81

bum bum

преди 13 години

ако не са немците,словаците са пълни мизерници...(па и тръгнали акъл да дават)

80

Гацко

преди 13 години

За Словакия, или Словения приказваш, защото са различни държави, наистина !В статията става въпрос за Словакия, която е бивша част от Чехословакия, докато Словения е бивша част от Югославия. Словаци и словенци са различни народи.Специално Словения е най-икономичести развита от бивша Югославия. Германски заплати, най-ниски цени в Европа и нулева безработица. Словенец гастербайтер няма. При словаците е малко по-различно.

79

Bratislava

преди 13 години

Nai-golemiq vrag na Balgarite i Balgarshtinata sega e komunizma .

78

стефчо

преди 13 години

Прочетете коментара на ЕВГЕНИОС ГРИГОРИС 47 за да разберете как гърците са асимилирали и промили мозъците на българите от Егейска Македония и Беломорието. Този коментиращ си е чист българин от тези области . За съжаление гърците превърнаха от тези българи в еничери мразещи всичко българско.

77

Филипопол

преди 13 години

Абсолютно си прав,приятелю!"Славянството" е руско-еврейска лъжа за подчиняване на някои от източно и централноевропейските народи,които имат известни сходства в езика си, дължащо се на тракийското влияние и по-точно на нашия тракобългарски език.Траките са стигнали в своето разселване чак до Балтийско море на север т.е.езика на поляците е изпитва осезаемо тракийско влияние т.е.българско.Днес ние Българите т.е.Траките говорим един модерен Тракийски език-аналитичен език,в отлика със "славянските"ез

76

киро

преди 13 години

СЛОВЕНСКО се изписва на латиница, ако не знаеш--за нас са си СЛОВАЦИ;))) около 30 на сто от думите са както наще;) ако не знаеш още нещо ,имаха КИРИЛ И МЕТОДИЙ НА БАНКНОТИТЕ СИ ПРЕДИ ЕВРОТО:)))))айде и като незнаеш питай -няма лошо

75

велика БЪЛГАРИЯ

преди 13 години

правси брато.А как ли щее ако се обединим ааааааа

74

Анхиало

преди 13 години

Склавосе вулгаротурки ***, да ядеш костилките на грецки маслини и за още да питаш!

73

Bratislava

преди 13 години

Slavqnin = komunist .

72

славянин

преди 13 години

Евала!Нали ги виждате гърците-само маслините им са добри и то защото са природна даденост,а не защото те са ги направили!Некадърни,некомпетентни и алчни!

71

do 70

преди 13 години

Словения и Словакия са 2 различни страни

70

Bratislava

преди 13 години

Slovacite sa nashi bratq TrakoBalgari, kakto i chehite ,polqcite , belorusite , ukraincite , slovencite , harvatite , hercegovcite , chernogorcite , bavarcite i balgarite ot makedoniq .

69

киро

преди 13 години

СЛОВЕНСКО са хора за разлика от ЧЕХИТЕ!!!браво на словаците

68

Bratislava

преди 13 години

Garcheta sa negarcheta , gastarbaicheta ot Etiopiq .

67

Доктур иксперт

преди 13 години

Чехословаците,винаги са били и ще бъдат немски роби!

66

Доктур иксперт

преди 13 години

славянска = робска

65

Bratislava

преди 13 години

Do 61 - Kakvo e tova slavqnska be nasekomo komunoidno .

64

Гошо питанката

преди 13 години

Ама вие гърци ли сте, елини ли или византийци т.е. ***???.. Защото гръцкото племе са дошли по тези земи някъде към 400 г. пр. н. е, заварвайки траки, елини, тесалийци, македонци и други, а византия е измислено понятие от историците. Името Византия въвежда руски историк през 16 или 17 век.Има много неща да ви се обясняват на вас ГРИКИТЕ, но сте още много твърдоглави и не възприемате... (:)))), но това време и ще го разберете...

63

до 62

преди 13 години

Абе аз знам и осъзнавам че нищо не знам,ама ти си тотално елементарен.

62

Анонимен

преди 13 години

Специално гърците страшно ще се радват ако ги изкарат от еврозоната.Ще си имат собствена валута с която ще могат да оперират.А сега в еврозоната са като вързани.