130

читател

преди 13 години

Само да ви напомня, че наскоро при Карбовски даваха за един мъж, който е прегазил няколко патки и е осъден на 2 години пробация. Заблудство с жена - 3 години пробация. Нямам думи да го коментирам.

129

Анонимен

преди 13 години

"През 2007 г. той нападнал жената и блудствал с нея. За това бил осъден на пробация." Някой може ли да обясни как за блудство се дава пробация? Това вече и за България е абсурд!!!

128

Пища Хуфнагел

преди 13 години

Боже опази родината....Полицаите ни хуманисти,съдиите ни опортюнисти,лекарите ни търговци,политиците ни глупави,кучетата ни кастрирани,кметовете ни корумпирани,църквата ни разпопена,улиците ни кални,а душите болни.........само търпението ни е наред,носим на бой,носим на обещания,носим на лъжи............въобще носим

127

Анонимен

преди 13 години

Е , аз съм очевидец!Полицайчето дето го гони по покрива за малко да падне и да си счупи гръбнака,но успя да го забави и да го хване после!А от хората отстрани някой вика" абе не се хаби ,съдийте ще го пуснат и пак ще налети на някоя, пък може и на дете!Жал ми е за полицайте,но подчертавам за обикноверия полицай,а не за мнооогоимотния им шеф Цецо-физкултурника

126

Георги

преди 13 години

Е , аз съм очевидец!Полицайчето дето го гони по покрива за малко да падне и да си счупи гръбнака,но успя да го забави и да го хване после!А от хората отстрани някой вика" абе не се хаби ,съдийте ще го пуснат и пак ще налети на някоя, пък може и на дете!Жал ми е за полицайте,но подчертавам за обикноверия полицай,а не за мнооогоимотния им шеф Цецо-физкултурника!

125

ЗАТВОР

преди 13 години

КАСТРАЦИЯ И ЛОБОТОМИЯ за рецидивистите!

124

Анонимен

преди 13 години

прегледах последните 2 страници коментари,как никой още не е осрал ченгетата...?:))))

123

Анонимен

преди 13 години

, ако някой беше гръмнал Сталин и Хитлер........Като изкараш пубертета , ще разбереш колко си бил наивен. Иначе добре звучи , но е детинщина.

122

topcho

преди 13 години

auuu..e tova e lubov..mnogo si ia e obichal toia iavno i e sabiral s godini kogato e bil v zatvora i kato e izliazal..napravo pri neia..

121

Анонимен

преди 13 години

сега може би ще го задължат просто да се извини. че ако му пишат втори път "пробация" може пък да се стресира човека...кръвно да вдигне...знаеш ли?

120

за 117

преди 13 години

Много си прав - с партони за 2000 кинта що *** може да се изчисти от татковината.Преди време спорех, че с 2 куршума една пушка може да се обърне хода на историята в ползата на човечеството, но ме изкараха анархист. Ставаше дума, ако някой беше гръмнал Сталин и Хитлер........ама народа е стадо уфсе, предпочита да го пратят на заколение

119

Наемник

преди 13 години

Пичове, ако някой до набие на съдията за задна ще се отърве само с условна......щом за блудстване дават пробация. Как е името на съдията, някой знае ли го ?

118

за 118

преди 13 години

Ти може да си безприсртастен, ама съдиите не са........като видят пачките и забравят за закона..............търговци са си те , кат' лекарите ни..........

117

Мен

преди 13 години

Inch Hail 117 - точно така. Ние знаем по кого да стреляме. А пък ако евентуално се стигне до съд, ще се разболеем около 150 пъти по примера на мафиотите, които ще сме убили :)Да не забравяме че и доста съдии трябва да бъдат умъртвени по "ососбено жесток за жертвата начин"

116

Мен

преди 13 години

Я кажете кой точно е съдията издал предната присъда пробация ?После кажете и кой точно ще е съдията на новото дело да *** и неговата майка да ***. Аз ще *** майка му а той ще вика "ПРОБАЦИЯ !", аз ще *** майка му а той ще вика "ПРОБАЦИЯ". ***.

115

ха ха пробатор

преди 13 години

до стената със свалени ***, да го пробваме всички, нали на пробация е бил осъден, после и съдиите, и тях да ги ПРОБВАМЕ, те и без това за друго нестават

114

Анонимен

преди 13 години

"През 2007 г. той нападнал жената и блудствал с нея. За това бил осъден на пробация."Колко безхаберен трябва да си , че за подобно престъпление да постановиш пробация ???

113

ranik56

преди 13 години

Съдията осъдил *** на пробация - да излежи присъдата му .

112

Безпристрастен

преди 13 години

Магистратите объркали.Не трябва пробация ,а кастрация на такива..

111

Inch Hail

преди 13 години

Изключително много СМЪРТ трябва да има в нашата страна и тога ЕВЕНТУАЛНО може да тръгнем нагоре! А колко малко е нужно...пресметнал съм че за около 1500-2000 лв. за патрони и 700 лв. за Калашник - могат да се постигнат удивителни резултати за които ще се пише и говори като за Златния век при Цар СИМЕОН! Ахх...Потвърждавам думите на бившия минъстър вече - *** НАРОД СМЕ!!! А колко малко е нужно....