235

предложител

преди 13 години

Новия девиз на народното събрание да е : РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Плащам подмяната на буквите.

234

До Дядо Гоашо

преди 13 години

ДА ЖИВЕЙ ДА ЖИВЕЙ Бойко Борисов ДА ЖИВЕЯТ щом нещеш тикви ДА ЖИВЕЯТ всички ДИНИ

233

гого

преди 13 години

БАТЕ БОЙКО, ТИ СИ МЪЖ!!!!!! по- добре мъж като ББ, да ни управлява, отколкото ***, като предишите!!! мачкай гейзерите, БАТ'БОЙКО, ха така!!

232

САН ДЬО

преди 13 години

ТЕ ТВА Е ДВОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБАТАКА В БАТАКА! СЕГА НИКОЙ НЕ МОЕ ДА ИСКА ВОТ НА ДОВЕРИЯ ИЛИ ПЪК НЕДОВЕРИЕ ЦЕЛИ 6 МЕСЕЦА! ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ГЪРНЕТО ИМА ДА СИ ВРИ И ТО БЕЗ ОКСИВОДОРОД /ВОДА/!?! ША ВИДИМ ЛИ ГЕРБАТАКАТА В БАТАКА!?!

231

Дядо Гоашо

преди 13 години

До 232 Престани с тези тикви защото явно си БСП ***.Толкова си некадърен ,че освен тиква и то голяма ти не познаваш в живота...

230

Анонимен

преди 13 години

Според социалиста Бойко Борисов се поставя в ясна зависимост, става заложник на партия "Атака". Ама ВЕРНО ЛИ ВЕ?? Както ти беше заложник на ДПС и НДСВ или по друг начин??

229

Dimiter

преди 13 години

*** i zaglavieto!Napravo kurtite miFki s tova!Az otnachalo si pomislih che e imalo "Mis mokra flanelka" v parlamenta!:):):)

228

Dimiter

преди 13 години

Mnooo zl'e!

227

Анонимен

преди 13 години

До 223: Мога само да предполагам какво искаш да кажеш, но затова пък съм абсолютно сигурен колко си неграмотен! На фона на многобройните ти правописни, стилистични и пунктуационни грешки трябва да ти кажа само едно - колкото си образован, толкова си умен и духовит... Плямпалник!

226

Аспарух

преди 13 години

Това поведение на депутата за пореден път доказва, че не само сме последни в ЕС по всички показатели, но сме последни и по достойно поведение. Липсата на акъл не води до нищо друго освен и до липса на уважение към колеги и смешни постъпки. Истината е проста - в БГ никога не е възможно да има силна коалиция, качествени управляващи и тепърва ще затъваме още. И как да е иначе, след като най-простия води стадото ...

225

Анонимен

преди 13 години

Да живей ББ Да живей ЦЦ Да живей Волен Да живеят всички тикви

224

Анонимен

преди 13 години

ай-сиктир бе

223

moegs

преди 13 години

То това е цирк направо, а не НС.

222

мани се боко

преди 13 години

циркът в парламента е пълен! пионерчетата се отчитат пред пред живия идол- вожда, за да му замажат нацвъканото от цецко, защото този срамен водевил е заради цецковото осересяване. добре,че не сме америка, току виж сме нападнали някой по жалък и от нас, за отклоняване на вниманието и бягане от тежката отговорност за чадъра над някои бизнеси. ако съм опозицията ще напусна този срамен цирк. министрите говорят за някоя друга страна- тук хората ЖИВЕЯТЛОШО И ВСЕ ПО-ЛОШО и ИМА ВСЕ ПО-МАЛКО ДЕМОКРАЦИЯ!

221

Мария

преди 13 години

До 206 : РЕД ,ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ,които няма в тази държава.

220

Мария

преди 13 години

РЕД,ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ, които няма в тази държава .

219

аз

преди 13 години

ама управляващите начело с човекът слънце и физкултурника днес нещо много изнемогват бая са я оплескали милите щом легнаха на "Болен" май това е началото на края .От утре да делят комисионните и бай

218

Юберменш

преди 13 години

Ми че те *** са сравнително безопасни, драги - малоумният български гласоподавател все още не е гласувал за тях. (:

217

Мария

преди 13 години

До :анти-РЗС Ти да не си от Небесното войнство на архангел Михаил ? Не се прави на толкова праведен , чист и непорочен.

216

Анонимен

преди 13 години

Как не ви е срам да обиждате най -добрия най -способния най-добрия -демократ най-добрия спортист човека мускул без нито една гънка навсякъде по тялото най -добрия премиер до сега който най-добре може да издаде присъда за всеки по телевизията или в ефир Той не спи не яде няма приятели мисли само за вас *** и неблагодарни мръсни комунисти ДА ЖИВЕЕ БОЙКО ДА ЖИВЕЙ ВОЛЕН ДА ЖИВЕЙ ЦЕЦО ТЕ СА НАШАТА ОПОРА ТЕ СА НАШЕТО БЪДЕЩ УРААААААА-умните винаги ще разберат какво казвам всъщност