82

Анонимен

преди 13 години

Само мъчи животното тоя индианец.

81

Анонимен

преди 13 години

това е изобретение на БАН! най-великото им постижение за последните 50 години! браво - дайте им сега заплатки, щом за 50 години изобретиха кон с шейна.

80

Анонимен

преди 13 години

Супер! Браво!Когато нещо е 1.Просто2.Ефективно (независимо че е демоде)3.Лесно направимо4.Пести време и трудЗаслужава похвала!(а дори е и екологично, не замърсява природата и ползва възобновяеми източници на енергия :))

79

читател

преди 13 години

Нагледна илюстрациярезултата от управлението на царисти, комунисти и гербери...

78

Анонимен

преди 13 години

Всички българи да видят нагледно, че вместо да вървим напред ние отидохме векове назад. След някоя година ще се напълнят и пещерите с непрекъснатото нарастване на данъците и налозите.

77

Анонимен

преди 13 години

каква нация техническа бе.това е бедна нация.така са снегопочиствали прабългарите.

76

Анонимен

преди 13 години

kato sloja dve masi vednaga tirchat da mi iskat pari ili da me globyavatobshtinskite plihove,bezpolezna nenujna byurokratsiyaaz kato im plashtam zaplatite s moite danitsi i globi redno da poluchavam ot obshtinataama kato ste mazohisti i machkani ot komunyagite tseli 50 godini kak da se otirvesh ot kompleksite na pocheten i sivesten grajdanin

75

Genata

преди 13 години

Те са общинска собственост но ние трябва да ги чистим, гадно а? да имаш отговорност за нещо което не е твое...

74

хахаха

преди 13 години

ЕКО 4. В германия нямат по екологично чист снегорин. А ревът за екология. Ще има да наваксват, само да устискаме колкото се може повече време ЕС да не се присъедиява към нас

73

:)

преди 13 години

interesno kakvo ste stane ako konq se podplashi ili yadosa neshto i hvurli edik ku4 nazad!

72

краен

преди 13 години

към30Развехрил си фантазията си.Това ми напомня за съчинение по картинка.

71

shrek

преди 13 години

Мръсен комунистическе и герберки сайт. Повече няма да пиша тук. Тихомълком ми изтриха поста в който се ожапих, че ЧЕЗ си пишат квото искат и при свалените ми бушони и ме противопоставят с извадени от контекта постове да се оправям сам с *** тук. *** и гадните ***.

70

Анонимен

преди 13 години

Много е "перфектно". Направи си сметка къде се върнахте :). Ти сам го каза в кои години го е имало това чудо на техниката.

69

gre

преди 13 години

Нищо ново.Имало го емасово преди навлизането на машините през 50 години.Използувани са снегорини с волска тяга меду селата и околийските центрове в северна България.При задръстените с коли улици едно направо пефектно решение.хубаво е,че го популяризирате.Малките общини могат да го направят масова практика.

68

Анонимен

преди 13 години

Може и да има останки от заводи, но няма най-важната съставка от системата - ЧОВЕШКИ ФАКТОР...Или иначе казано - капацитет...Няма как да накараш мързеливи *** да учат, мислят, разсъждават...Те просто знаят всичко..а и така им е по добре..Поне те така си мислят.

67

shrek

преди 13 години

Естествено, че *** са виновни и за всичките тия железарии дето ненужно произвеждахме от тях оръжия,. Естествено, че *** са виновни да ни изпапат резервите и пенсиите. Естествено, че те разграбиха държавата и накараха старците да бъркат в кофите. Естествено, че *** като Р.Овч. се ширят в палати. Бонус - Кремиковци, Чернобил и хвостохранилища за тежки метали - фрий оф чардж!

66

Анонимен

преди 13 години

По-*** клип не съм гледал, никаква функционалност на този снегорин!Бедна била нацията хахахаха вие как мислите си чистят французите малките улички в някое провинциално село с убийствена емиграция, вземат греблата и на ръка не впрягат коне!Ама ние така сме свикнали бе, все ама все да се оплакваме, абсолютно всичко, което ни заобикаля да се свърза с това, че сме бедни и че политиците ни крадът, а ние в същото време сме гений!

65

:)

преди 13 години

Един къч,ако случайно се стресне от нещо т'ва конче и е до там :)

64

Е, и?)

преди 13 години

Всички тук се тръшкат, тонът е иронично - тъжен, само дето "коньоринът" върши работа)) Обективно погледнато - едва ли кметът на Враца има толкова пари,(независимо по какви причини) че да успее да изчисти всички улици на града. И кво правим - да мрем ли?Не, намираш начин и свършваш работата. Но у нас е все така - половината хора са тръшкат от мъка, останалите гледат на това иронично - тъжно, докато "будалите" вземат, та свършат работата...

63

ANTİOB6T&am

преди 13 години

тратоарите са общинска собственост,те трябва да ги чистятсигурно някой общинар е прибрал парите и е пуснал сина си с коня да отчете дейност