479

Анонимен

преди 13 години

писна ни вече от флашки патрашки и трактори

478

Анонимен

преди 13 години

Правителството на ГЕРБ по-скоро да изкара списъка на кредитните милионери!!! Заради този списък е всичката шумотевица.

477

ivan

преди 13 години

sas gerb napred... partizanite toia pat niama da yspeiat

476

anonimen

преди 13 години

ami toi BOIKO kato neiska da razbere 4e gerberi nema wsi4ki sa komunisti taka 6e e

475

uladislau

преди 13 години

Ей побеляха му и на Бойко косите вече от тия магарии...

474

Червената помия

преди 13 години

Само "Да Живее Костов!" остана да извикаш тук ...Прочете ли интервюто на Желев в "Телеграф"?1997 година, 10 януари, когато Костов насъскваше хората да влязат в парламента?Знаеш ли кое ме изуми?Още със започването на хипер инфлацията БСП са водели разговори със Желев за спешно въвеждане ва валутен борд, на което Костов отговаря-"Никакъв валутен борд няма да им разрешаваме да въведат, така най -лесно ще вцземем властта, като съсипем правителството!" Редултат-3000 лева-долар. В-к "Телеграф",10.01

473

БГ

преди 13 години

ХА СЕГА !!! ДРЪЖ СЕ БОРИСОВ !!! ТВОИТЕ ТЕ ГАЗЯТ !!! И МАЙ ТЕ ПРЕГАЗИХА !!! ОБЯСНИ НА "ВЕРВАЩИТЕ" КАКВО СТАВА !!! КАКЪВ Е ТОЗИ МАТЕРИАЛ ???НО И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ МАЙ ВЕЧЕ НЕ "ВЕРВАТ" !!! ЗОЛУМИТЕ СТАНАХА МНОГО !!! ПЪК И ГЛАДНИЯТ НЕ "ВЕРВА" НА СИТИТЕ И "КОМПЕТЕНТНИТЕ" !!! И ПАК СМЕТКАТА ЩЕ БЪДЕ ПЛАТЕНА ОТ "ВЕРВАЩИТЕ" !!! ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ??? СТИГА ИЗДЪНКИ И ПРАВЕНЕ НА НИЩО !!!!!!!!!!!!

472

Т.Въртинков

преди 13 години

ЕЕЕЕЕ, питам се дали и сега някой ще се опита да си измие ръцете с г-н Алексей Петров. Дали и сега той ще бъде виновен за "миналогодишния сняг" или "за липсата на вода на слънцето". Питам се също така коя/кой е главата на този ОКТОПОД. И дали все пак когато говорим нещо не трябва да се замисляме и какво искаме да кажем. По този въпрос може да се пише много, но просто както казва един велик политик:"Кучетата си лаят ,а кервана си върви". И от тази трънка нищо няма да излезе.

471

111

преди 13 години

Не гледай на там изгрява от тук.

470

Анонимен

преди 13 години

Министри са разработвани, а някои депутати първи мандат са финансирани от фирми, които очакват да им се върне услугата. та това го имаше при Беров Костов и Царо

469

Анонимен

преди 13 години

Трябва да учредим всенародно движение за поставяне на кандидатурата на Цеца Винетката за президент.Тя си продаде банката и сега е най чистия човек от народа.Борисов също не е снемал доверието си от нея което има съществено значение.

468

Анонимен

преди 13 години

Браво Борисов, много добра работа, ГЕРБ още 2 мандата го чакат

467

Надежда

преди 13 години

боята все е нова. Като бездушни есенни листа дето фъркат където ги запрати вятъра, То даже пеперудите имат избирателност, ама тези НТЦ. ама що питам... проста съм щом немога сама да си отговоря! ами що не пуснах коментара подписан АНОНИМНА... ами щото съм проста

466

Надежда

преди 13 години

БЪЛГАРИ, знам че съм мн проста, ама искам да попитам нещо(щот съм проста) тези от вас дето викат смърт на червените и браво на герберите или обратното, не си ли задават въпроса : тия сините, жълтите,неопредвлените, от де са тръгнали? ми сички от червеното. По време на краткото турско ПРИСЪСТВИЕ(500 год.)нашите деди са били посичани и, изтребвани и насилвани. Е ама не са си сменили вярата(щото още има Българи) па тия смишници за 21 години по 5 пъти се вапцаха, като на велик ден яйцата- ама се с н

465

George

преди 13 години

До # 473: Г-н Дацов е забравил да включи в експозето си и др.К.Нинова! И тя като него беше зам.министър, и тя надроби попа рата, та я сърбаха заедно с мин.Овчаров и после май им заседна в устата, та се наложи да си починат известно време извън МС. Тези от Тройната коалиция крадяха по министерства всяко министерство си имаше министър от определената партия, който крадеше само за нея и не се подчиняваше на Станишев. Станишев пък си беше фигурант. Това Емел Етем, Гагаузов,Нихат Кабил, Масларова, Н.Цонев си вземаха комисионите и където можеха, допълнително се облажваха с приятелски фирми. А сега са ангел чета,че и дават акъл за другите. Ама тези от Тройната коалиция сега умно работят : първо президентът даде словесен залп като Аврора по Зимния дворец, сетне Станишев се включи като далекобойна артилерия, после Р.Петков, Оня с железниците - не му знам името, ама е мощен ка то Съветския съюз. Идва ред на Синята коалиция - М.Димитров; Нейнска се обади от Брюксел, Софиянски. С.Диков с Патрашкова и Дачков са с тежките картечници, и накрая - зам.министрите. Царят и той дойде и си чака реда. Умна и подготвена работа! Само че Доган и той чака и пак ще ги прекара.

464

Анонимен

преди 13 години

Форумци Вие си го избрахте бОко /надробихте тази попара Вие трябва да си я изсърбате/.Много бързо забравяте каква бюлетина сте пуснали!Ь иначе се забелязва прогрес в мисленето Ви,дано и в действията Ви да има прогрес!

463

Ноу Комент

преди 13 години

Има си прокуратура и там ще си каже всичко. Не е нужно да бъде като некадърниците Седянков и ЦвъкЦвък.

462

номер 1

преди 13 години

Не сели замисляте защо този Тони странжев, не изнася конкретни данни, а пак само недомлъвки и клюки. Ако знае истината да излезе и да я каже на висок глас с имена и факти иначе много започва да ми прилича на един доказан вече *** Р.Петков.

461

Анонимен

преди 13 години

ББ като не спи вечер, той подслушва чуждите кревати и о нанира.

460

Мъжете плачат

преди 13 години

Ами тогава жените да поемат управлението в ръцете си. Кристалина да се заеме с бедственото положение и мизерстващите у дома си!