89

Анонимен

преди 13 години

Основния проблем със свободите в България е, че не осъзнаваме това, че щом нещо е законно не означава, че трябва да го правим. За това и никой не уважава правата ни - защото си въобразяваме, че човешките свободи свършват там, където и личния ни морал. По смисъла никой не ви кара да спите с брат си или сестра си, само защото е позволено. Никой няма да ви кара да станете лесбийки, само защото гей браковете са позволени. Никой няма да ви кара да пушите трева само защото е законно. Капиш?

88

fi

преди 13 години

Аз често си мечтая да налазя сестра си, остава да я навия:)

87

Ей

преди 13 години

Въпрос към християните - ако първото поколение хора са Адам и ***, как са се появили второто и третото поколение.

86

Анонимен

преди 13 години

Кръвосмешението не е престъпление? А глупостта престъпление ли е????

85

Конфуций

преди 13 години

Вече се вика "Тоз си ,но законно."

84

aha,

преди 13 години

He go umuvaite !!Zakonite na Staria Zavet davat tochen otgovor i na tozi vapros. Povqrvaite ako se spazvashe ot vsichki nqmashe da ima tolkova maloumnici na tozi svqt. Edinstvenoto neshto koeto bih vzela ot evreite tova e samo tqhnata "TORA" razbira se bez samite evrei.

83

дерикотев

преди 13 години

тези психари затова са толкова болни и грозни

82

Анонимен

преди 13 години

Бързо да видим колко *** са емигрирали в Швейцария! На бас, че въпросът е повдигнат заради тях. Защото на швейцарците им е писнало да хранят *** в затвора, защото най-редовно *** всичките си роднини от женски пол. Както знаем при *** в това отношение проблем няма. На него му дай нещо от женски пол и е готов, пък дали е сестра му, майка му, дъщеря му...

81

Алф

преди 13 години

То че има такива хора - сигурно има. Че ако случайно има поколение, може и да не е изродено също е възможно.Че старите християнски догми вече са безполезни също е вярно. Всеки има право на личен живот, така е. Но в случая ми се струва, че по-нормално изглежда секс с магаре или овца, отколкото с роднини!

80

Анонимен

преди 13 години

Трябваше да ги пазиш по-добре...

79

Бонго

преди 13 години

Все пак като казвате "против природата" какво може да се каже за овцете. Не се ли случва мъжко агне след като порасте да "качва" майка си-овца? Мисля че се случва.

78

anonim

преди 13 години

ey hora nakade varvi sveta......upadak na ob6testvoto e tova e.

77

ot UK

преди 13 години

Швейцарците понеже са признали толкова лоши неща за това са толкова изпаднали. На дъното на Европа са просто. Но виж българите, какви са умни, честни, организирани, традиционалисти, моралисти - цвета на Европа. България - държава за пример.... Горко на народ, който е сляп да види своята трагедия.

76

Honorik

преди 13 години

Категорично съм против кръвосмешението от какъвто и да е род.Няма значение дали е по-любов,или не.Обичта към някой близък,дори бил той братовчед,или братовчедка трябва да си остане роднинска,а не любов между мъж и жена.Също така не е особено редно/макар това да не е вече кръвосмешение/мъж да спи с 2 сестри,или жена с двама братя,както и роднини да имат обща жена,или любовница.Това е разврат и беззаконие.

75

Скалата

преди 13 години

тогава ще загубим вицове като онзи ---дето брат и сестра и тя казва "бате по добър си от тате "-----"а да тя и мама така каза"

74

Анонимен

преди 13 години

тия да не става мисулманска държавица ХА ХА ХА

73

историята

преди 13 години

Може да изглежда ненормално, но нищо ново под старото слънце. Прочети малко за древната, а и не толкова стара история. Монархическите бракове са пълни с подобни истории.

72

Анонимен

преди 13 години

Кръвосмешението води до увреждания на поколението 100%. И ако не задължително на първото поколение, то на следващите.Питайте на село хората как заплождат козите и кравите си - като елементарен пример.А за моралната страна да не говорим, майка-син, баща-дъщеря, брат-сестра; мисля, че има милиони възможности за секс с дуги хора.

71

Анонимен

преди 13 години

Голяма работа, то може да не е секс в пълния смисъл на думата.Една ***, чудо големо...

70

Анонимен

преди 13 години

16,Тези, които са го правили едва ли ще тръгнат да споделят тук.Но ги има, убеден съм.Както съм и убеден, че си умират с тази тайна.При изобилието и лесната достъпност на контрацептивите днес, как мислите?Аз мисля, че поне в 1-но на сто семейства го има.Но е много добре пазена и прикривана тайна.