43

koko

преди 13 години

E i?tozi komentar pokazva nivoto ti na intelekt ANONOMNIIIIIIIIIIIIIIIII

42

Анонимен

преди 13 години

Културната столица на България!?!?!?!?!

41

Да !

преди 13 години

И като излезне от болницата , да си знае , че следващия път като говори или прави нещо го очакват последствията ! Продължавайте да злобеете по форумите - мишки сте и такива ще си останете ! АРЕ СМЪРТ !

40

Да !

преди 13 години

Съгласен съм с тебе , после защо по улиците има побоища и тем подобни .... Ами много ясно , че ще има при наличието на ето такива хора , които само гледат как да ти се заядът и да се опитат да те направят на 2 стотинки ! К'во ви е виновен човека , пък и оня къде е искал да го ограби , какво си мисли , че ще стане милионер като ограби таксиметров шофьор ? НЕ НЕ НЕ ! За такива глистчета и боклучета трябва много бой , ама в болница да влезне , 2-3 седмици да седи , после да не може да ходи !

39

хаха

преди 13 години

а ти си *** !

38

BG

преди 13 години

Таксиджиите са ***. На по-ниско ниво от тях са само ***.

37

Анонимен

преди 13 години

boi za tazi lajliva ***

36

666

преди 13 години

BAKSISA E VINOVEN !

35

Жгмъц

преди 13 години

Че то ше артисат ли добри новини???

34

галактика

преди 13 години

Ако медиите обявят бойкот на лошите новини може би ще останем в изолация

33

anonimen

преди 13 години

nai veroqtno taksidjiqta e iskal da ograbi klienta

32

Чайника

преди 13 години

До 11: Просто почвам да ви съжалявам колко сте ограничени! Нападте човек който е излязъл да си изкара парите с труд! Пич дали си достатъчно ограничен не знам ама дори и да изкарват по 30лв на смяна имат оборотни около20лв за арендата 30лв и за гориво 20лв което реалнно няма значение колко е имал защото тук и за 5 лв могат да те убият! Злобейте!

31

За имидж се воюва!

преди 13 години

Преди малко апелирах за съчувствие към таксиджиите в постинг 30.Чак след това прочетох в сайта на "Вести" подробности за другия инцидент - в София. Това ме накара да се замисля.Веднага след инцидента са се събрали 100-ина таксита,готови да протестират в подкрепа на колегата си.Сега,като се разбра,че той е виновен,че е хулиган,че е криминално проявен, дали таксиджии ще се съберат пред офиса на неговата фирма-работодател, за да протестират,че е бил нает човек,който разваля имиджа на професията им?

30

Анонимен

преди 13 години

egati naroda sme taka se nahvarlia me na niakoi bez da znaem istinata i zloradstva me nema takava nazia taksidziite pone sa zadruzni sa smetka na vsigki nas kadeto samo v kati kasti na masata sa zadruzni i iska me na drugite da im e zle e taka poneze mrazim vsigki zastoto zaplatite sa malki i zivota e tezak da badem malko po dobri ne e nikak trudno

29

kolekcionera

преди 13 години

SI EIBALO DARJAVATA GLAD MIZERIA STUD LELE KAKO DO KADE NI DOKARAHA

28

Нужно е и съчувствие

преди 13 години

Таксиджиите са в известна степен оставени на милостта на Бога.Трябва да има известно съчувствие и към тях. Повечето от тях може да са всякакви - някои слагат "помпи", та да надуват сметката, други не поддържат колите си в идеален вид, трети не са любезни, четвърти сътрудничи на наркопласьори или на телефонни мошеници, или пък пристига в голям град и става таксиджия,преди да е опознал добре града и не е наясно къде искаш да те закара.Но повечето са беззащитни, ако ги нападне психопат или бандит.

27

Анонимен

преди 13 години

Дано на тебе да се случи за да разбереш

26

Хайдрих

преди 13 години

На баня, ама онази с Циклон - В :)

25

Съдия Дред

преди 13 години

Лекар от МВР болница( и жена му медицински работник пак оттам) от едната страна и КРИМИНАЛЕН ЕЛЕМЕНТ със 128!?!?! наказателни точки, незаконна дейност, 62 Акта за нарушения, криминално проявен и побойник.Решение: Лекарят се награждава с 10 000 лв. а *** заминава за 20 години в Белене! Той сам се е поставил извън закона, неспазвайки го МНОГОКРАТНО!!! Закона не го пази!!! 20 г. КАТОРГА за това НЕДОРАЗУМЕНИЕ

24

Анонимен

преди 13 години

Явно това е била нощта на таксиджиите...