52

Циганин

преди 13 години

Ще се стопите бе . Е *** няма да видите да се реди да яде .

51

ioannidis

преди 13 години

Може би си прав. 10% от социално слабите са си бедни, други 10% са калпави, а останалите 80% са м***али.

50

Анонимен

преди 13 години

80% от заминалите мият чинии, така, че ще просперираме и без тях. ------------------------ 80% от българите, останали в България, получават колкото миячите на чинии на Запад.

49

Дражко

преди 13 години

Хм.....Господ здраве да им дава!Но със съжаление мога да Ви кажа,че доста от тези хора не са социално слаби!Не се водят никъде на работа,докарват си доходи,които не декларират и "лапат"от Държавата!А колкото до това кой,къде и как си изкарва прехраната извън България-мисля че е по-достойно от това, да крадеш и да се правиш на нещастен!

48

Това е положението!

преди 13 години

80% от заминалите мият чинии, така, че ще просперираме и без тях.

47

Spark

преди 13 години

Пак добре, че толкова хиляди български синове и дъщери заминаха на Запад да си търсят хляба и да се реализират професионално и по този начин да поддържат финансово възрастните си родители, които иначе щяха да гладуват.Но лошото е това, че родителите са обречени на самотност, далеч от децата и внучетата си.Но най-лошото е това, че тези млади Българи вече няма никога да се върнат ! А как ще просперира тази държава без най-перспективните ?

46

az

преди 13 години

abe be pi4 ami ako jena mu e ispanka kak da pi6e na kirilitca.

45

Шоп

преди 13 години

Какво, не е ли така?Нали вие строяхте развития социализъм, който фалира?Нали вие викахте БКП-СЛАВА, а после БКП ви изтърси джобовете?

44

Чужденец

преди 13 години

Пиши на Кирилица,бе....,че и "балгарин" се наричаш!!!

43

Боже,боже

преди 13 години

*** дървен ШОП!Куха и пияна лейка!

42

balgarin

преди 13 години

predlagam v tozi tejak moment na kriza pravitelstvoto i deputatite ot 2011g. da iadat vseki raboten den v trapezarii,stolovi za socialno slabi.prekaleno sa seuiali i sa debeli v tezi stolovi za socialno slabi te shte imat vazmojnosta da otslabnat bez dieti.osnovnoto im meniu triabva da e 1 supa.2 vmesto hliab suhari.3 riba zelen haiver. 4 kompot ot djanki.5 mineralna voda gorna bania.6 vmesto kafe da piat chai taka shte sa po spokoini i po malko shte se karat pomejdusi. 7 hodene pesha vid fitnes

41

dd

преди 13 години

И кво след 31 март спират да се хранят бедните ли?

40

Неразбрал

преди 13 години

...не разбрах - тройката шведска ли е?

39

МУСТАФА

преди 13 години

Аз съм от София, но Евала на Славчо Атанасов. Достоен мъж, със смелост да отстоява каузите, които счита за справедливи. България има нужда от повече такива хора.

38

Анонимен

преди 13 години

безплатен обяд няма!

37

пострадал

преди 13 години

Те не са ***, българи са.

36

Нора

преди 13 години

те онези *** телефонните измамници и те са безработни социално слабисамо че имат пари много повече от васхайде и тях да ги нахраним

35

Mango

преди 13 години

До 24:"ЗНАЕТЕ ЛИ, какъв зор е да се добере някой до правото да получава тези безплатни обяди. Един на 15 - 20 едва успява. Огромен брой хора живеят в абсолютна мизерия - без прехрана, без дом, да не говорим за отопление, осветление или елементарна хигиена. Защо не пишат за 16-те пловдивчани умрели от глад и студ през декември, а пишат че социалнослабите получават тройка скара и топла супа всеки ден." Майна,не си прави ***!В статията пише само, за 3000 социално слаби граждани от Филибето!Ако отговаря на истината, това което пишеш ти, в такъв случай се касае за около 60000 социално слаби само във Филибето!Косата ми настръхва,като умножа тази цифра по 20 града в нашата татковина(мащеха).

34

Бг

преди 13 години

Когато става въпрос за безпомощни старци или за свестни хора в безизходица, не възразявам, че за сметка на нашите данъци им се осигурява нормален обяд през мразовитите и тежки зимни дни. Дори настоявам да се направи всичко възможно, за да не висят с часове на опашка.Категорично възразявам обаче да хрантутим здрави и прави млади лентяи, които не правят друго, освен чаавета. На такива - принудителен труд, да обработват земеделска земя или да отглеждат ***, за да издържат семействата си!

33

Шоп

преди 13 години

Настоящето, в което живеят пенсиите, е бъдещето, което някога са строили.Това важи за всички пенсионери по света.