138

Александрова

преди 13 години

Дълбок Поклон!!! Отиде си един прекрасен човек с един невероятен глас. Съболезнования към близките и.....

137

Васил Петров

преди 13 години

Лека и пръс :(

136

Cool

преди 13 години

Песните и гласът на Надка Караджова достигаха до сърцето ми и с насълзени очи слушах изпълненията й.Една истинска народна певица си отиде,но завинаги оставя богатсвото на българските народни песни,увековечени с нейния глас! Почивайте в мир,г-жо Караджова! Дълбок поклон!!!!!

135

Дани

преди 13 години

Поклон пред паметта й !

134

Културен

преди 13 години

може ли да кажеш такова нещо? нямаш ли срам, поне малко ? Жената да ти е направила нещо? като не почиташ българския фолклор, не се нуждаем от мнението ти ! Мир на праха й ! Бог да я прости !!! Велика жена, поклон !

133

КЕРАНКА

преди 13 години

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА Й! ТОВА, КОЕТО ТЯ НИ ОСТАВИ В НАСЛЕДСТВО- Е НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО И ГОРДОСТ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ,ЖИВЯЛИ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ С ТОЗИ НЕПОВТОРИМ И НЕНАДМИНАТ ТАЛАНТ!!! ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПОМНИМ И НОСИМ В СЪРЦАТА СИ!!!

132

жека

преди 13 години

поклон пред паметта на великата певица надка караджовас песните си ще остане безсмъртна във времето

131

Дълги години

преди 13 години

Дълги години слушам нейната име и от време на време я виждах на фотоси-и нищо лошо не мога да кажа...Но слушах веднъж-зваж един глас,като славей беше страхотен-после някои ми казаха че бил мъж певеца,и още по учиден останах като разбрах,че бил *** от Костинброд...Лека и пръст на народната певица

130

23

преди 13 години

Бог да прости Надка

129

Ели

преди 13 години

Надка Караджова е един голям глас и истински достоен човек, тя винаги ще живее в сърцата ни с музиката, която ни остави! Поклон пред паметта и!!!

128

Евгени

преди 13 години

Поклон пред паметта й! Неслучайно я наричаха "Славея на България"! Изключително тъжна новина! :(

127

Анонимен

преди 13 години

Само не разбрах,защо не и сложиха изкуствено сърце,докато се намери донорско,мисля че това щеше да и спаси живота,бог да я прости и мир на душата и.

126

Анонимен

преди 13 години

МИР НА ПРАХА И .ПОЧИВАЙ В МИР

125

Стуци

преди 13 години

Лека и пръст....почивай в мир,

124

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Гадно и позорно е да се възбуждаш като някой те псува ! Ходи се лекувай хейтър гаден !

123

Таня

преди 13 години

"Заблеяло мий агънце" се изпълняваше и от Надка Караджова в различен вариант. Имаше глас на младо момиче,ангелски глас. Бог да я прости.

122

Ot Germanija

преди 13 години

do 116Nie tuk imahme BNT BTV i NOVA .....kade imashe film s neinoto uchastie..moge da ima povtorenie...

121

Анонимен

преди 13 години

Не разбирам *** като теб! Радвахте се Баташов като умря и му желаеха някой да умре, когато беше болен, не разбирам и как може да кажеш за един човешки живот нещо такова. Първо човешкия живот е най уникалното нещо на този живот, той е за кратко и никой няма право да казва кой ще живее и кой ще умре, защото живота не си го дал ти или аз и второ това е велика жена, затова млък *** и да знаеш, че Бог вижда и не забравя!

120

Анонимен

преди 13 години

Останах като потресен, такава ВЕЛИКА жена! :(

119

хахахахахахаха

преди 13 години

..... ти си ти си супер..... невероятен човек много бих искал да те познавам, човек от чернотатa ще изкараш и ще го на караш да се смее... няма равен на теб :))))))