82

Любо

преди 13 години

Абе куха лейке такава..... как според теб ще се построят ВУЗ-ове във всеки град ? И айде стига сме се залъгвали, че провинциалистите все са ви виновни.... все едно ВИЕ "СОФИЯНЦИ" не сте хора, а някаква висша форма на живот която никога, никъде и по никакъв повод не съсдава проблеми, не се биете.....абе въобще сте света вода ненапита.... НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ОТ КЪДЕ Е - ВАЖНО Е КОЛКО Е НАБРЪЧКАНО СИВОТО МУ В ГЛАВАТА...... !!!

81

Elena

преди 13 години

KRAINO VREME E STUDENSKIA GRAD DA GO PREMAXNAT I VSICHKI PROVINZIALISTI DA SI SLEDVAT PO MESTNITE UNIVERSITETI A NE DA SAZDAVAT NAI RAZLICHNI PROBLEMI!!!

80

mikele

преди 13 години

Естествено, че не са виновни студентите в Студентски град, виновни са марсианците и Костов.

79

болярин

преди 13 години

MoDz, хайде бе ти ходил ли си някога в Студенски град за да видиш колко е ниско нивото на живеещите там. Масово са дрогирани и пияни, а момичетата се продават на мастити бизнесмени. Тук в Търново повечето от студентите са на същот ниво. Това, че има изключения като мен не означава, че масово не са такива.

78

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че в университетите не се научават кой знае колко нови неща, в сравнение с гимназията. Най-много да се надграждат. Тези неща, които се учат в повечето университети можеш да ги научиш като прочетеш няколко книги в съответната област. На практика излиза, че в университета учим неща, повечето от които никога няма да ни трябват в практиката, само и само да вземем заветната диплома, която спомага при намирането на хубава работа.

77

Анонимен

преди 13 години

Като са толкова бедни горкичките от Студентски град как имат пари за кокаин, хероин, алкохол и компаньонки? Да не говорим, че студентките пък получават добро заплащане за сексуалните си услуги към разни мутри и бизнесмени.

76

Pomorie do Burgas

преди 13 години

***! Иска ви се да имате минало като нашето, обаче вие нямате история и сте просто един индустриален град, с население, сбирано от цяла България за да работи в Нефтохим. Стои си в панелката в гето Меден рудник и гледаи олущените стени на другите панелки.

75

sofokal

преди 13 години

neznam dali ima po golemi selenduri ot mestnite

74

Гол Авода

преди 13 години

Това са били футболисти от спиртен клуб Левски.Те там играят най-силните си мачове...

73

Виж истината!

преди 13 години

Никой ли не вижда основното в тази информация?Никъде не се казва,че са се сбили студенти.Изводът е,че в Студентския град продължават да се влачат всякакви ***,за да"разпускат"и да вилнеят.Който трябва да вземе мерки,изглежда продължава да си пита ушите!Няколко поколения българи строиха това Студентско градче,за да живее там част от цвета на българската младеж -и по-точно онези от тях,които не могат да си позволят да плащат свободен наем.Те са ощетените днес, там е вертеп,за да печелят други!

72

ROMSKI

преди 13 години

до 79 Пич, напълно си прав, че много селяния е останала в нашата Столица, я виж - получил си 4 минуса до сега 18:24, сигурно, като потвърждение и аз ще получа много!

71

Зелен лимон

преди 13 години

Ей, вие с цитатите, май не сте разбрали, че сме 21 век? А се поровете в Записките да видите пише ли нещо за Студентски град, щом оттам черпите знанието си за Софийско!

70

mila

преди 13 години

ko ma interesuva ve,az nali neska si napraih 120kinta za dva 4asa,mi tuka ima dalavera,toi i moia mi vika she praim sha struvame tuka she rabotime,tuka e zlatna mina

69

mo4opo4o

преди 13 години

verni priqteli na vseki ot koito ima faida...t.nar. predateli

68

Анонимен

преди 13 години

Късно вечерта, когато бяхме слезли вече в друга една река, случайно излязоха напредя ни трима души българи, с бели полушопски дрехи, каквито не носят в Тракия. Техните плетени коси, големите им калпаци, които имаха форма на маматарки гъби, не ни обещаваха никакво добро и не вдъхваха доверие, понеже ни напомняха софийските и орханийски шопи, верни приятели на турците.

67

Записките

преди 13 години

За много неща ние ги запитвахме, но тия не бяха в състояние да ни отговорят, едно, по своята дебела простота, а друго, от шопски инат може би. На въпрос, колко часа има до Тетевен, тия подигнаха рамене и отговориха, че не знаят какво ще да каже час.- Ние сме хора кърджии, кой ти знае от такива работи - говореха тия.- С такива *** ще имаме работа оттук нататък - забележи Бенковски. - Няма вече тракийците.

66

УПРАВИТЕЛЯ

преди 13 години

Явно още селяци са останали в София по празниците щом пак са се били в Студентския, маа мю дейбиш? ! Па яки кратуни имат щом само ръцете са им пострадали, йе-е-е!

65

Helzo

преди 13 години

Чалгарска му работа.... само при тях има такива случаи

64

4 РЕВ.ОКРЪГ

преди 13 години

С ТАКИВИ *** ЩЕ ИМАМЕ РАБОТА ОТТУК НАТАТЪК КАЗА БЕНКОВСКИ,И ПРОДЪЛЖИ ЕЕЕХ НЯМА ГИ ВЕ4Е ТРАКИЙЦИТЕ.....

63

?

преди 13 години

В Тракия много отдавна не живеят траки,а тракийци-нещо бъркаш понятията. А около София са си шопи.И едните и другите са българи,спрете с заяжданията!