116

ROSI

преди 13 години

dano ne ni priemat v hengen ,4e ako ni priemat dupi da ni e qko ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

115

nl

преди 13 години

hhhheeeeeiiiiiiii bay gano ti izlizal lisi vav evropa vizdal lisi mymun ganio

114

bay ganyo

преди 13 години

Bulgariya ne igrae po svirkata , na korumpiranite evropeyski institucii i razni komisar4eta!! Bulgariya otdavna e v Evropa, te psevdoevropeycite da se lekuvat v psihiatriite!! tehnite glavi ne sa za SCHengen!!

113

Наско

преди 13 години

basi много си *** баси!Какви ги мислиш бе човече? Научи си езика първо,а после мисли за всичко друго. А относно Борисов-хората му вярват защото са ПРОСТИ! Харесва им лаик логиката,опростяването до първично ниво на сложните проблеми, елементарния подход към всичко...На тях им харесва човек на тяхното ниво да ги управлява и да ''ги оправи''.Само че освен изключително *** и некомпетентен,той е и самоуверен-страхотна комбинация!Както е хранил прасетата едно време,така ''храни'' и нас сега!

112

лъжци

преди 13 години

че те и децата знаят това.....навсякъде корупция,далавери,кражби.Но и не рябва да бъдем и в ЕС,нищо не се разбрали че сме там ..освен ше можем да патуваме.

111

basi

преди 13 години

Та България -сега колония не беще готова и за ЕС ама Големия брат кат каже щъ стане - няма никакво значение кой е готов и там са едни баламурници - ако не са такива нямаше място България в ЕС - той е едно блато ....жалко за големите надежди на българския народ ,който смяташе че ЕС ШЕ НИ ОПРАВИ А ТО СТАНА ОБРАТНОТО ХЕПТЕН НИ ОПРАВИХА АМА КРАДЛИВИТЕ ДООПРАВИХА С ЕВРОФОНДОВЕТЕ - еврофодовете за крадльовците да станат още по богати и по крадливи - НЕЕЕ - ПРОСТО ЕС ТРЯБВА ЧАС ПО СКОРО ДА СЕ РАЗТУРИ

110

харко

преди 13 години

Няма и да е готова щото сас обвинения кой е виновен не става,трябва да се ба4ка,най лесно е да се говори,това всеки го може в България най добре

109

KALT

преди 13 години

Френска бойна фрегата, го разбирам като Правец 16 в шатрата на шамана. Толкова бой никой не е ял на море колкото изобретателите на френската любов.

108

дзвер

преди 13 години

За всичко е виновен Станишев!!!Той даже сам е изпочупил керемидите."Ах този лош,лош Станишев".За ракетата БОКО-1 космоса е изкривен от "Станишева дупка"

107

Анонимен

преди 13 години

Това е много добре. Влезем ли в Шенген, много митничари излизат на улицата и далаверата отива по дяволите. За какво ни е Шенген, който иска пътува и сега Далаверата е почти нулева. Някой мисли ли там горе с горната си глава? Трябва ни ембарго и повече граници, тогава ще се оправим. Трябва ни офшорна зона и всички парички от нарко, оръжие и проституция в нашите банки. Вижте Швейцария! Тя дори и армия си няма и никой не я закача... Правилно мислят в Европата...

106

Анонимен

преди 13 години

...страната ни е готова да прилага шенгенските норми.А бе джурналя, вижте кво сте написали...

105

Пурко

преди 13 години

Да не забравяме че тази същата граница беше и външна на Вършавския Договор и СИВ, и сега е момента както са се заиграли с досиетата на ДС да вземат Господа Герб да извадят всички архиви на заловени и убити диверсанти , дребен и едър рогат *** и дивеч от тази \" РАЗГРАДЕНА ПЛЕВНЯ\" и да го натовариме на френските бойни фрегати и да си ходят по живо по зраво.Ние Българите и това ще платим и всички глупости за последните 20 години.Само да не си помислят че сме третия свят и ще чакаме като етиопски бежанци за милост.

104

Анонимен

преди 13 години

Е като до 20 години си ходил в *** на двора и си хранил зайците, как да забележиш, че покрива тече и има дупки по пътя и е мръсно

103

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Доклад на ЕС: България не е готова за Шенген"При положителен доклад, заслугата за приемането ни "У ШЕНГЕНЯ" щеше да е на вожда-слънце "Гражданина свинар Ивайло от селУ Банкя"Сега заради миризливите *** и течащите козирки и покриви по границите ни "Виновен е Станишев"...абе има ли още балами да се хващат на изтъркания от употреба лаф???

102

103

преди 13 години

Абе братче ти май си забравил, че Сърбия до преди няколко години беше във война и всичко беше помляно от братята хамериканци, а тук война не е имало от 65 г. ама пейзажа е същия :)

101

Анонимен

преди 13 години

Я Сергейчо да хваща клещите и да върже жиците,да смени и керемидите,че той е виновен дето ни не пускат У Шенгеня.

100

Анонимен

преди 13 години

На специално свикана за целта съвместна пресконференция на 3 октомври 2010 г. с "Институт Отворено общество - София", Цветан Цветанов в качеството си на вътрешен министър "при получаването на междинния доклад на институт Отворено общество" с резултатите от гражданското наблюдение върху подготовката на България за присъединяване към Шенгенското пространство" заявява, че:... е съвсем реалистично да се смята, че това ще стане в предварително определеният срок - 31 март 2011 година.

99

...

преди 13 години

канал 3?

98

KALT

преди 13 години

До 107, Крадеш никче приятел?

97

Анонимен

преди 13 години

Кофти работа, хората от ЕС се оказа че имат проблем с вЕрването и омайването от простоду6ният чар на Помпиера е неговата команда....Хората вярват на очите си и другите си сетива. Които им казват че не е добре да поверят опазването на вън6ните си граници на такива безхаберници...Точка. Това са фактите, колкото и да се пенявят апологетите.