29

след 40г

преди 13 години

Банго Василии ще се казва. За в Бъдеще ще стане национален празник на страната и ще се празнува два пъти - на 01.01 и на 14.01 защото циганинското мнозинство ще гласуват това, което си пожелаят.

28

Тони

преди 13 години

Не, няма грешка :)

27

Тони

преди 13 години

Моля ви ! Има правописна грешка в заглавието на статията ! Не е допустимо.

26

Православен Българин

преди 13 години

Днес е Васильовден. Наближават Йордановден, Ивановден, Антоновден, Атанасовден, Трифоновден. Честито на всички именници и на всички православни българи, които почитат традициите и Православната вяра!

25

щурец

преди 13 години

"Веселина, Веселина,моя весела душа,полунощ отдавна мина,да се любиме пеша."Честит имен ден !!!!

24

До 22

преди 13 години

Комплексар, скрий се в мишата си дупка и не се изказай неграмотно. Папата не е никакъв наместник на земята. А светците са светци. Тях ги признава за такива Православната Църква под въздействието на Светия Дух. Те са застъпници за хората пред Бога.

23

Номер 21

преди 13 години

че те комплесарите киснат по форумите и си изливат злобата срещу другите, а в живота са по ниски от тревата

22

до 7

преди 13 години

Колкото папата е 'Божи'наместник на Земята,толкова и светците,носители на името ти,са застъпници,за тебе пред Бога.Плюс това,светците ги канонизират ХОРАТА,а не ги избира Господ.

21

Васко-българин

преди 13 години

тук както и в други сайтове има много помиярчета.....но да не си разваляме празника днес господа..НА ЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕ! ЖИВИ И ЗДРАВИ АДАШЧЕТА..И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИМ ИМЕТО!!! -:))))))))))))))))))))))))))))))))

20

Адаш

преди 13 години

Дати се връща Васо,живи и здрави всички адаши и всички готини! Късмет през новата година,до година,до амина!!!!!

19

Mozaka

преди 13 години

Еееебаси и *** коментатори има - или за *** ще ми говорят навръх Нова Година или за пияници! Толкова черногледи нещастници ли има по тая земя българска???Честит имен ден на именяците :-)

18

Phanagoria

преди 13 години

Честит Имен Ден на Васка! :-)

17

Васил

преди 13 години

Честита Нова Година, честит имен ден на адашите и на всички БЪЛГАРИ!!!

16

Веселин

преди 13 години

Честита Нова Година да сме живи да сме здрави :)) и Честит ми имен ден :P Айде отивам да си допивам от нова година и да празнувам именния си ден :))

15

до №12

преди 13 години

Какви светци ? ...90% от младежите дори не са влизали в църква !Като им заговориш за духовност, вяра и Бог ... започват да те гледат, като че ли си извънземно ....Те вярват в други "ценности" - водката, дрогата и чалгата !Това са техните светци !

14

до №12

преди 13 години

Не, просто имам преки наблюдения над хората за разлика от теб ! Ти явно живееш в някой манастир или си отшелник ...Младите още недоизтрезнели он Нова година сега ще се донапият като прасета по случай именния ден на някой Васко и така до Ивановден ... Свинска история !

13

ot nego

преди 13 години

Vesi chestit imen den!

12

до №10

преди 13 години

Ти ако възприемаш почитта към именния светец като "пиянство" и "простотия" е твой проблем. Всеки нормален човек почита светеца, чието име носи. Осен това на имен ден се ходи на църква и се пали свещ за здраве. Явно имаш много странни възприятия.

11

Анонимен

преди 13 години

Честита Нова година на всички българи у нас и по света. Нека да е плодородна, мирна и честита! Дай боже всекиму здраве и късмет! Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Наздраве!

10

до №9

преди 13 години

Какви традиции, какво православие ?!? Я попитай дали младите знаят нещо по въпроса ! Така наречените именни дни не са нищо повече от поредния повод да се продължи пиянската вакханалия от коледните и новогодишни празници ... С други думи - поредният повод за напиване !В миналото може и да са имали някакъв хубав смисъл тези именни дни, но днес той е забравен и изопачен.Докога с това пиянство и с тая простотия ?!?