91

Чоки

преди 13 години

И аз бих си 'зел една охранка, ама не мож го изхрани туй чудо! :))

90

ринго

преди 13 години

ченгетата от ДС си завъртяха охранителен бизнес .Хем нищо не вършат хем парички им падат.Пълно е с празни тикви готови да работят нищо.60 хиляди униформени още толкова охранители в частните фирми и пак престъпност на всеки метър.Улава държава.

89

22

преди 13 години

Надминахме и италианците.България има наи-много мафиоти на глава от населението. Ето затова в България нищо не се променя към по-добро.Страната е разделена на зони на влияние от мафиотските структури, които изсмукват жизнените й сокове. Например от В. Търново до морето триглавия октопод, наречен *** владее всичко и всички. Житницата на България е в тяхни ръце, а и не само тя! За останалите части може да ме допълните. Но това никой не го коментира, защо ли?

88

Анонимен

преди 13 години

А колко телевизии имаме на глава матреал.

87

към 88

преди 13 години

само материал за пречиствателните станции :)

86

торбалан

преди 13 години

и сега какво , какъв е вътрешния брутен продукт от политици,полицаи,охранители,*** и кучета ? само питам ......

85

?

преди 13 години

"56 486 охранители вардят в България"-KOGO i KAKVO вардят-tova e ?

84

Герги

преди 13 години

Това е много зле за икномиката ни. Това е най-непроизводителта работа. Те не произвеждат а изсмукват ресурси от държавата.

83

Анонимен

преди 13 години

те повече от армията и колкото полицията ?! найстина нЕма такава държава ...

82

ПЕНЕ

преди 13 години

А единият охранител , даже е станал Министър председател ! Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ! ! !

81

Мимоза

преди 13 години

Реклама на Р България: На всяка крачка разкопки и кал, разрушени и разграбени сгради и съоръжения, мизерия навсякъде около нас, но...всичко това ДОБРЕ ОХРАНЯВАНО!

80

Анонимен

преди 13 години

nai mnogo kriminalni dalaveri naj mnogo ohraniteli

79

Иван

преди 13 години

Защо се учудвате.Охранителите в България се организираха и ни натресоха за премиер техен човек.И внимавайте с коментарите. Биг -Брадър (ББ - дори на инициали са го подбрали) ни гледа, слуша и пошляпва, като не слушкаме. "Много демокрация" има в България.

78

аз

преди 13 години

Ами тогава да оставим територията Република България в ръцете на частни охранители и да закрием родната полиция която трябва да ни пази.За какво са ни е 60000 броя полицаи да ги храним и тях.Даваите всичко на частно ха-ха-ха

77

кл

преди 13 години

айдеееее пак *** виновни,на кривата ракета космоса и пречи

76

Танко

преди 13 години

Мутрите пазят своя бизнес и този на мутрите с "бели якички". Изобщо не се занимават с улична престъпность и т.н., а в частните фирми се използват и за да сплашват и държат под контрол бачкаторите от провинцията...в Европа е същото, то това са си задачите на частния охранител, той не е ангажиран с общественния ред.. но тяхната численност в БГ е повече от тази на полицията, че и на армията, а и парите са при тях. Кой държи реалната власт в страната-мутрите. ТОва е само индикатор..

75

Анонимен

преди 13 години

Нормално е държавата с най-много *** на човек ;) от населението да има и най-много охранители. Всяко складче се охранява от някой пенсионер, че иначе...

74

Анонимен

преди 13 години

Ако се уточни кой охранител е мутра, кой - пенсионер и кой - жена в мол или хипермаркет, ще стане доста по-интересно. Дали охраняваш мафиоз или склад изобщо не може да се подвежда под един знаменател. А бившите колко са? Само София нарасна с около 200 хил. души имали някого нещо общо с охраната /със семействата им стават поне половин милион/ - като се почне от УБО през 70-те и се стигне до физкултурното нашествие започнало през 90-те, което продължава.

73

Анонимен

преди 13 години

Един охранител на 510 човека във Франция срещу 1 охранител на 134 човека в БГ. Причината е че от нашите момци не става че за зеле и за това стават охранители. Това е положението. За съжаление е така... ако не станах т охранители чеповете за зеле стават полицаи.

72

Наблюдател

преди 13 години

Вардят на големите крадци имотите.А иначе на глава от населението като имаме най-много ***,трябва да имаме най-много охранители!!!!