24

The_One

преди 13 години

Аз не бих определил ИХТИМАН като ГРАД:D:D:D:D

23

vitalius

преди 13 години

Това са долни лъжи. Аз изкарах една дванайска батълкрузери, и извънземните си плюха на петите. Сега техните лакеи замазват положението.

22

Вогон

преди 13 години

Ми разбери се с Б.Б.Той ни е платил да праим магистрала;)

21

Асгард

преди 13 години

Ше ми кацнеш на другата глава! :) Земята е включена в договора за защитените планети! Който я пипне, ше бере големи ядове!

20

hah0r

преди 13 години

Това е дефект на бъгавата Мозила!

19

Анонимен

преди 13 години

dnes.bg и вие бяхте от "разните" медии

18

kaloian

преди 13 години

vchera mi se obadiha na gsm-a da mi kazhat chee shte zakasneiat malko zashtoto sa zabravili da si slozhat antifriz i im se e spukalo kazancheto na ladata..

17

topcho

преди 13 години

defekti,gluposti..pak zamazvat neshtata..tova neshto e sinio a vsichki izvanzemni sa sini kakto vsichki nie znaem veche..

16

GOSHO

преди 13 години

САМО ДА ВНИМАВАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ДА НЕ КАЦАТ ОКОЛО ГРАД ЛЕВСКИ, ИХТИМАН ИЛИ СЛИВЕН, ЧЕ *** ЩЕ ИМ НАРЕЖАТ КОРАБИТЕ НА СКРАП И НЯМА С КАКВО ДА СИ ОТИДАТ

15

до 1

преди 13 години

А ако започнеш да пиеш от водката на цар Киро, ти ще започнеш да предследваш извънземните

14

Mirror-Image Cells

преди 13 години

Mirror-Image Cells ...

13

Гошо Тъпото

преди 13 години

Преди няколко...милиарда години пакистанци нямаше,за Нобел не бях...чувал,а Целзий бе в...последствие;всичко бе по... Фаренхайт и по Шпонхоер-Карник.

12

Вогон

преди 13 години

Като ви кацна на главата,ще разправяте за плаки и филми:))))

11

Анонимен

преди 13 години

Да: Филма не бил шведски сексуален а съветски социален и не се казвал " Баба дала на войника", а " Балада за войника"????? Някои учени са изперкали и се взимат на сериозно.

10

Анонимен

преди 13 години

Не знам, батенце, ама аз имам планове и за 2013, така че ще им се наложи да се съобразят. Спи спокойно, заради мен света ще продължи и след 2012 ;)

9

Talk Without Fear

преди 13 години

През 1984 г. пакистански учен печели Нобелова награда за доказателството, че лява изомерия на ДНК може да се извърши при t по-ниска от - 72 градуса по Целзий! Такава t на земята е имало, но за кратко време... Така, че живота тук е дошъл от вън! А що се отнася до размерите на извънземните космически кораби, техните скорости и дали се виждат, виж Evidence The Case for NASA UFO's(има го като торент).

8

Анонимен

преди 13 години

Хахаха, момчета и момичета, сега се върнете назад и прочетете коментарите под статията за тези "НЛО", когато излезе за сефте в днес.бг. Обещавам ви смях и добро настроение цял ден :))))))))

7

Dan

преди 13 години

Абе съгласен съм, с теб като цяло, само невидимите не знам как ги видя?

6

фанта

преди 13 години

Често преминават и метеорити покрай Земята и изгарят в стратосферата което предизвиква дирята им. А наистина има и НЛО-та, както от земни производители, така и от непознати за нас. Не знаем какво искат, но разузнават. Най-много обаче са опитите на земните конструктори с такива неща, което води до доста непознати ситуации за нас непосветените в тия тайни хора. Нормално е. Не бива да се паникьосваме, но и не бива да се подиграваме, защото има всякакви цивилизации в коссмоса. Даже и невидими има.

5

Dan

преди 13 години

Те са бе викнах ги на Бъдни вечер, че миналата година им хареса!