569

p.s.

преди 13 години

ЗАПИСИТЕ НЕ СА МАНИПУЛИРАНИ!!!!!!!

568

pele

преди 13 години

на мене изобщо не ми пука за тия записи.

567

Анонимен

преди 13 години

Които искат (гледам такива из форума) полуграмотни комуняшки мутри да ги управляват, да си ги вземат и да се заселят на някой пуст далечен остров! Там да ги изберат за пожизнени диктатори и да се кефят на подобно управление. Аз не искам моята работа и моите данъци да отиват за издръжка на мутро-милиционерска диктатура в България!!! И много други хора са като мен. Пак казвам: които им харесва да ги газят подобни управляващи, да се изнесат заедно с тях и да се кефят мазохистично на "успехите" им!

566

Оставка!

преди 13 години

Изобщо не ме интересува какво казва министерството на Цецо.За мен Борисов се изложи,като кифладжия и ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ!!!Язък,че се излъгахме да си мислим,че ББ е по-различен ,а се оказа,че си е останал червен кадър завинаги...

565

за 677

преди 13 години

Защото целта не е истината, а манипулацията.........ама ченгетата нищо ново не научиха за 20 години, дано ние сме поумнели да не ни лъжат като дяца

564

ПИТАЩ

преди 13 години

В един от разговорите Бойко казва"аз не съм като ПРЕЗИДЕНТА да не си държа на думите.После заявява"ПЪРВАНОВ МИ СЕ ОБАДИ" и тн. ПИТА СЕ къде е ПЪРВАТА ЧАСТ от разговора между"ГОЦЕ" и Бойко.ДАЛИ Е ИЗТРИТА или пък скрита ,или МАГНИТОФОНЪТ(разбирай ЗАПИСЪТ) Е ВКЛЮЧЕН СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА РАЗГОВОРА.И в двата случая "ГОЦЕ" Е В ИГРАТА.И ЗАЩО по дяволите в-к"***" побликува нещо без да го провери за достоверност( включително и на електронен анализ) АМИ СЕ СЕЩАТ СЕГАПоне да се учат от УИКИЛИИКС

563

Поборник

преди 13 години

Това беше ясно.............ама *** и за флашка се лови, като се дави.......амин, на никого няма да липсват

562

Пипи

преди 13 години

То ако пратите за експертиза бившия заместник шеф на митниците, който си призна за разговорите и него ще го изкарате манипулиран и фалшив. Голям майтап.

561

човек

преди 13 години

манипулирани записи означава ли , че не е истина казаното в тях . странджев каза че разговора му с танов е 1 към 1 , а другите ?

560

11 до 672

преди 13 години

Виж сега, мнението ми почива върху личен опит - години в Англия. Върнах се, защото майка ми остана сама и с цялата си сериозност ти казвам, че през последните 15 години се чувствам като попаднал в кладенец, до който не достига светлина; драпаш нагоре, но пак и пак се свличаш долу. Икономически проблеми нямам, нямах и там, но усещането за неудовлетворение не е до липсата на пари. Ще цитирам 4-тодишно дете в трамвая вчера "Мамо, защо всичко е счупено?" Бездушието е тук и сега.

559

Анонимен

преди 13 години

И ти с унинието какво си мислиш, че в чужбина е много леко ли? Там пък си чужд и винаги ще си останеш, даже и да нямаш икономически проблеми - което не е изобщо гарантирано. Убеждавай си детето да се маха, щом мислиш, че му правиш добро. И за да не тръгнат сега разни умници да се пенят, да им кажа отсега - живея в чужбина отдавна, но и отдавна ми е писнало от бездушието на "цивилизованите европейци". Не че в България нещата отиват на по-добре. Но аз мисля, че ние трябва да търсим собствен път.

558

Томов

преди 13 години

Манипулация? Прощавайте но това е смешно, манипулирали фоновия шум, щя падна от смях. То и друго не се очакваше от институт подчинен на ЦЦ.

557

Анонимен

преди 13 години

Много ясно ,че са презаписи. Оригиналите са в касата на Цецо и Бойко е тотално зависим от него. Може да ги извади , когато си поиска. Той затова беше толкова щастлив в Народното събрание .

556

11

преди 13 години

Напоследък ме обзема все по-дълбоко униние. Като гледам лицата на хората, и те са така. Изпитвам нещо като копнеж само ако вдигна поглед към небето над София и видя излитащ самолет. Имам 1 дете, много ще ми липсва, но усилено го убеждавам да се маха оттук. Благодаря ви, ББ и вся остальная *** за поредното прецакване. Безнадеждна история.

555

В.Бозаджи

преди 13 години

чакай приятел та те ако им дадат оригинала тогава щее издънката просто ще го унищожат

554

Анонимен

преди 13 години

Голяма манипулация - презаписали ги били. Как не ги е срам, да не предоставят оригиналните СРС-та. И една тънкост - манипулиран не значи неверен, не значи и фалшифицира, не значи и подправен. Манипулиран е примерно ако го препишеш на друг носител с други характеристики.

553

Анонимен

преди 13 години

Да заминават всичките в джаза:и Таньовци,и Бойковци,и Дянковци със Цецковци!

552

ГЕРБавия

преди 13 години

Прикриватурата и Бойко Борисов заедно ???Според прикриватурата записите Танов-Бойко Борисов били манипулирани ?????Какви експерти, по поръчка и за прикриванеЕстествено, че записите не са оригинални !!!! Че са били презаписани !!! Но те са ИСТИНСКИ !!!!! За което Бойко Борисов трябва да си ходи и да бъде съден !!!!! Все едно да кажете, че презаписи на парчета на Шакира, при това на различни формати, не са на Шакира ???? Прикриватурата бак се ОЛЯ !!! В желанието си да служи на червените мафиоти тя потъпква елементарни принципи !!!! Журналисти, НЕ се подвеждайте !!!!!! Групировката ГЕРБ е мафиотско милиционерска банда, в която бъка от ДС ченгета, трафиканти и чалгаджии !!!!!

551

да или не

преди 13 години

Май че най-манипулираните сме ние!А *** като ги гледам манипулаторите,и червени,и сини,и пембени,и направо ми призлява!

550

Пипи

преди 13 години

То ако пратите бившия заместник шеф на митниците, който си призна за разговорите и него ще го изкарате манипулират. Голям майтап.