426

mata xapi

преди 13 години

boiko borisov da prodaljava taka da raboti napuk na sergei4o i na kostov te kakvo sa svar6ili po tiaxnoto vreme samo pensionerite biaxa dovolni naro4no go praviat za6oto gi e qd 4e ne sa na vlast boiko uspex ti jelaq gore glavata naroda e s teb

425

MONIKA

преди 13 години

OOTVLICHA SE VNIMANIETO NA HORATA ot ZENITE, ot ZDRAVEOPAZVANETO i DR.

424

Мишоци

преди 13 години

На сините не им прави чест, че досега джавкаха срещу правителството, а сега ще подвият опашка с "въздържал се". Разочароват ме, мислех ги за принципни

423

Анонимен

преди 13 години

Вниманието им е разпиляно в момента и най-важната тема за цените на храните остава на заден план. Скокът им нагоре ще удари всички хора с фиксирани доходи. Това би трябвало да е основната грижа на правителството, но то не може да се фокусира върху него.

422

Нищо ново...

преди 13 години

Той заяви, че мерките, които се прилагат, за да разруши кръгове, които години наред са източвали държавата, днес ....."ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАМЕНЕНИ С КРЪГОВЕ БЛИЗКИ ДО ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО"..

421

ShaMana

преди 13 години

0

420

ShaMana

преди 13 години

Хитлер е избил милиони хора в Европа, Сталин също, Нерон е дори без коментар. Да сравняваш който и да е било с най-големите тирани познати на света е просто банално. А ако другарю трябва да е обида, то не и за мен. Погледни си училищата и бъдещето. Светлото бъдещете с лицето на разголени и гримирани девойки, в лицето на зализнати сладури дето висят по кафета и не учат и стават малко по плоси и от стената която гледаш в момента. Това са чадата на "демокрацията". Enjoy. Простотията е мода а морала

419

Анонимен

преди 13 години

Ченгеджийска държава сме, спор няма! Да можеше да има сега предсрочни избори, да се сформира един кабинет на червените, ДПС и РЗС, да настане един рай за българите, велики министри, преизпълнение на плана, то еврофондове, то магистрали, то свобода на словото, то процъфтяващ туризъм, развиващ се бизнес, спазване на законите, цветя и шампанско.....въх, де тоя късмет.

418

Анонимен

преди 13 години

Магистрала Люлин щеше да е готова до Декември 2010 Вчера ТИКВЕНИКА каза до май 2011 !Тунел под ШИПКА ще прави през втория мандат !надявам се тези които избере народа тогава да го пратят да копа ръчно заедно с другарчетата му от ГеРОБ !

417

!

преди 13 години

До (ЧЕРВЕНИЯ) Шаман: Не съм бил жив, когато са живели Хитлер, Сталин, Нерон и много други техни "колеги", но пък съм спокоен, защото само заради това означава, че са били много добри и човеколюбиви хора, нали, ДРУГАРЮ?

416

народна

преди 13 години

Срещнали се на полянка прабългарин и праславянка.Тури вади,вади тури,народили чукондури, хем космати хем брадатихем крадливи хем ебливи хем проклети ,мързеливи, мръсни ,*** и страхливи,прости,подли, уродливи,злобни,нагли, завистливи.***, бизнесмени, социялисти и ***, червени ***,на политбюро истърсаци,*** минетчий на Русия ибрикчий,всички мафиоти и мутанти сал живеят от аванти!Най подире БКП/ДС го тури на всички БГ чукондури .

415

Ходи си.

преди 13 години

Ходи си при мутрите обратно стига си се правил на честен. Срамиш всички ни.

414

Анонимен

преди 13 години

СРС-тата са истина!Даже от Прокуратура и МВР не посмяха да кажат че не са истина!А Оригиналите унищожени от МВР!Колко удобно.Заместника на Танов призна че разговорите са факт!Значи Боко лъже!Е, защо Бойко Борисов не е клиент на Прокуратурата?!Тиквата в ЗАТВОРА!

413

ShaMana

преди 13 години

Свободата или салама, казват в известна българска реклама. Е народа избра салама.

412

Анонимен

преди 13 години

А знае те ли че "През март пускат магистрала "Люлин" в посока Перник-София"?а казаха 10 януари - пробно (?!)(94% готови от 15км 'магистрала' за 180млн)ето така се печели доверие!

411

Наско до Shamana

преди 13 години

Прав си братле и аз се ядосвам,че елементарни неща не могат да се проумеят,а само се повтарят насадени идеи:( Колкото и да съм оптимист не мога да не се натъжа от повсеместната тъпотия.Изтъкват се магистрали,тунели и т.н.,а не се осъзнава,че правови устои,лична свобода,ценности(колкото и изтънели да са) се зачеркват просто ей така...

410

====

преди 13 години

в момента говори Беерия,вижте го добре защото той управлява държавата и ще си патим яко от неговите манипулации .За неразбралите Цв.Цветанов

409

ShaMana

преди 13 години

Проблема е, че нямаме избор .... всички предпочитат да се маскарят един друг вместо да работят за доброто на държавата.

408

Gaga

преди 13 години

Съгласен съм със шамана

407

ShaMana

преди 13 години

Или пък Гоце. Какво точно е направил "Гоце" против държавата, но конкретно моля. Подкрепени факти. Бил е служител в ДС .... и какво е направил ме интересува да ми кажете. Къде са му милионите на президента, къде са му фирмите, или вече никой не помни предишния П. Стоянов, който уреди жена си братовчеди, деца ако ще баби. Имат фирми и недвижими имоти за милиони заради поста му, но това е факт а не мит. НЕ подкряпям никой, просто ми писна от невежество.