21

Анонимен

преди 13 години

до: Анонимен:Интересно, в супермаркета сигурно се оплакваш, че не стига че трябва да плащаш каквото си натоварил в количката, но и да чакаш на опашката :))Някои път предпочитаме да гледаме всички филми - и комерсиални и независими, и арт филми на кино. Ама точно заради такива като вас, които имат пари за кръчми, но иначе дърпат от торентите, независимите филми не стигат до кината или стигат, когато в другите страни вече са излезли на двд.

20

Хасан

преди 13 години

ами кво ревеш? Ходи на опера тогава! Там ги заглушават и няма телефони няма пуканки няма нищо! Това му е най-хубавото на киното - да си купиш пуканки и бира и да гледаш качествен филм!

19

Анонимен

преди 13 години

Тази ще е по-обещаваща от предишната. Искрено се надявам и да се появи някоя нова "голяма" поредица, защото видях твърде много продължения.

18

Пешеходец

преди 13 години

Трябва да гледам "Бързи и Яростни"

17

!!!

преди 13 години

New Year's Eve 2011

16

trz

преди 13 години

на кино ходят само *** да гледат американски бълвочи и да плюскат пуканки с кола. стойностни филми се пускат много рядко. да са живи и здрави тракерите, в които можем да намерим нещо различно. напоследък гледам скандинавски и сръбски филми и съм възхитен.

15

В НА Големия екран

преди 13 години

А бе, някой от вас да е ходил В НА университет?!?

14

n.e.s.t.i.n.a.r

преди 13 години

Не ви ли втръсна от един и същ американски стил? Едно скандинавско заглавие не видях, френско кино, да не говорим от последните години за качествени продукции от Китай, Корея.... Тези само с кич ли ще ни занимават?!

13

Елена

преди 13 години

Да са живи и здрави торентите, иначе бая ще затъпеем със кино менюто.

12

kill poter

преди 13 години

a dano go ubiqt toq pup4iv hari poter 4e da se svur6va ve4e.....aman ot prostotii kato tazi hari poter hahaha

11

PrOxY

преди 13 години

Охаа Хари Потър част 2 мама мия едвам дочаквам да я гледам лошото е ,че повече няма да правят Хари Потър филми :((

10

Анонимен

преди 13 години

вълна от американски божи ... пропагандиращи чудесната америка ...няма да си дам парите на ***

9

na 20

преди 13 години

от изброените филми освен хари потър съмнявам се нещо друго да става за гледане поредните безсмислени екшъни със безстмъртни главни герои .. аман от американски бози последните 5 филма които гледах на кино се се говореше че ще са номер едно но явно рекламата е много силни нещо .

8

Тялото

преди 13 години

Пропускат двете най-чакани заглавия - Priest i Battle: Los AngelesОсобено втория е с най-големия бюджет и реклама и излиза Март месец

7

Реалист

преди 13 години

За съжаление стана модерно от холивуд да се тиражират *** безмислени продукций чийто сюжети са създадени от изключително *** *** ***.За хАмериканците е нормално да се кефят на такива филми защото са сбирщина от *** , *** , *** и ценностите им не се връзват с нашите.Но когато някой тук се прехласва по техните шитни вече вече става сложно.Тя глупоста не знае граници и е заразна ....

6

bobi

преди 13 години

Аз чакам през март - "Битката за Лас Вегас" но тук са го забравили нещо...........

5

ще има и добри

преди 13 години

Ние ли контролираме съдбата си, или невидими за нас сили ни манипулират?Това е въпросът в новия конспиративен трилър Агенти на съдбата, който се очаква на български екран на 4 март 2011 година.В него Мат Деймън играе ролята на човек, който, зърнал бъдещето, което съдбата му е отредила, осъзнава, че иска нещо съвсем друго.За да постигне това, което желае, той ще трябва да преследва по улиците на модерен Ню Йорк единствената жена, която някога е обичал.На ръба да получи място в щатския сенат, амбициозният политик Дейвид Норис (Мат Деймън) среща Елис Селас (Емили Блънт), красива танцьорка на модерен балет жена, каквато досега не е познавал.Точно когато осъзнава, че е напът да се влюби, мистериозен мъж прави всичко възможно да ги държи разделени.Дейвид разбира, че е изправен срещу самата Съдба, представена от нейните агенти, които ще направят всичко възможно да предотвратят вероятността Дейвид и Елиса да бъдат някога заедно.Изправен пред съкрушителното им превъзходство, Дейвид трябва да остави Елиса и да приеме предначертания му път... или да рискува всичко, като предизвика Съдбата, и да бъде с жената на живота си.Сценарият на Агенти на съдбата е написан от режисьора на филма Джордж Нолфи (сценарист на Бандата на Оушън и ко-сценарист на Ултиматумът на Борн).Историята е базирана на разказа The Adjustment Team от Филип К. Дик (Зов за завръщане, Специален доклад и Блейд Рънър).

4

darcas

преди 13 години

Съгласен съм с 3 - цените на билетте скочиха, а качествените филми за година са 2-3. Не си заслужава да се ходи на кино за някакви бози и режисьорски издънки. Хората дори от торентите не ги теглят тези бози. Теглят се предимно стари филми на по 10-20 дори 30 г, които си струва пак да се гледат, вместо новите тъпни.

3

dd

преди 13 години

Както винаги пращи от комерсиални ла*на, направени само за тинейджъри и слабоумни. А едно време дори и комерсиалните филми са се правили за мислещи хора... По-добре гледайте независимо кино

2

Така е

преди 13 години

Като за 12 кинта за филм съм принуден да търпя хрупащи мишоци, звънящи телефони и дузина коментатори, ще се точи от замундата. Който има възможност да ходи денем през седмицата е добре, но иначе не си заслужава.