които чеченците правеха.събаряха цели жилищни блокове.в отговор путин прати войска в чечения и срина до основи столицата грозни и няколко села. а европеиските лидери се надпреварваха да критикуват руския спецназ..... колко жестоко са се отнасяли те там. мисля че е време за трета чеченска война.трябва да избият тези *** всички до един.

21

Анонимен

преди 13 години

Аха... като взривяват чеченците блокове не ви пука, нали... Ама като гръмнаха летището, на което може да пострада и някой ваш грайданин е друга работа...

20

Анонимен

преди 13 години

Светът разкритикува остро.хахахаА ЗАЩО НЕ РАЗКРИТИКУВА ОСТРО АМЕРИКАНО-ЕВРЕИСКИТЕ ГРАБИТЕЛНИ ВОИНИ....ааа

19

Блах!

преди 13 години

"се посочва с саболезнователна телеграма от президентската канцелария."Хора, моля махнете най-накрая неграмотните осмокласници, които работят навсякъде около нас.Заради наемането на работа на нискообразовани кадри сме на това положение.Никак не ни е розово положението.

18

муспи

преди 13 години

Медведев каза че нищо не се знае за терористите, но е сигурен че не е Мосад.

17

Анонимен

преди 13 години

Когато терористи направят атентат с/у САЩ, ЕС или НАТОвска държава, те са борци за справедливост, а останалите са мизерни империалисти, които си заслужават бомбите.Когато обаче пострада Самая Могучая и другите прогресивни сили, тогава са виновни мюсюлманите. Само че също така пак са виновни САЩ и понякога Иван Костов.

16

тя

преди 13 години

Чета коментарите на някои от Вас написани тук и се смея ...Нима си мислите ,че не се знаеше предварително това което стана??? Най-малко 5 служби от различни страни са знаели предварително. На Вас оставям да помислите и асимилуирате ЗАЩО бе оставено да се изпълни.

15

Анонимен

преди 13 години

Спецназа очистиха виновниците за атентата в Московското метро няколко дена след самия атентат. Дано и тука отмъстят бурзо !

14

МИЕТ

преди 13 години

Терористите са смъртна заплаха за гражданите на всички държави - тук са"ранени и загинали от Великобритания, Франция, Италия, Сърбия, Словакия, Таджикистан, повечето са от Русия".Никоя държава в света не трябва да подкрепя тероризма , а всички е задължително да се борят с него.Тероризмът е присъщ на "умствено изостанали в развитието си" и фанатизирани хора, които убиват мирни ,нищо неподозиращи и невинни граждани.

13

Селянин

преди 13 години

Скърбя за всички жертви.Мюсюлманите доказаха,че са религия на варвари.

12

Has

преди 13 години

Този Ромпой е alien пратен от плеядинците да подготви Европа и света за Контакта....

11

Мишо

преди 13 години

На всички муссулмани и *** алах, да туря един х*й божий!

10

Okaka Чука

преди 13 години

Ще ми се да попитам,нарочно ли е прропуснато казаното от Касим Дал в неделя или просто този сайт,усилено не са му приятни тези теми.......почвам да мисля,че г-жа Кръстева......не люби таз тема

9

bg

преди 13 години

Sataninskata muslemska gnus ne vzrivjava amerikanski gari,vlakove,avtobusi,molove,letishta,i dr.,zashtoto sataninskite merzavci v USA sa tehni sauznici i sponsori.I zakrilnici.

8

bg

преди 13 години

USA,Anglia,Izrael i Turcia podkrepjat gnusnata muslemska *** v Rusia.Stotici puti sum kazval 4e Rusia trebva da unishtoji nacistkata baza v Indjirlik.

7

ззз

преди 13 години

А дали Спецназ вече не са ги задумкали по азбучен ред ?

6

галактика

преди 13 години

към статията ----- *Боже, пази ме от приятелите -----* - така започва една поговорка

5

Контра - Атака

преди 13 години

Светът трябва вече официално да осъди двете престъпни книги Талмуда и Корана,от които тръгва злото ...Там на всяка страница се призовават юдеите и ислямистите да избиват "гоите" и "***",за да си заслужат по-добро място в техния Рай.lambo.blog.bg/politika/2009/09/30/niama-dobyr-isliam.407008

4

Анонимен

преди 13 години

Ясно е какво ще последва. Жалко е че загиват хора.